Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

0403 paixnidi bulluing 1

Με σύνθημα «Κάνουμε ντρίμπλα στον Εκφοβισμό #3» και με την παρουσία 5.000 μαθητών από σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε ένα ξεχωριστό παιχνίδι μπάσκετ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης.

Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές και Διεθνείς Ποδοσφαιριστές – Πρωταθλητές Ευρώπης Legends 2004 συμμετείχαν στο φιλικό με σκοπό να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα κατά του εκφοβισμού.

Μιας σύγχρονης μάστιγας που έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και δυστυχώς στη χώρα μας έχουμε θρηνήσει και θύματα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Live Without Bullying και διοργανωτές ήταν ΚΜΟΠ, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, η ΚΕΔΗΘ και ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών. Μεταξύ αυτών που έδωσαν το παρών ήταν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Γιώργος Ορφανός, Πέτρος Λεκάκης, το μέλος της Παραολυμπιακής Επιτροπής Φώτης Μπίμπασης κ.α..

Τα παιδιά απόλαυσαν τον αγώνα στον οποίο καλαθοσφαιριστές και ποδοσφαιριστές συμμετείχαν με μεγάλη χαρά και βέβαια όλοι μαζί στο τέλος έγιναν μια μεγάλη αγκαλιά.

paixnidi bulluing
paixnidi bulluing
paixnidi bulluing
paixnidi bulluing
paixnidi bulluing
paixnidi bulluing
paixnidi bulluing
paixnidi bulluing
paixnidi bulluing
paixnidi bulluing
ΠΗΓΗ: www.life-events.gr

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.