Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Έρχεται για να δώσει μια μοναδική ευκαιρία, όπως αναφέρουν οι διργανωτές του, στην ελληνική κοινότητα των tattoo artists and enthusiasts να αναδείξουν τη δουλειά τους και την τέχνη τους.

Ο λόγος για το 2ο σε σειρά Athens Tattoo Expo που πραγματοποιείται στις 7-8 Οκτωβρίου 2017, στο εμβληματικό κτίριο του Ωδείου Αθηνών στο κέντρο της πόλης.

Στο Athens Tattoo Expo παίρνουν μέρος 80 γνωστοί tattoo artists της χώρας. Κατά τη διάρκεια του διημέρου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τη δουλειά των καλύτερων artists σε live tattooing acts, tattoo contests, dj sets, live bands, graffiti shows, bike and skate shows, body painting και εντυπωσιακά acrobatics.

Εντός αυτού από το, γεμάτο μελάνι και shows διημέρο, δεν θα μπορούσε να λείπει η συνεργασία που γίνεται σιγά-σιγά αναπόσπαστο κομμάτι των εκθέσεων τατουάζ, με το Make a Wish, όπως επίσης αναφέρουν οι εμπνευστές του. Φέτος, για πρώτη φορά το Athens Tattoo Expo δίνει την ευκαιρία στο κοινό του, να επιλέξει το δικό του "Αστέρι της Ευχής"!

Όλα τα έσοδα από τα tattoo "αστέρια της ευχής" θα διατεθούν στο Make A Wish βοηθώντας να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

 

Εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

ΠΗΓΗ: www.thetoc.gr

Περισσότερα...