Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

720 591764 070eddd5a7 8e63138d531ac073

Σάλο έχει προκαλέσει σε Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρο ένα ερωτικό σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια νεαρή παπαδιά.

Η ζωηρή πρεσβυτέρα, που παντρεύτηκε ενώ ήταν ακόμα ανήλικη, αποφάσισε να αφήσει στα κρύα του λουτρού τον ιερέα άντρα της και να ζήσει τον έρωτα με τον εραστή της, παίρνοντας μάλιστα μαζί της και το παιδί που απέκτησε με τον παπά.

Η κοπέλα μικροπαντρεύτηκε από συνοικέσιο τον ρασοφόρο που λειτουργεί σε εκκλησία παραθαλάσσιας πόλης της Αιτωλοακαρνανίας, προφανώς για να ξεφύγει από την κλειστή κοινωνία του χωριού της και την αυταρχική οικογένειά της. Πριν από τον γάμο, ωστόσο, ήταν φανερά ο ατίθασος χαρακτήρας της αλλά και η αδιαφορία της προς τον μέλλοντα σύζυγό της.

Κουβέντα στην κουβέντα όμως, όμως η μαθήτρια πείστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο και να παντρευτεί πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να ζήσει μια καλύτερη ζωή. Έτσι η εντυπωσιακή κατά τ’ άλλα κοπέλα είπε το μεγάλο «ναι» και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον μεγαλύτερο κατά τουλάχιστον δύο δεκαετίες θρησκευτικό λειτουργό .

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν στην Εspresso άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα η νεαρή γυναίκα έκανε φιλότιμες προσπάθειες για να δέσει το γλυκό και μάλιστα περίπου έναν χρόνια μετά έγινε μητέρα. Όλα έδειχναν ότι πλέον η ζωή της είχε μπει σε έναν δρόμο αφού το παιδί είχε κλέψει την καρδιά της και το πρόσωπό της έλαμπε όταν μιλούσε για αυτό.

Λίγες μήνες μετά όμως η συμπεριφορά της άρχισε να αλλάζει ξανά. Έβγαινε τα βράδια, αργούσε να γυρίσει αφήνοντας το παιδί στο σπίτι με τον ιερέα πατέρα του, ενώ στις εύλογες απορίες του συζύγου της απαντούσε ότι πήγαινε βόλτα με φίλες της .

Οι κακές γλώσσες όμως άρχισαν να μιλούν για τα νυχτοπερπατήματα της 18χρονης πλέον παπαδιάς κάνοντας πλέον τον ρασοφόρο να μην μπορεί να βγει έξω από ντροπή. Στην πραγματικότητα η γυναίκα είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός επιχειρηματία από την Ήπειρο. Ο νεαρός παπάς προσπάθησε να τη συνετίσει, αλλά εκείνη όχι μόνο αρνήθηκε όσα συζητούσε το χωριό για αυτήν αλλά μια ωραία πρωία τα πήρε όλα κι έφυγε!

Ο απατημένος άντρας κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό όταν βγήκε από την κρεβατοκάμαρα του και είδε το σπίτι σχεδόν άδειο, καθώς η παπαδιά δεν είχε πάρει μόνο το παιδί μαζί, αλλά και το μισό νοικοκυριό. Όπως λέγεται, η ωραία πρώην πρεσβυτέρα ζει με τον επιχειρηματία στην πόλη του, πανέτοιμη να φτιάξει από την αρχή τη ζωή της.

ΠΗΓΗ: www.enikos.gr