Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά, είναι γνωστό ότι αποφεύγει να προκαλεί τον διεθνή τύπο με τη ζωή της και παρουσιάζει μια σοβαρή εικόνα, χαμηλών τόνων στα μέσα.

Δυστυχώς, πριν από περίπου ένα χρόνο έγινε γνωστό ότι διαλύθηκε ο γάμος της και ότι εκείνη έβαλε πωλητήριο στη βίλα που ζούσε με τον πρώην άντρα της στην Φλόριντα, τον οποίο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα tabloid εφημερίδων, έπιασε να την απατά εκεί.

Φαίνεται όμως ότι πουλάει και δεύτερη πολυτελή κατοικία, η οποία βρίσκεται στο Βέλγιο και διαθέτει μέχρι και... δωμάτιο πανικού. Το τελευταίο διάστημα, η 32χρονη γυναίκα επισκεπτόταν όλο και λιγότερο το συγκεκριμένο οίκημα, κυρίως όταν ήθελε να δει τα άλογα της, μέχρι που εν τέλη αποφάσισε να το αποχωριστεί.

Η βίλα που κατασκευάστηκε το 2007, συνολικά φτάνει τα 750 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια, ένα μπαρ, ένα ξενώνα, μια αίθουσα κινηματογράφου, μια πισίνα, μια σάουνα, αλλά και ένα δωμάτιο πανικού, ενώ βρίσκεται στην περιοχή Ganzendreef στο Oud-Turnhout του Βελγίου και η τιμή της ανέρχεται στα 1,75 εκατομμύρια ευρώ.

Ποιος λέτε να είναι ο τυχερός που θα αποκτήσει αυτήν την σούπερ βίλα; Του ευχόμαστε πάντως να είναι πιο τυχερός από την Αθήνα και να την ευχαριστηθεί.

ΠΗΓΗ: www.e-daily.gr