Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Φαινομενικά θα ήταν μία συνηθισμένη μέρα στο γυμναστήριο.

Η Marcelle Mancuso από την Βραζιλία δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα «πλήρωνε» το μεγάλο της πάθος για την γυμναστική.

Συγκεκριμένα σε μία άσκηση για τους κοιλιακούς βρέθηκε στο πάτωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ενώ ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα στο όργανο εκγύμνασης κοιλιακών με το κεφάλι να πλησιάζει στο έδαφος και δεμένη με τον εξοπλισμό, όπως απαιτεί η συγκεκριμένη άσκηση, η ζώνη έσπασε κι εκείνη χτύπησε το κεφάλι της στο πάτωμα.

Η 23χρονη έσπασε έναν σπόνδυλο στον λαιμό της με αποτέλεσμα να παραλύσουν τα χέρια και τα πόδια της. Οι γιατροί την προειδοποίησαν πως οι πιθανότητες να μην ξαναπερπατήσει ήταν πολλές αλλά εκείνη δεν το έβαλε κάτω.

Μπήκε άμεσα στο χειρουργείο και οι γιατροί τοποθέτησαν μία μεταλλική ράβδο στην σπονδυλική της στήλη, σύμφωνα με τον Independent.

Μετά από πολλούς μήνες φυσιοθεραπείας και σκληρού αγώνα, κατάφερε να περπατήσει ξανά και σήμερα, δύο χρόνια μετά, επέστρεψε και στην μεγάλη της αγάπη που δεν είναι άλλη από την γυμναστική.

«Νιώθω λες και έβλεπα έναν εφιάλτη και κάποιος με ξύπνησε. Έχω μία φυσιολογική ζωή και ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα για αυτό. Έμαθα να εκτιμώ τα πιο απλά πράγματα στη ζωή, όπως το να σηκώνομαι από το κρεβάτι και να μπορώ να βουρτσίζω τα δόντια μου χωρίς βοήθεια» λέει η ίδια.

 
 ΠΗΓΗ: www.e-daily.gr