Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν φανείτε ψύχραιμοι, οικονομικές υποχρεώσεις θα είναι η αιτία για ομηρικούς καβγάδες. Επειδή η επικοινωνία θα είναι κάπως δύσκολη, προσέξτε να μη λάβετε λανθασμένα μηνύματα. Να είστε πιο διπλωματικοί, γιατί η ζωή δεν είναι μόνο άσπρο και μαύρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας βγαίνει από μια σκοτεινή περίοδο και θέλει την υποστήριξή σας. Αποφύγετε όσο μπορείτε συζητήσεις και διαφωνίες που θα προκαλέσουν ρήξεις με ανθρώπους με τους οποίους δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να μαλώσετε ή ότι θα τα ξαναβρείτε αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν εξαιρέσουμε την ασυνεννοησία που μπορεί να υπάρξει κάποιες στιγμές, η μέρα θα είναι υπέροχη. Ο σύντροφός σας περνά ένα μεταβατικό κρίσιμο στάδιο και έχει ανάγκη από συμπαράσταση και συμβουλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην πάρετε σπασμωδικές αποφάσεις που θα αφορούν τη σχέση σας, γιατί είναι επικίνδυνο. Ανανεώστε ό,τι δεν λειτουργεί σωστά στα εργασιακά θέματά σας, χωρίς να δίνετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε.

ΛΕΩΝ: Διατηρήστε τις αντοχές σας σε υψηλά επίπεδα, περιφρονώντας άτομα που προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Μην αρνηθείτε τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα βγάλουν λανθασμένα συμπεράσματα για το άτομό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας, θα κουμαντάρετε καλύτερα τις καταστάσεις. Αξιοποιήστε κάποια περιουσιακά στοιχεία σας που μακροπρόθεσμα μπορεί να σας αφήσουν κέρδη.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε χρόνο στους γύρω σας για να καταλάβουν πώς λειτουργείτε και να σας βοηθήσουν. Θα σας δοθούν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Μη σκύβετε το κεφάλι σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν, ακόμα και αν είναι συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυξημένες θα είναι οι πιθανότητες να μπορέσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας. Προσπαθήστε να μη δώσετε σε κανέναν υποσχέσεις που θα σας δεσμεύουν. Αρκεί να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί για να έχετε νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη ζορίζετε τα πράγματα για να γίνουν όπως εσείς τα φαντάζεστε. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν οι ενέργειες που κάνετε είναι αποδοτικές. Η δεσποτική συμπεριφορά που υιοθετείτε κάποιες φορές κάνει τους άλλους να νιώθουν ανίκανοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήνετε ανεξέλεγκτες καταστάσεις να αλλάζουν το πρόγραμμα της ημέρας σας. Κάποια θέματα που σας φαίνονται ανεξήγητα προσπαθήστε να τα ερμηνεύσετε. Η συμπεριφορά των άλλων και τα προβλήματα της καθημερινότητας συχνά θα σας προκαλούν εκνευρισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιβάλλεται να είστε προσεκτικοί ώστε να μη γίνουν λάθη που θα ανατρέψουν την πορεία σας. Ασχοληθείτε με αγάπη και σεβασμό στα επαγγελματικά θέματα, ώστε να μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε, γιατί μην ξεχνάτε ότι οι αγώνες κερδίζονται, δεν χαρίζονται.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα περιοριστεί αρκετά η αναστάτωση, γι' αυτό φροντίστε να είστε υποχωρητικοί όταν πρέπει και να μην επιμένετε σε πράγματα που γνωρίζετε καλά ότι κάνετε λάθος. Ενα νέο κεφάλαιο θα ανοίξει στη ζωή σας και είναι σημαντικό να αρχίσει με αισιοδοξία.

ΠΗΓΗ: www.innewsgr.com