Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Κατεβάστε όλοι τους τόνους και διατηρήστε χαμηλό προφίλ.Έτσι μπορεί να περάσετε μια εβδομάδα "ζάχαρη".

Αναλυτικά οι προβλέψεις για την εβδομάδα:

Κριός
Καλά κουράγια Κριάρι μου! H εβδομάδα ξεκινά κι εσύ ξέγνοιαστος και χαλαρός αφού τις προηγούμενες μέρες ξεκουράστηκες.Θα στο χαλάσω λίγο το σχέδιο, καθώς οι επόμενες μέρες σε ξαναβάζουν στην πρίζα και σε βάζουν σε μια καθημερινότητα που ή είχες ξεχάσει ή θα ήθελες να ξεχάσεις.

Follow the tip: ό,τι και να συμβεί στο γραφείο εσύ κλείσε τα αυτιά σου.

Ταύρος
Ταυράκι μου, πριν ρήξεις για ακόμη μια φορά ελαφρυντικά στον εαυτό σου καλό θα ήταν να κάτσεις να σκεφτείς σοβαρά, αν αξίζει να δοκιμάζεις την ίδια συνταγή για ακόμη μια φορά ή αν απλά πρέπει να αλλάξεις δοσολογία.

Follow the tip: Τα λάθη είναι ανθρώπινα μεν, αλλά δεν ξέρω ποιος είναι ο σαφής προσδιορισμός για τα επαναλαμβανόμενα ατοπήματα.

Δίδυμοι
Διδυμάκι μου, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας φέρνει παραπονάκια και γκρίνια στο ζωδιάκι και δεν ξέρω πόσο έτοιμος είσαι να δώσεις εξηγήσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα προβληματιστείς αρκετά καθώς θα χρειαστεί να αφουγκραστείς τις ανάγκες των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και πιθανότατα να αναγκαστείς να βάλεις τον εαυτό σου σε θέση απολογίας.

Follow the tip: Μίλα ειλικρινά και ξεκάθαρα, πάντα πιάνει.

Καρκίνος
Καρκινάκι μου, κράτα στη ζωή σου ό,τι πραγματικά έχεις ανάγκη κι όχι αυτά που σου επιβάλλονται.Η εβδομάδα αυτή σε θέλει πιο μεθοδικό και συγκρατημένο από κάθε άλλη φορά.Τα λόγια πρέπει να συνάδουν με τις πράξεις και το βασικότερο όλα αυτά που θα πεις και θα κάνεις πρέπει να γίνουν κατόπιν ωρίμου σκέψεως.

Follow the tip:  Άσε τα διλήμματα για μια άλλη εβδομάδα.

Λέων
Λιοντάρι μου, την εβδομάδα αυτή δεν ξέρω κατά πόσο θα κατορθώσεις να αντισταθείς στον πειρασμό των παραπόνων.Λίγο δύσκολο, καθώς πέφτεις στην παγίδα και προσπαθείς να επιβάλεις τα θέλω σου με τρόπο επιτακτικό και καθόλου διπλωματικό.

Follow the tip:  Δεκτό, έχεις φτάσει στον αμήν, αλλά όχι κι έτσι.

Παρθένος
Παρθενάκι μου, ώρα να τεντώσεις τις κεραίες σου και να ελέγξεις πιο προσεχτικά τα σημάδια και τα μηνύματα που φτάνουν στα αυτιά σου. Κράτα αποστάσεις ασφαλείας από συναδέλφους για να γλιτώσεις γκρίνια και αρνητική ενέργεια.

Follow the tip:  Μην αγνοείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες για ασήμαντες αφορμές.

Ζυγός
Ζυγάκι μου, τα διλήμματα, την εβδομάδα αυτή, έχουν την τιμητική τους. Οφείλεις να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να σταματήσεις να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου.Λογικά κάτι σου θυμίζει το σκηνικό, μόνο που αυτή τη φορά υπάρχει κάτι πιο βαθύ κι έντονο που σε διχάζει.

Follow the tip:  Πάρε αποφάσεις και στηριξέ τις.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, τα καλά νέα είναι πως το κομπόδεμα σου αυξάνει με κάποιο τρόπο που ούτε εσύ μπορείς να κατανοήσεις.Τα κακά νέα είναι πως το πλανητικό σκηνικό τεστάρει τις αντοχές σου και κάπου χάνεσαι στη μετάφραση.Παρά την ανάγκη σου να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις άψογα.

Follow the tip:  Το σήμα και η επικοινωνία σου δεν είναι καλή κι αυτό σε αγχώνει.

Τοξότης
Τοξοτάκι μου, διψάς για περιπέτεια αλλά μην αγνοήσεις τη φωνή της λογικής που επιμένει να μιλάει στα αυτιά σου.Κάτι έχει να σου πει και μάλλον δίκιο έχει, καθώς οι παρορμήσεις της εβδομάδας δε θα έχουν τα αποτελέσματα που θες.

Follow the tip:  Μέτρο και σύνεση για να μη χαθεί το μέτρο.

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι μου, θα ήταν λάθος τη βδομάδα αυτή να προβείς σε ανακοινώσεις και δηλώσεις, εάν πρώτα δεν έχεις απτές αποδείξεις για όσα θα πεις. Εξέτασε πιο προσεχτικά τα δεδομένα που φτάνουν στα αυτάκια σου.

Follow the tip:  Μην ξεχνάς πως αν κάνεις λάθος θα πρέπει να μοιράσεις συγνώμες μετά.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, μην προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως είσαι άνετος και χαλαρός, αφού κάτι σε τρώει και σε παιδεύει. Μην το βάλεις κάτω στην πρώτη αναποδιά, διότι η αντοχή σου θα δοκιμαστεί αρκετά και το κυριότερο ίσως διαπιστώσεις πως πλέον δεν έχεις πολλούς συμμάχους στο πλάι σου.

Follow the tip: Εντόπισε την πηγή του κακού και προχώρα σε δραστικές λύσεις.

Ιχθείς
Ψαράκι μου, τη βδομάδα αυτή δεν θα πλήξεις λεπτό, καθώς είσαι περιτριγυρισμένος από κόσμο που σ’ αγαπάει και σε φροντίζει. Οφείλεις ωστόσο να μην το παρακάνεις με τις πολλές εξόδους κι αφήσεις πίσω υποχρεώσεις.

Follow the tip: Οι κοινωνικές επαφές σε κάνουν να ξεχνάς το άδειο σου πορτοφόλι.

ΠΗΓΗ: www.followme.gr