Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, τα σχέδιά σου σήμερα μπορούν να έχουν θετικές εξελίξεις καθώς η πίστη σου και η προσήλωση στο σκοπό και στο καθήκον σε βοηθούν να δράσεις αποτελεσματικά και στοχευμένα. Έτσι, οι στόχοι σου θα πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο γεγονός που σου φτιάχνει τη διάθεση. Εκμεταλλεύσου την ημέρα και χειρίσου αποτελεσματικά τις δύσκολες καταστάσεις που υφίστανται στην ζωή σου και σε ταλαιπωρούν από καιρό. Το όνομα και η φήμη σου είναι σημαντικά για εσένα και σήμερα θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές, με περισσότερη γαλήνη και ηρεμία εξαιτίας της Αφροδίτης που πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Κρόνο. Με την ρεαλιστική ματιά σου θα είσαι σε θέση να δεις τα πράγματα ως έχουν χωρίς να τα διαστρεβλώνεις. Αν είσαι μόνος, κάτι νέο έχει πολλές πιθανότητες να προκύψει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα πράγματα δεν θα είναι άσχημα για εσένα. Αυτό θα οφείλεται στην δική σου ικανότητα να κινείσαι αρκετά διπλωματικά και να ελίσσεσαι ανάμεσα στα εμπόδια. Στα οικονομικά, θα μπορέσεις να κάνεις σωστές επιλογές και να διαχειριστείς τα έξοδά σου σωστά.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με την νέα όψη της Αφροδίτης που πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Κρόνο, θα μπορέσεις να είσαι πιο πρακτικός από ποτέ, χρησιμοποιώντας την κρίση σου αποτελεσματικά. Επομένως, ζητήματα που μένουν άλυτα από καιρό μπορούν τώρα να δρομολογηθούν για να απαλλαχθείς από αυτά μια και καλή. Από την άλλη, η κοινωνική σου ζωή θα είναι και αυτή στο προσκήνιο καθώς θα έχεις την διάθεση να προωθήσεις την εικόνα σου στον περίγυρό σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή φαίνεται πως το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένα ευνοϊκό κλίμα για σένα και τον σύντροφό σου. Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Δία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια αναζωογονητική βραδιά, είτε είσαι μόνος, είτε όχι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια καλή ημέρα για να υπογράψεις νέες συμφωνίες ή να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες που μπορούν να έχουν σταθερότητα και μέλλον. Τα έξοδά σου θα είσαι σε θέση να τα ελέγξεις και να τα περιορίσεις, αν χρειαστεί, επομένως δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι σήμερα.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα είσαι σε θέση να διατηρήσεις ένα καλό κοινωνικό προφίλ και να επιτύχεις την προώθηση των σχεδίων σου. Η καλή σου κρίση σε βοηθάει να κάνεις επιτυχημένες επιλογές και σε βγάζει από τις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Επίσης, η όψη της Αφροδίτης που πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Κρόνο, σε κάνει πιο σίγουρο για τις δυνατότητές σου και σε βοηθάει να κινηθείς πρακτικά. Επομένως, διευθέτησε ό,τι θεωρείται απαιτητικό σήμερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να έχεις μια όμορφη ημέρα στο πλευρό του συντρόφου σου. Η σιγουριά και η ασφάλεια που νιώθεις στην σχέση σου δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα ικανό να σας κάνει να περάσετε ένα ξεχωριστό βράδυ. Ακόμη και αν είσαι μόνος, κάτι ξεχωριστό μπορεί να συμβεί που θα σπάσει τη μονοτονία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να έχεις μια πολύ καλή ημέρα, να διευθετήσεις υποχρεώσεις που έρχονται από το παρελθόν και να αναλάβεις νέες. Είσαι τόσο προσηλωμένος σε αυτό που κάνεις, ώστε καταφέρνεις να είσαι τακτικός και αποτελεσματικός, γεγονός που σε ανεβάζει στα μάτια των γύρω σου. Στα οικονομικά, θα είσαι αρκετά εγκρατής, καθώς η κρίση σου θα σε καθοδηγήσει άψογα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή σε κάνει να αντλείς μοναδική δύναμη για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κάνεις μεγάλα βήματα για την κατάκτηση των στόχων σου. Η αυτοπεποίθηση πηγάζει από μέσα σου και αυτό οφείλεται στα αγαπημένα πρόσωπα που στέκονται με κατανόηση δίπλα σου. Δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν θα είσαι σε θέση να τις χειριστείς χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Σε γενικές γραμμές η ημέρα θα είναι αρκετά εποικοδομητική.

