Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Όταν γνωρίσεις έναν άνθρωπο, θα ήθελες να τον ερωτευτείς γρήγορα, απόλυτα και για πάντα.

Μια μακροχρόνια αγάπη είναι πολλές φορές όνειρο, όχι όμως πάντα εφικτό. Σπάνια πλέον…

Τα ζευγάρια χωρίζουν πιο εύκολα πια και οι λόγοι είναι πάρα πολλοί. Μόνο που μερικοί από αυτούς είναι πιο συνηθισμένοι και αν και γενικοί, μας δίνουν μια εικόνα για τα θέματα που μπορούν να διαλύσουν έναν γάμο ή μια σχέση…AdTech Ad

1. Οικονομικό

Μπορεί να μην υπάρχουν λεφτά στο ζευγάρι ή μπορεί κάποιος  να είναι σπάταλος, κάποιος τσιγκούνης ή και τζογαδόρος. Μπορεί να είναι θέμα εργασίας, με την ανασφάλεια να αυξάνεται είτε στον έναν είτε στον άλλον και να οδηγεί στην ρήξη.

2. Απιστία

Ο πιο de facto λόγος που ένα ζευγάρι μπορεί να χωρίσει. Μερικοί την συγχωρούν την πρώτη φορά, αλλά άλλοι είναι κάθετοι. Και το ζευγάρι χωρίζει και μάλιστα επεισοδιακά.

3. Νο seχ

Βασικό για πάρα πολύ κόσμο ώστε  να περνάει καλά σε μια σχέση. Είναι από τα πιο βασικά συστατικά στις σχέσεις και αν λείπει, τότε γεμίζει νεύρα το ζευγάρι και τους οδηγεί στον χωρισμό.

4. Κακή η καθόλου επικοινωνία

Γενικό μεν, σοβαρό δε. Η καλή επικοινωνία είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για το ζευγάρι. Πρέπει  να επικοινωνούν, να συνεννοούνται, να μιλάνε για τα άγχη και τους φόβους τους και να μην κρατάνε μυστικά. Αν γίνεται αυτό, τότε το ζευγάρι απομακρύνεται , η εμπιστοσύνη χάνεται και η σχέση χαλάει.

ΠΗΓΗ: www.e-daily.gr

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.