Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Τα άδεια έδρανα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ενόχλησαν την πρόεδρο της Βουλής που σκέφτεται να "τιμωρήσει" όσους δεν ήταν παρόντες


- Την πρόταση για επιβολή προστίμου κατέθεσε η Ραχήλ Μακρή και αν γίνει πράξη οι "ασυνεπείς" βουλευτές θα χάσουν έως και 2500 ευρώ!
- "Ο κανονισμός της Βουλής προβλέπει ρητά τη συνέχιση της λειτουργίας του κοινοβουλίου μέχρι την έκδοση του προεδρικού διατάγματος της προκήρυξης των εκλογών", υποστηρίζει η κ. Μακρή
Την επιστροφή του συνόλου των βουλευτικών αποζημιώσεων για όσους βουλευτές δεν συμμετέχουν στις επιτροπές και στις διεργασίες του κοινοβουλίου κατά το διάστημα στο οποίο έκλεισε η Βουλή και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υπέβαλε την παραίτησή του, εξετάζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένη απο τα άδεια έδρανα των επιτροπών και τις απουσίες που καταγράφονται στην Ολομέλεια.

Click4more: Ρεσιτάλ αμετροέπειας, απειλών και ευτελισμού της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας από Κωνσταντοπούλου και Μακρή Τη συγκεκριμένη πρόταση κατέθεσε η Ραχήλ Μακρή στην Επιτροπή θεσμών και διαφάνειας και η πρόεδρος της Βουλής δεν αποκλείει την επιβολή ενός προστίμου για τους "ασυνεπείς" βουλευτές καθώς, όπως υποστηρίζει, ο κανονισμός της Βουλής προβλέπει ρητά τη συνέχιση της λειτουργίας του κοινοβουλίου μέχρι την έκδοση του προεδρικού διατάγματος της προκήρυξης των εκλογών. Αν η κ. Κωνσταντοπούλου κάνει πράξη την πρόταση της κ. Μακρή τότε οι 300 κινδυνεύουν να χάσουν μέχρι και 2.500 ευρώ.

Να θυμήσουμε πως νωρίς, στις 15.15, άρχισε η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και διαφάνειας της Βουλής με ελάχιστους παρόντες.

Η κα Κωνσταντοπούλου είπε ότι θα συγκαλέσει εκ νέου αύριο την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας....

ΠΗΓΗ : newsit.gr

Περισσότερα...