Αισθηματικές
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και αντίθεση με τον Κρόνο είναι πολύ πιθανό να σε κάνει λίγο απόμακρο σήμερα μέσα στη σχέση σου, έχοντας την τάση να ζητάς πολλά από το ταίρι σου. Χαλάρωσε και αφέσου στο γενικότερο καλό κλίμα, αφήνοντας τον εγωισμό μακριά από τον δεσμό σου. Φρόντισε να περάσεις όμορφα απόψε το βράδυ ακόμη κι αν είσαι μόνος.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος με την πρακτικότητά σου. Δείξε εμπιστοσύνη στην κρίση σου και μην βασίζεσαι σε πρόσωπα που δεν είσαι σίγουρος για την αξιοπιστία τους. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις σωστούς χειρισμούς που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, ανήκεις στα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από τη σημερινή όψη της Αφροδίτης που πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Κρόνο. Σε γενικές γραμμές θα νιώθεις μια σταθερότητα στον συναισθηματικό σου κόσμο που σε κάνει πρακτικό και διπλωματικό όπου είναι απαραίτητο. Φαίνεται πως πατάς πιο σταθερά στα πόδια σου βλέποντας με ρεαλιστική ματιά τον κόσμο γύρω σου. Είναι μια καλή ημέρα, επίσης, για να προωθήσεις την εικόνα σου ή να την ισχυροποιήσεις κοινωνικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια όμορφη ημέρα και αυτό οφείλεται κυρίως σε εσένα. Δεν αναμένονται εντάσεις καθώς η ηρεμία που θα εκπέμπεις κάνει το κλίμα πιο ήρεμο και ρομαντικό. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση που θέλεις να έχει μέλλον, σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για το επόμενο βήμα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσεις πιο ανεξάρτητα σήμερα προκειμένου να φτάσεις στα αποτελέσματα που θέλεις. Θα έχεις την τάση να κρατάς σε κάποια απόσταση τους συνεργάτες ή ανωτέρους σου, καθώς έτσι θα νιώθεις πιο σίγουρος για αυτό που μπορείς να καταφέρεις. Στα οικονομικά, φαίνεται αναμένονται θετικές εξελίξεις ως αποτέλεσμα της πειθαρχίας και των κόπων σου.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το θετικό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένα κλίμα σταθερότητας και ευημερίας που καλό είναι να το εκμεταλλευτείς για να βάλεις σε μια σειρά τις υποθέσεις σου. Η κρίση σου είναι αρκετά καθαρή και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το τοπίο των υποχρεώσεών σου. Κάνε τους απαραίτητους ελιγμούς και επιστράτευσε την διπλωματία σου όπου είναι απαραίτητο και απόφυγε να αντιδράς πεισματικά. Η φήμη και η εμφάνισή σου θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο σήμερα για εσένα.

