Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

« "ΟΧΙ" στην υποταγή, "ΟΧΙ" στα μέτρα αφαίμαξης των δανειστών, "ΟΧΙ" στο ξεπούλημα της χώρας μας, "ΟΧΙ" στα Μνημόνια και τη λιτότητα, "ΟΧΙ" στη διαφθορά και την αδικία, "ΝΑΙ" σε μια Ελλάδα ελεύθερη», φωνάζουν οι Έλληνες!


Δυναμικό «παρών» έδωσαν χιλιάδες άνθρωποι στη μεγάλη συγκέντρωση - συναυλία υπέρ του «ΌΧΙ» στην πλατεία Συντάγματος. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στην πλατεία ξεπέρασε τις 30.000.
Από το Σύνταγμα ως το Μοναστηράκι και την Ομόνοια απλώθηκε ο κόσμος στη μεγαλύτερη συγκέντρωση υπέρ του «Όχι» μέχρι σήμερα.


Λίγο μετά τις 21.30 ο Πρωθυπουργός ανέβηκε στο βήμα και έστειλε ένα ακόμη σαφές μήνυμα Δημοκρατίας, αξιοπρέπειας και ενότητας σε ολόκληρη την Ευρώπη, καλώντας τον ελληνικό λαό να κάνει το ίδιο με ένα βροντερό και περήφανο «όχι», τόσο εναντίον «τρομοκρατών και δανειστών», όσο και κατά του διχασμού, στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
"Προσπαθούν να μας διχάσουν. Κάνουν λάθος ο λαός και οι ανάγκες του είναι μια μεγάλη αλυσίδα, ο ένας πλάι στην άλλη. Πάμε δυνατά να δυναμώσουμε το «ΟΧΙ». Να μπούμε όλοι και όλες στο μεγάλο κύκλο της Δημοκρατίας. Το «ΟΧΙ» την Κυριακή 5 Ιουλίου είναι η πιο θετική ψήφος", αναφέρουν στο κάλεσμά τους!

ΠΗΓΗ ; newsbomb.gr