Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου, Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 Σεπτεμβρίου.

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Ο Ερμής στην Παρθένο από τις 10, η Αφροδίτη στο Λέοντα ως τις 19, ο Άρης στην Παρθένο από τις 5, ο Δίας στο Ζυγό, ο Κρόνος στον Τοξότη, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω (ανάδρομος ως τις 27), ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς.

Παρθένος

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 20, ο συναισθηματισμός σου ενισχύεται και νιώθεις την ανάγκη για συντροφικότητα. Αν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες θα σε ενθουσιάσουν, ενώ μπορεί να προκύψει μια ξαφνική δέσμευση. Προσοχή στις παρορμητικές σου αντιδράσεις, μια απογοήτευση είναι πιθανή στο τέλος του μήνα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ξεχωρίζεις στον επαγγελματικό τομέα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Ο Άρης, από τις 5 στο ζώδιό σου, σου δίνει ενέργεια και τόλμη και σε βοηθάει να οργανωθείς. Βάζεις τα δυνατά σου
για να πετύχεις. Μια προαγωγή είναι πιθανή. Υπολόγισε τα έξοδά σου για να νιώθεις ασφαλής.

ΤΙΡ: Μην μπερδεύεις τη φιλία με τα οικονομικά.

Κριός

ΕΡΩΤΑΣ: Η ερωτική σου ζωή μπορεί να σου χαρίσει δυνατές συγκινήσεις ως τις 19. Αν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις τον έρωτα της ζωής σου. Η Αφροδίτη φέρνει νέες γνωριμίες και τώρα εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου. Προσοχή σε κάποιες μικρές εντάσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Ερμής, από τις 5, σε βοηθάει να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις και να χρειαστεί να επιστρατεύσεις την υπομονή σου ή να είσαι υποχρεωμένη να προσαρμοστείς σε μια δύσκολη κατάσταση. Οι υποχρεώσεις σου θα είναι αυξημένες. Το διάστημα είναι καλό για να βρεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα.

ΤΙΡ: Μάθε να ανακαλύπτεις την ευτυχία στα απλά, καθημερινά πράγματα.

Ταύρος

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη, από τις 20, σε βάζει σε μία από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς. Κάποιες εντάσεις σχετικές με οικογενειακά θέματα θα λυθούν ως διά μαγείας. Αν είσαι μόνη, θα αναρωτηθείς για τις συνέπειες μιας σταθερής σχέσης και θα φοβηθείς τη δέσμευση. Η Πανσέληνος, στις 6, σε καλεί να διασκεδάσεις και να κάνεις νέους φίλους.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η επαγγελματική σου ζωή εδραιώνεται και οι φιλοδοξίες σου αυξάνονται. Συμβόλαια και συμφωνίες λειτουργούν προς όφελός σου, ενώ μια συνεργασία μπορεί να σου δώσει άριστα αποτελέσματα. Προσοχή στις εξαπατήσεις προς το τέλος του μήνα. Βάλε σε τάξη τους λογαριασμούς σου και μείνε συνεπής στα χρέη σου. Έξοδα ακινήτων μπορεί να προκύψουν.

ΤΙΡ: Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και κοινωνική αυτόν το μήνα.

Δίδυμοι

ΕΡΩΤΑΣ: Διασκεδάζεις πολύ ως τις 19 και δένεσαι περισσότερο με γνωριμίες που έκανες τον προηγούμενο μήνα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να βρεις τον ιδανικό σύντροφο. Το σκηνικό αλλάζει προς το τέλος του μήνα, όπου Δίας/Ουρανός μπορεί να προκαλέσουν απρόβλεπτες διαμάχες με το ταίρι σου. Η Αφροδίτη θα κάνει τα πάντα από την πλευρά της για να σε προστατέψει.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Ερμής, από τις 5, δίνει τέλος σε καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις. Τα σχέδιά σου απογειώνονται και τα εμπόδια σε κάνουν πιο μαχητική. Ομαδικές δραστηριότητες στέφονται με επιτυχία χάρη στο πρωτοποριακό σου πνεύμα. Είσαι επικεντρωμένη στους στόχους σου και δεν αποσπάσαι. Απόφυγε παρορμητικά έξοδα και επενδύσεις.

ΤΙΡ: Προσοχή σε ατυχήματα, ιώσεις και καταχρήσεις.

