Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Για την πορεία της οργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ομάδων στίβου «Ηράκλειο 2015», που συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ενημερώθηκε σήμερα ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός που επισκέφθηκε το Παγκρήτιο Στάδιο και είχε σχετική αναλυτική ενημέρωση.



Ο κ. Λαμπρινός περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους του σταδίου, όπου στις 20 και 21 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι αγώνες και στο οποίο πραγματοποιούνται εργασίες και παρεμβάσεις από τις υπηρεσίες του Δήμου, ώστε το Παγκρήτιο να είναι έτοιμο για τη διεξαγωγή τους.

Ο δήμαρχος είχε τη ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά την πορεία των έργων για επί πλέον εξοπλισμό του σταδίου και ειδικότερα τα σημεία του αγωνιστικού χώρου όπου τοποθετήθηκαν οι νέες βαλβίδες για τα αγωνίσματα του άλματος επί κοντώ και μήκους, καθώς και τον νέο κλωβό για τις ρίψεις και ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τις προσπάθειες δημιουργίας της παιδικής κερκίδας.

Ο κ. Λαμπρινός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων και την πορεία της προετοιμασίας και δήλωσε ότι το Ηράκλειο διαθέτει σύγχρονες αθλητικές υποδομές υψηλής ποιότητας που μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλα αθλητικά γεγονότα διεθνούς βεληνεκούς. Είχε δε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο τον οποίο διαβεβαίωσε ότι το Παγκρήτιο Στάδιο θα είναι πανέτοιμο για τους αγώνες.

Ευχάριστη στιγμή- σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση - ήταν για τον κ. Λαμπρινό η συνομιλία που είχε με τις πρωταθλήτριες αδελφές Βασιλείου που εκείνη την ώρα προπονούνταν για τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, εκπροσωπώντας τη χώρα και στις οποίες ευχήθηκε καλή επιτυχία.

ΠΗΓΗ  : news.gr

Περισσότερα...