Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το Hollywood του ζητάει να παίξει ρόλους που έχουν καταγωγή από την Μέση Ανατολή, λόγω του πιο σκούρου δέρματος και της μεγάλης γενειάδας που αρνείται πεισματικά να αποχωριστεί. Εκείνος δηλώνει 100% Έλληνας, αφού και οι δυο γονείς του είναι Έλληνες που μετανάστευσαν στις ΗΠΑ.

Σε δυο περίπου εβδομάδες θα κλείσει τα 45 του χρόνια. Γεννήθηκε στην Μασσαχουσέτη και η αλήθεια είναι ότι άργησε λίγο να βγει στο προσκήνιο, αλλά όταν το έκανε, τα κατάφερε με τον πιο εμφατικό και, ομολογουμένως, αστείο τρόπο. Το κωμικό του ταλέντο είναι μοναδικό και το κοινό της Αμερικής έχει αρχίσει να τον λατρεύει και να παρακολουθεί κάθε του ταινία ή κάθε εκπομπή στην οποία είναι καλεσμένος.

Από τα 26 του, όταν και μετακόμισε στην Νέα Υόρκη (ακόμα και οι Έλληνες της Αμερικής ίσως αργούν λίγο να φύγουν από το σπίτι των γονιών τους), εμφανίζεται ως κωμικός και παράλληλα διδάσκει τις τεχνικές της.

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με την συμμετοχή του στην σειρά «Parks and Recreation» και παγκοσμίως γνωστός με την συμμετοχή του στην ταινία του Sacha Baron Cohen «The Dictator». Από τότε τον έχουμε απολαύσει στις ταινίες «Sleeping With Other People», στο «Dirty Grandpa» στο πλευρό του Robert De Niro και πρόσφατα στο «The House» που έκανε ένα θαυμάσιο κωμικό τρίο μαζί με τον Will Ferrell και την την γνωστή του από το «Parks and Recreation», Amy Poehler ( που φαίνεται ότι τα πάει καλά με τους Έλληνες, αφού είναι και φίλη με την Tina Fey).

«Με καλούν πολύ συχνά να υποδυθώ οποιονδήποτε ελαφρώς σκουρόχρωμο βασικά! Η προφορά μου είναι λιγάκι Μεσο-ανατολική, είμαι Έλληνας όποτε υπάρχει και κατιτίς από τον παππού μου» δήλωσε σε μια τηλεοπτική του συνέντευξη. Σε μια άλλη συνέντευξή του στην «The National Herald» παραδέχθηκε πως σε κάποιο σημείο είπε «Φτάνει, δεν θα κάνω άλλες οντισιόν για ρόλους με προφορά Μέσης Ανατολής». Και ίσως ο ρόλος του στο «The House» να δείχνει την αρχή μιας νέας καριέρας. Βέβαια, για άλλη μια φορά παίζει τον μικροαπατεώνα, που όμως πάντα, όπως αναφέρει κι ο ίδιος, έχει καλές προθέσεις.

Το σίγουρο είναι πώς ο Jason το λέει φωναχτά και είναι περήφανος που έχει ελληνική καταγωγή. Και ελπίζουμε να πετύχει σε όλους του στόχους, να μας κάνει να γελάμε και ίσως κάποια στιγμή να παίξει και σε μια μεγάλη ελληνική παραγωγή. Ποιος ξέρει;

ΠΗΓΗ: www.e-daily.gr