Καρκίνος

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος, στις 6, σε κάνει ρομαντική και δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σου ένα άτομο που θα σε σημαδέψει. Η Αφροδίτη σου προσφέρει όμορφες στιγμές, αισθησιασμό και τρυφερότητα. Αν ψάχνεις την αδελφή ψυχή, θα τη βρεις με απρόσμενο τρόπο, αρκεί να είσαι έτοιμη να αρπάξεις την ευκαιρία. Προσοχή προς το τέλος του μήνα, καθώς θα είσαι νευρική και θα χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Εκπλήξεις και ανατροπές να περιμένεις στον επαγγελματικό τομέα. Η ανταμοιβή δε θα αργήσει να έρθει. Ταξίδια στο εξωτερικό για τη δουλειά ή ακόμα και ένα μπόνους είναι πιθανό να συμβούν απρόσμενα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και θα συζητηθούν πάνω σε νέες βάσεις. Προσοχή στις εξαπατήσεις προς το τέλος του μήνα, μην εμπλέκεσαι σε διαμάχες.

ΤΙΡ: Η ζωή ανήκει στους θαρραλέους.

Λέων

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 20, οι έρωτές σου θα λάμπουν. Η ασυνεννοησία που προκαλούσε ο ανάδρομος Ερμής λαμβάνει τέλος στις 4 και οι σχέσεις σου σταθεροποιούνται μέσα από το διάλογο. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να ψυχαγωγηθείς με διάφορους τρόπους. Η ερωτική διάθεση και η κοινωνικότητα δε θα λείπουν.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι επαγγελματικές εξελίξεις τρέχουν και τα σχέδιά σου απογειώνονται. Όλα θα είναι προς όφελός σου αν ξέρεις να διαπραγματευτείς. Οι ικανότητές σου θα αναγνωριστούν. Ταξίδια στο εξωτερικό για τη δουλειά ή επιχειρηματικές δραστηριότητες ευνοούνται. Προσοχή στα υπερβολικά έξοδα.

ΤΙΡ: Μην προσπαθείς να αλλάξεις τους άλλους, διόρθωσε τη δική σου συμπεριφορά.

Ζυγός

ΕΡΩΤΑΣ: Ως τις 19 οι σχέσεις σου ευνοούνται, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να ισορροπήσεις τα κακώς κείμενα. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις κάθε παρεξήγηση και να μην υπάρχει καμία σκιά ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου. Ο Ερμής, από τις 5, μετατρέπει την επικοινωνία σε γερό ατού, ανταλλάσσεις απόψεις και επεξεργάζεσαι νέες ιδέες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η αρχή του φθινοπώρου σού δίνει μια εκρηκτική ώθηση. Τα σχέδιά σου μπαίνουν σε τροχιά, αλλά υπάρχει παρασκήνιο. Πολλά πράγματα θα είναι κρυφά προς το παρόν ή μπορεί να ακούς παραπλανητικές ειδήσεις. Είναι καλό διάστημα να οργανώσεις εκ νέου τις δραστηριότητές σου. Ο Ουρανός σου δίνει πρωτοποριακές ιδέες και ο Κρόνος σε κάνει αποτελεσματική.

ΤΙΡ: Μείνε με τα πόδια στη γη.

Σκορπιός

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος, στις 6, σε κάνει ρομαντική, ενώ η Νέα Σελήνη, στις 20, φέρνει νέες ιδέες και φίλους. Η κοινωνική ζωή είναι ευχάριστη, είσαι επικοινωνιακή και εξωστρεφής. Βγαίνεις, διασκεδάζεις και κάνεις νέες γνωριμίες. Η Αφροδίτη ενισχύει και σταθεροποιεί τις σχέσεις σου και κάνεις καινούρια σχέδια με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, δεν ψάχνεις για κάτι εφήμερο, έχεις ανάγκη να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση. Μέχρι τις 19 προσοχή στη ζήλια σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τα σχέδιά σου προχωράνε και οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται από άτομα κύρους. Είναι πιθανό να λάβεις μια ηθική ή υλική ανταμοιβή. Κάποιες μικρές εντάσεις γρήγορα θα λυθούν. Μη φοβηθείς να αφήσεις τη δημιουργική σου φαντασία να ξεχειλίσει.

ΤΙΡ: Η εχεμύθεια είναι μεγάλο ατού.

