Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Πριν από λίγο καιρό, τον Ιούλιο για την ακρίβεια, το Facebook βρισκόταν στο στάδιο δοκιμών μιας νέας, ξεχωριστής εφαρμογής για group video chat με το όνομα «Bonfire». Και να που πλέον η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο κοινό, αν και προς το παρόν παρέχεται μόνο μέσω του Apple App Store της Δανίας.

Η εφαρμογή Bonfire επιτρέπει στο χρήστη όχι μόνο να πραγματοποιεί βίντεο-κλήσεις με πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα, αλλά και να εφαρμόζει σε αυτές διάφορα φίλτρα και εφέ όπως αυτά του Snapchat και να μοιράζεται φωτογραφίες από τα video chats του στο Instagram, το Facebook και το Messenger.

bonfire

Αν προσθέσετε κάποιον φίλο σας σε μια ομαδική βίντεο-κλήση, τότε εκείνος θα λάβει μια ειδοποίηση στο Messenger και, αν αποδεχτεί την πρόσκληση, η μορφή της οθόνης μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το επιθυμητό -για παράδειγμα, μπορείτε να την χωρίσετε έτσι ώστε ο κάθε συμμετέχοντας να έχει ίδιο χώρο στην οθόνη ή να δώσετε μεγαλύτερο χώρο στον κεντρικό ομιλητή.

Το Bonfire είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στη Δανία, όπου και έχει «κατεβαστεί» από το Apple App Store από σχεδόν 2.000 χρήστες μέχρι στιγμής. Η εφαρμογή αποτελεί κομμάτι της νέας αποστολής του Facebook να «χτίσει μια κοινότητα και να φέρει τον κόσμο πιο κοντά», αναμένουμε όμως τη κυκλοφορία της και στις υπόλοιπες αγορές παγκοσμίως προκειμένου να δούμε την ανταπόκριση του κοινού.

ΠΗΓΗ: www.huffingtonpost.gr

Περισσότερα...