Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ο πρόεδρος της Κομισιόν κατηγορεί την Αθήνα ότι λέει στους ψηφοφόρους πράγματα που δεν έχει πει ο ίδιος. "Δεν είχα νέα επικοινωνία μετά την Κυριακή", αναφέρει



Στην αντεπίθεση περνά ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ με νέες δηλώσεις του στο περιθώριο συνάντησης με στέλεχος του ΝΑΤΟ. Όπως μεταδίδει το Reuters, υποστήριξε ότι η ελληνική κυβέρνηση μεταφέρει στους ψηφοφόρους πράγματα που δεν τα είπε ο ίδιος στην κυβέρνηση.
"Η συζήτηση στην Ελλάδα και έξω από την Ελλάδα θα ήταν πιο εύκολη αν η ελληνική κυβέρνηση έλεγε ακριβώς τι πραγματικά προτείνει η Κομισιόν. Κατηγορώ τους Έλληνες ότι λένε πράγματα στην ελληνική κοινή γνώμη τα οποία δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που είπα στον Έλληνα πρωθυπουργό", υποστήριξε ο κ. Γιούνκερ.


Υποστηρίζει ότι δεν ενδιαφέρεται για την κυβέρνηση αλλά για τον ελληνικό λαό. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι η Κομισιόν δεν είναι υπέρ της αύξησης του ΦΠΑ στα φάρμακα αλλά και στο ηλεκτρικό και ότι πρότεινε άλλα μέτρα για την βελτίωση των δημόσιων οικονομικών της χώρας, μεταξύ των οποίων και την μείωση των αμυντικών δαπανών.
Σύμφωνα με τον ίδιο δεν έχει υπάρξει επικοινωνία μεταξύ του ιδίου και της ελληνικής κυβέρνησης μετά την Κυριακή, οπότε και κατέρρευσαν οι διαπραγματεύσεις με την Αθήνα.

ΠΗΓΗ : news247.gr