Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ο Κώστας Παπανικολάου αποτελεί αυτή τη στιγμή το πιο καυτό όνομα στην Ευρώπη. Ο Έλληνας φόργουορντ επιστρέφει στη γηραιά ήπειρο, μετά την περιπέτεια του στο ΝΒΑ, με τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα να δίνουν "μάχη" για την απόκτηση του.



Ο Άρης ήταν αρχικά η ομάδα που κυνήγησε δυνατά την περίπτωση του, αλλά ο "Παπ" απάντησε αρνητικά στην επίσημη πρόταση που του κατέθεσε, καθώς επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη δελεαστική πρόταση στον Παπανικολάου, όπως και η Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία τον θέλει μέχρι το καλοκαίρι.

Click4more: Σίριαλ με Παπανικολάου! "Όχι" στον Άρη, μπάσιμο ο Παναθηναϊκός
Στο κόλπο φαίνεται πως μπήκε τις τελευταίες ώρες και ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιθυμεί την επιστροφή του Παπανικολάου στο λιμάνι. Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι εξαιρετικές και δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να "κλέψουν" τελικά την υπογραφή του "Παπ", ο οποίος, όμως, θα έχει τρομερό ανταγωνισμό στη θέση "3", μιας και εκεί υπάρχουν ήδη οι Λοτζέσκι, Στρόμπερι και Παπαπέτρου, με τον τελευταίο να αγωνίζεται και στη θέση "4".

ΠΗΓΗ : newsit.gr

Περισσότερα...