Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

KLEMMENES MPATARIES

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, στο πλαίσιο ενδελεχούς διερεύνησης περιπτώσεων κλοπών μπαταριών, από εγκαταστάσεις εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, σε περιοχές της Βοιωτίας και Αττικής, εξιχνιάσθηκαν 3 περιπτώσεις κλοπών, με λεία συνολικά 24 μπαταρίες.

Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 3 ημεδαποί, ηλικίας 29, 27 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε οι ανωτέρω το χρονικό διάστημα από 15-11-2018 έως 21-11-2018, κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, είχαν προβεί στη διάπραξη κλοπών πληθώρας μπαταριών, από οικίσκους της προαναφερόμενης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, στις περιοχές Δομβραίνα και Σαράντι Βοιωτίας, καθώς και του Αυλώνα Αττικής.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις 21-11-2018 το βράδυ, σε επιχείρηση ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 8 από τις κλεμμένες μπαταρίες.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθη ο ημεδαπός ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Την προανάκριση, για τη υπόθεση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς περιπτώσεις.