Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

3 1 0

Με πάνω από 330 αστυνομικούς δρομείς έδωσε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, δυναμικό «παρών» για 2η συνεχόμενη χρονιά η «Hellenic Police Running Team» και στις 3 διαδρομές, του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Αστυνομικοί – δρομείς, όλων των βαθμών, από διάφορες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχαν στις διαδρομές των 5.000 μέτρων, των 10.000 μέτρων και στην κλασσική διαδρομή των 42.195 μέτρων του Μαραθωνίου.

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου στάθηκε στο πλευρό της «Hellenic Police Running Team» τρέχοντας στην διαδρομή των 5.000 μέτρων.

Παράλληλα εθελοντές αστυνομικοί, από την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, προσέφεραν τιμητικά τις υπηρεσίες τους, σε  διάφορα σημεία των διαδρομών ανεφοδιάζοντας τους αθλητές.

Επίσης, η Ελληνική Αστυνομία με αφορμή τον 36ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, συμμετείχε και με περίπτερο αφιερωμένο στην Τροχαία, από 8 έως 10 Νοεμβρίου, στην έκθεση «ERGO Marathon 2018» που φιλοξενήθηκε στο Ολυμπιακό Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do).

Η εμφάνιση - φανέλα της «Hellenic Police Running Team» ήταν προσφορά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.).

Σημειώνεται επίσης ότι για την ομαλή διεξαγωγή του 36ου Μαραθώνιου διατέθηκαν σε μέτρα τροχαίας, τάξης και ασφάλειας περισσότεροι από 1.200 αστυνομικοί.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.