Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η εταιρεία «Hondos Center», εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα εμ την οποία ξεκαθαρίζει πως δεν διατηρεί καμία σχέση με την πτωχευμένη εταιρεία «Hondos Παλλάς Πολυκαταστήματα».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Τα Hondos Center επιθυμούν να ενημερώσουν τους συνεργάτες τους ,τους προμηθευτές τους και το καταναλωτικό τους κοινό ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ΧΟΝΤΟΣ ΠΑΛΛΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕ,η οποία σήμερα πλέον δεν υπάρχει».

Η γνωστή εταιρεία Hondos Center που έχει 74 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την Hondos Παλλάς, η οποία, πλέον, δεν υπάρχει.

Όπως επισημάνθηκε, η υπόθεση αφορούσε την πτώχευση της «Hondos Παλλάς Πολυκαταστήματα» ή «Hondos Center Πολυκαταστήματα», όπως είναι ο διακριτικός τίτλος της χρεοκοπημένης εταιρείας και αναφέρεται  στη σχετική απόφαση 520/2017 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία και δεν έχει καμία επιχειρηματική σύνδεση με τη «Hondos Center».

Μάλιστα η αλυσίδα με ανακοίνωση της από το 2013 ανέφερε:

«Τα Hondos Center δεν έχουν την παραμικρή επιχειρηματική ή άλλη σχέση με την εταιρεία Hondos Palace Πολυκαταστήματα Α.Ε., εκτός βέβαια από το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος οργανισμός έχει το δικαίωμα χρήσης του σήματος της αλυσίδας για τα τρία καταστήματα που ελέγχει. Την εν λόγω εταιρεία τη χαρακτηρίζει «ανεξάρτητη και αυτοτελή επιχείρηση, η οποία λειτουργεί με δικό της οικονομικό και εμπορικό κίνδυνο στην αγορά και δεν αφορά στο παραμικρό την εταιρεία Hondos Center. Η Hondos Palace Πολυκαταστήματα Α.Ε. λειτουργεί υπό νέα διοίκηση ήδη από το 2004 και το μόνο που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι ότι η συνεργασία μαζί της ήταν έκτοτε εξαιρετικά δυσχερής έως και ανέφικτη».

ΠΗΓΗ: www.newsone.gr