Αισθηματικές
Η Σελήνη πραγματοποιεί εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Δία, γεγονότα που μπορούν να δημιουργήσουν ευχάριστες εκπλήξεις σήμερα. Ίσως μια ενδιαφέρουσα συνάντηση –αν είσαι μόνος- μπορεί να σε κάνει να αναθαρρήσεις και να σπάσεις τη μονοτονία σου. Ειδάλλως, είναι πιθανό ο σύντροφός σου να προετοιμάζει κάτι ευχάριστο για τους δυο σας…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα νιώθεις μια ιδιαίτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση σήμερα, γεγονός που σου δίνει τη δύναμη να διευθετήσεις πολλές εκκρεμότητες. Ακόμη, σε κάνει ικανό να ανταπεξέλθεις σε πιθανές δυσκολίες και να προστατεύσεις τα πρόσωπα που βρίσκονται ιεραρχικά χαμηλότερα από εσένα. Στα οικονομικά, μπορείς να βάλεις μια τάξη με τις κατάλληλες κινήσεις.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα αναμένεται μια ευνοϊκή ημέρα για το ζώδιό σου και ειδικά στα αισθηματικά και τα οικονομικά. Θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσεις την εικόνα σου και να βάλεις σε τάξη τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Επίσης, μπορείς τώρα να κάνεις το μεγάλο βήμα στα προσωπικά σου, αν αυτό είναι που έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Φρόντισε να είσαι πιο χαλαρός με τα πρόσωπα γύρω σου και να μην κρατάς αποστάσεις που δημιουργούν ένα αμήχανο κλίμα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Η δική σου νηφαλιότητα σε συνδυασμό με το θετικό κλίμα κάνουν τα πράγματα ενδιαφέροντα, είτε η συναισθηματική σου ζωή είναι μοναχική , είτε όχι. Απόλαυσε τη σημερινή ημέρα και ειδικά τις αναπάντεχα που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις μια αρκετά παραγωγική ημέρα και θα είσαι σε θέση να αξιολογήσεις σωστά τις καταστάσεις. Θέσε προτεραιότητες αξιοποιώντας την καθαρή σου κρίση. Δύσκολες καταστάσεις μπορούν σήμερα να διευθετηθούν άκρως αποτελεσματικά. Οικονομικά, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να βελτιώσεις την κατάστασή σου ή να διατηρήσεις την ισορροπία.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, οι συναισθηματικές αναστολές που βγαίνουν στην επιφάνεια σήμερα βοηθούν στη διατήρηση της γενικότερης σταθερότητας. Ακόμη, αυτές θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από κάποια πρόσωπα γύρω σου, ώστε να νιώσεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Η εμφάνισή σου θα σε απασχολήσει αρκετά σήμερα, τόσο από άποψη καλαισθησίας, όσο από πλευράς κοινωνικού συνόλου. Από την άλλη, η πρακτικότητα και η καλή σου κρίση θα λειτουργήσουν καταλυτικά για τη διευθέτηση διάφορων εκκρεμοτήτων.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις και αναπάντεχα γεγονότα που θα δώσουν μια άλλη νότα στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ακόμη και μια εξόρμηση με φίλους ή το άλλο σου μισό θα σε κάνει να δεις πιο φωτεινά τα πράγματα, προσφέροντάς σου ένα όμορφο διάλλειμα από τη συνήθεια.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κινηθείς διπλωματικά για να επιτύχεις στις διαπραγματεύσεις σου. Επίσης, θα είσαι σε θέση να κρίνεις σωστά όσα σου προτείνονται κάνοντας τις καλύτερες επιλογές. Η σχέση σου με το χρήμα σήμερα θα είναι πολύ καλή, καθώς η αίσθηση της οικονομίας θα σε βοηθήσει να κάνεις σωστές κινήσεις προς όφελος της τσέπης σου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα σε απασχολήσει πολύ η θέση σου ανάμεσα στο κοινωνικό σύνολο και θα θελήσεις να την βελτιώσεις και να την αναδείξεις. Ωστόσο, θα νιώθεις την ανάγκη να κρατάς αποστάσεις από τους άλλους γενικότερα, αλλά να φέρνεις κοντά σου εκείνους που βρίσκονται υπό την προστασία σου. Η τάση σου να μάχεσαι για εκείνους που έχεις κάτω από την εξουσία σου θα είναι πιο έντονη γεγονός που

