Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης



Μια γυναίκα έφερε στον κόσμο το παιδί της μέσα στο νερό της Ερυθράς Θάλασσας και την στιγμή παρακολούθησαν έκπληκτοι οι λουόμενοι που βρέθηκαν εκεί.

Σε φωτογραφίες που κάνουν από χθες γύρο του ίντερνετ, φαίνεται η στιγμή που οι δύο άντρες, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα της σε όλη τη διαδικασία, μεταφέρουν το νεογέννητο βρέφος έξω από τη θάλασσα.

Μάλιστα το βρέφος έχει ακόμη τον ομφάλιο λώρο που καταλήγει στον πλακούντα, τον οποίο μεταφέρουν μέσα σε ένα μπολ ενώ η γυναίκα, που φέρεται να είναι Ρωσίδα τουρίστρια, είναι ακόμη μέσα στη θάλασσα.

Τις φωτογραφίες τράβηξε από το μπαλκόνι της απέναντι από την παραλία μια άλλη τουρίστρια, σημειώνοντας πως η γυναίκα πριν τον τοκετό είχε μπει να κολυμπήσει στη θάλασσα, πριν οι δύο άντρες σπεύσουν να την βοηθήσουν στη γέννα.


Αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης, που επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητα των φωτογραφιών, μετέδωσαν πως ο μεγαλύτερος σε ηλικία άντρας είναι Ρώσος γιατρός που εξειδικεύεται σε τοκετούς στο νερό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι τοκετοί στο νερό έχουν γίνει ιδιαιτέρως δημοφιλείς τελευταία, ειδικά στις Ρωσίδες που μεταβαίνουν στο Νταχάμπ για να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους.


 Πηγή: www.lifo.gr