Τοξότης

ΕΡΩΤΑΣ: Ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα μπορούσε να προκύψει αυτόν το μήνα, ενώ πιθανά σενάρια είναι ένας γάμος ή μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σου κύκλο. Η γοητεία σου ξεχειλίζει, είσαι γλυκιά, ανάλαφρη και ανοιχτή στο φλερτ και στην περιπέτεια. Αν έχεις σχέση, θα περάσεις χαλαρά δίπλα στον αγαπημένο σου, χωρίς εντάσεις και δράματα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η καριέρα σε απασχολεί όλο και περισσότερο. Μπορεί να κάνεις την επανάστασή σου και να πάρεις κάποιες τολμηρές αποφάσεις. Κάποια εμπόδια μπορεί να συναντήσεις με τον Άρη στην Παρθένο, από τις 6, και καλό θα ήταν να μείνεις πειθαρχημένη. Προσοχή στις εξαπατήσεις το τελευταίο δεκαήμερο.

ΤΙΡ: Η αποτυχία μπορεί να σου δώσει ώθηση για την επιτυχία.

Αιγόκερως

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτόν το μήνα διαχειρίζεσαι την οικογενειακή σου ζωή με μαεστρία. Αν είσαι μόνη, η Αφροδίτη μπορεί να φέρει στο δρόμο σου μια γνωριμία πολλά υποσχόμενη. Ο Άρης γεμίζει τις μπαταρίες σου και τροφοδοτεί τα όνειρά σου. Προσοχή στη δυσπιστία και τη ζήλια σου για να αποφύγεις εντάσεις καθώς και στις εξαπατήσεις προς το τέλος του μήνα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Νέα Σελήνη, στις 20, φέρνει εμπνευσμένες ιδέες και την πραγματοποίηση ενός σχεδίου. Κάποιες εντάσεις είναι πιθανές, αλλά μετά την καταιγίδα έρχεται η ηρεμία. Θα είσαι πολύ οργανωτική και αποτελεσματική στις δραστηριότητές σου. Μην αμελείς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις για να μην αποσταθεροποιηθείς.

ΤΙΡ: Μην ενδίδεις στις αρνητικές σκέψεις.

Υδροχόος

ΕΡΩΤΑΣ: Ύστερα από όλες τις ταλαιπωρίες και τις δοκιμασίες που πέρασες σου δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου ή να γίνει μια επανασύνδεση, αρκεί να είσαι ανοιχτή στις αλλαγές. Ο Ερμής, από τις 5, σε βάζει σε διαδικασία συζητήσεων πάνω σε θέματα συντροφικότητας. Αν πράγματι σε ενδιαφέρει το ταίρι σου, κάνε το πρώτο βήμα. Αν είσαι μόνη, κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από ταξίδια.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Κινητοποιείσαι για να πραγματοποιήσεις τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Τα εμπόδια δε σε πτοούν, αντίθετα, σε τονώνουν και δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Μετρίασε όμως την παρορμητικότητά σου. Προσοχή το τελευταίο δεκαήμερο σε οικονομικές απώλειες, ελαττωματικές αγορές και εξαπατήσεις.

ΤΙΡ: Προχώρα άφοβα μπροστά.

Ιχθύες

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος, στις 6 στο ζώδιό σου, τονίζει τις συναισθηματικές σου ανάγκες, ενώ η Νέα Σελήνη, στις 20 στο απέναντι ζώδιο, φέρνει αλλαγές. Μια νέα σχέση μπορεί να προκύψει. Αν είσαι δεσμευμένη, θα χρειαστεί υπομονή και κατανόηση για να αποφύγεις εντάσεις. Άφησε το σύντροφό σου να κινηθεί ελεύθερα. Αν είσαι μόνη, ο αισθησιασμός σου ξεχειλίζει, αναζητάς τη συντροφικότητα και μπορεί να συναντήσεις το πρόσωπο που θα μοιραστείς τη ζωή σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η επικοινωνία από τις 5 διευκολύνεται, όπως και τα επαγγελματικά σου. Βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα και βελτιώνεις τις συνθήκες εργασίας σου. Μη φοβηθείς να ζητήσεις μια προαγωγή. Τα οικονομικά σου ανακάμπτουν απρόσμενα και καταφέρνεις να ισορροπήσεις έσοδα-έξοδα. Προσοχή στις σπατάλες.

ΤΙΡ: Προσπάθησε να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

ΠΗΓΗ: www.missbloom.gr