Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ενισχύσεις αναπτυξιακού νόμου.

Για Νέες Ανεξάρτητες Επιχειρήσεις

Προκηρύχθηκε το καθεστώς για τη ενίσχυση δημιουργίας νέων ανεξάρτητων επιχειρήσεων που αφορά:

  • νεοσύστατες ή
  • υπό ίδρυση ανεξάρτητες μικρομεσαίες επιχειρήσεις ή
  • επιχειρήσεις μέχρι 7 ετών λειτουργίας από την ημερομηνία ίδρυσής τους, που προτίθενται να πραγματοποιήσουν επένδυση σε κάποιον από τους επιλέξιμους κλάδους του Αναπτυξιακού Νόμου. Οι ενισχύσεις παρέχονται με τη μορφή της επιχορήγησης ή/και της φορολογικής απαλλαγής, σε ποσοστό ανάλογα με το Νομό στον οποίον θα υλοποιηθούν. Η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων λήγει στις 30 Ιουνίου 2018.

Για Υφιστάμενες Επιχειρήσεις

Προκηρύχθηκε το καθεστώς του Αναπτυξιακού Νόμου «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ», για τη ενίσχυση επιχειρήσεων που επιθυμούν να εκσυγχρονίσουν τον εξοπλισμό παραγωγής τους, τα μεταφορικά μέσα που κινούνται εντός της επιχείρησης, καθώς και τις ειδικές εγκαταστάσεις τους. Οι ενισχύσεις παρέχονται με τη μορφή της φορολογικής απαλλαγής Η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής λήγει στις 15 Δεκεμβρίου 2018, εφόσον δεν εξαντληθεί νωρίτερα ο προϋπολογισμός του προγράμματος.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.