Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Τις πύλες της ανοίγει την Παρασκευή 1 Μαΐου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η 3η Παγκρήτια Έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση».

Τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 4 Μαΐου, θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης μαζί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.
To παρόν θα δώσουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και στους τρεις τομείς της παραγωγικής διαδικασίας: μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, εταιρείες υπηρεσιών, αλλά και εταιρείες που ασχολούνται με τη βιομηχανική παραγωγή. Η έκθεση απευθύνεται στο κοινό, αλλά και τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες.

 
Ξεχωριστή παρουσία έχουν Δήμοι της Κρήτης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής τους. Στην έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα εκθεσιακά περίπτερα, να δουν, να απολαύσουν και να προμηθευτούν αγνά κρητικά προϊόντα, αλλά και να παρακολουθήσουν ένα πλήθος μουσικών, χορευτικών, πολιτιστικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων, που αναδεικνύουν την κουλτούρα της Κρήτης.
 
Τέλος, ιδιαίτερη εκδήλωση ετοιμάζουν οι διοργανωτές για την Πρωτομαγιά, καλώντας τους κατοίκους της Αττικής να επισκεφθούν τους χώρους της έκθεσης και να συμμετέχουν τις εορταστικές εκδηλώσεις.

ΠΗΓΗ : newsit.gr

Περισσότερα...