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η ημέρα αναμένεται πολύ όμορφη και αυτό πηγάζει από την καλή διάθεση και τα θετικά δεδομένα που υπάρχουν στη σχέση σου. Η πίστη σου στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου είναι εμφανής και αυτό σου δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς. Αν ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, μπορείς να περιμένεις ενδιαφέρουσες εκπλήξεις σήμερα!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα μπορείς να βάλεις μια τάξη και να προωθήσεις τις συνεργασίες σου με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε να δρομολογήσεις τώρα τα σχέδιά σου που η κρίση σου είναι ξεκάθαρη. Στα οικονομικά σου θα είσαι αρκετά συντηρητικός , ενώ μπορείς να κάνεις πολύ συμφέρουσες επιχειρηματικές συμφωνίες.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης που πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Κρόνο, δεν θα σε αφήσει αδιάφορο ή ανεπηρέαστο. Θα ενδυναμώσει την ικανότητά σου να σκέφτεσαι πρακτικά και καθαρά, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείς σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Επίσης, στα αισθηματικά το κλίμα είναι καλό, με την σταθερότητα να σου δημιουργεί την ασφάλεια που χρειάζεσαι για να νιώθεις καλά. Δώσε λίγη προσοχή στις απαιτήσεις που έχεις από τους άλλους και φρόντισε να τις μετριάσεις λίγο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά θα είναι μια ευχάριστη ημέρα που μπορείς να απολαύσεις την συντροφιά του αγαπημένου σου σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και αγάπης. Το δέσιμό είναι έντονο και για αυτό, αν θέλεις, μπορείς να συζητήσεις σήμερα για τα επόμενα κοινά σας βήματα. Αν πάλι η ζωή σου είναι μονότονα μοναχική, ευχάριστες εξελίξεις μπορούν να δώσουν μια νότα διαφορετική…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου δείξε αποφασιστικότητα και θέσε προτεραιότητες. Είσαι σε θέση να κρίνεις και να αξιολογήσεις σωστά προς όφελος των σχεδίων σου. Στα οικονομικά, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να πάρεις αποφάσεις και να διευθετήσεις υποθέσεις που σε πιέζουν.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ανήκεις στα πλέον ευεργετημένα ζώδια της ημέρας. Η θετική όψη της Σελήνης, σε βοηθάει να βάλεις σε μια σειρά όσα σε αγχώνουν και να βρεις τις πιο καλές λύσεις. Επίσης, θα είσαι σε θέση να προστατεύσεις τα πρόσωπα εκείνα που βρίσκονται υπό την εξουσία σου, γεγονός που σου προσφέρει ικανοποίηση. Κινήσου διπλωματικά όπου χρειαστεί για να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Τα όποια εμπόδια σήμερα δεν θα είναι ικανά να σε πτοήσουν, οπότε δεν έχεις να φοβάσαι για κάτι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια όμορφη ημέρα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι. Η ηρεμία και η εμπιστοσύνη που υπάρχει στη σχέση δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Από την άλλη, μια αναπάντεχη γνωριμία ή συνάντηση σε αισθηματικό επίπεδο θα δημιουργήσουν ένα πιο αισιόδοξο κλίμα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς να βάλεις πρόγραμμα σήμερα και να το ακολουθήσεις χωρίς προβλήματα και εμπόδια. Είσαι ξεκάθαρος σε όσα αναζητάς και δεν φοβάσαι να πάρεις πρωτοβουλίες. Στα οικονομικά σου, είσαι αρκετά εγκρατής και αργά ή γρήγορα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα αυτής σου της στάσης.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι μια ημέρα που θα σου προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Έτσι, μπορείς να φέρεις το πρόγραμμά σου εις πέρας με άνεση και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ακόμη και αυτά που θα προκύψουν δεν θα μπορέσουν να σε δυσκολέψουν, καθώς η καλή σου κρίση σε βοηθάει να κάνεις τις καλύτερες επιλογές. Παράλληλα, μπορείς να ασχοληθείς με την εικόνα σου, τη φήμη σου ή γενικότερα τη θέση σου στο κοινωνικό σύνολο προωθώντας τα καλύτερα στοιχεία σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα που μπορείς να απολαύσεις παρέα με το ταίρι σου. Οι γενικότερες συνθήκες είναι ευνοϊκές και μπορείς να κάνεις σχέδια για το βράδυ που θα σε κάνουν να περάσεις όμορφα και χαλαρά χωρίς προβληματισμούς και άγχη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, προώθησε τα σχέδιά σου και ασχολήσου με πιο προβληματικές καταστάσεις σήμερα που μπορείς να κινηθείς αποφασιστικά και πρακτικά. Στα οικονομικά σου, διατηρείς μια συντηρητική στάση και αυτό θα σε βοηθήσει να βάλεις τάξη στα έξοδά σου.

ΠΗΓΗ: www.tlife.gr