Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Υλικά συνταγής



2 φύλλα σφολιάτα
1/2 κιλό κιμάς ανάμεικτος (μοσχαρίσιος και χοιρινός)
200 γρ. τυρί κρέμα
50 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση συνταγής

Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. Προσθέτετε τον κιμά και συνεχίζετε το σοτάρισμα. Αλατοπιπερώνετε.
Σε μία λεκάνη ανακατεύετε το τυρί κρέμα με την κεφαλογραβιέρα, προσθέτετε τον κιμά και συνέχιζετε το ανακάτεμα.
Βουτυρώνετε ένα ταψί και στρώνετε ένα φύλλο σφολιάτας. Απλώνετε το μείγμα του κιμά στη σφολιάτα, τοποθετείτε το δεύτερο φύλλο και πιέζετε τις άκρες της πίτας για να κλείσει καλά.
Ψήνετε στους 180° C για 20 -25' μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια. Κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.

ΠΗΓΗ : icookgreek.com