Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Σου ‘χει τύχει ποτέ να πας να φλερτάρεις, και όλα να πάνε τέλεια;

Δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση.

Δεν θα ήθελες όμως να (ξανα)ζήσεις αυτή την υπέροχη εμπειρία; Να βγαίνουν από το στόμα σου όλες οι κατάλληλες κουβέντες, και το άτομο που έχεις μπροστά σου να μείνει έκθαμβο και να μην μπορεί να σταματήσει να σε σκέφτεται μετά; Άφησέ μας, λοιπόν, να σε βοηθήσουμε. Αυτοί είναι οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι να την πέσεις στο κάθε ζώδιο και να του πάρεις το μυαλό…

Κριός
Επιθετικότητα θέλει ο Κριός. Θέλει να του την πέσεις στην ψύχρα, να μην ντρέπεσαι, και να του δείξεις ότι είναι ό,τι πιο σέξι έχεις δει. Πρώτα θα κερδίσεις τον εγωισμό του, και μετά τον ίδιο τον Κριό.

Ταύρος
Αν θες να ρίξεις έναν Ταύρο, πρέπει να έχεις υπομονή. Λατρεύουν την διαδικασία του φλερτ, και τους αρέσει να την απολαμβάνουν όσο περισσότερο γίνεται. Συνεπώς, εκδήλωσε αρχικά ενδιαφέρον και χτίσε σιγά-σιγά ένταση, μέχρι να είστε και οι δυο σας έτοιμοι να βγάλετε τα ρούχα σας επιτόπου!

Δίδυμοι
Εδώ πρέπει να παίξεις βρώμικα. Μην νιώθεις ενοχές, όμως· είναι ζώδιο του αέρα, και τα ζώδια του αέρα είναι οι βασιλιάδες του βρώμικου παιχνιδιού. Κάνε τον Δίδυμο να νιώσει χρήσιμος και… ανώτερός σου. Ζήτησέ του να σου προτείνει κάποιο βιβλίο, κάποια ταινία, και δειξ’ του ότι εκτιμάς το στυλ του.

Καρκίνος
Έχεις την ευαίσθητη πλευρά σου, όπως κάθε άνθρωπος. Βγαλ’ την προς τα έξω. Είναι το μόνο που χρειάζεται να δει ένας Καρκίνος.

Λέων
Πολλά κομπλιμέντα. Πες του για αυτά που φοράει, για τον τρόπο που μιλάει, αλλά δώσε και σημασία στην λεπτομέρεια. Θα σε λατρέψει αν του κάνεις κομπλιμέντο για κάτι που ο περισσότερος κόσμος δεν θα παρατηρούσε.

Παρθένος
Κάνε μπάνιο. Απλά φρόντισε να έχεις κάνει μπάνιο, να φορέσεις ένα καλό άρωμα και να προσέξεις τι πράγματα του αρέσουν. Οι Παρθένοι θέλουν να έχουν γύρω τους κόσμο που αγαπάει τα ίδια πράγματα με αυτούς.

Ζυγός
Αυτό το ζώδιο λατρεύει τις πολυτέλειες, οπότε ένα ραντεβού κάπου με ωραία αισθητική θα σου κερδίσει πολλούς πόντους. Εξίσου τέλεια ιδέα είναι μια ωραία συναυλία. Οι Ζυγοί είναι άνθρωποι που συνδέονται με την μουσική.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι αρκετά απρόβλεπτο ζώδιο, μαζί τους είναι σαν να περπατάς λιγάκι στα τυφλά. Επειδή είναι πάντα έτοιμοι να παρεξηγήσουν τα λόγια, άφησε την γλώσσα του σώματος να κάνει την περισσότερη δουλειά, με απαλά, αγνά αγγίγματα.

Τοξότης
Χρειάζεσαι χιούμορ για να κερδίσεις έναν Τοξότη. Όσο πιο πονηρό (και πολιτικά μη ορθό), τόσο περισσότερο θα τον κάνεις να σε λατρέψει.

Αιγόκερως
Κάνε τον Αιγόκερω να περιμένει. Απλά κάνε τον να περιμένει, και θα κολλήσει πάνω σου. Προσοχή: Αυτό δεν είναι συμβουλή τύπου “Όσο τον φτύνεις, τόσο κολλάει”. Δεν θα τον φτύνεις καθόλου. Απλά δεν θα του τα δώσεις κι όλα στο πιάτο…

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι δύσκολη περίπτωση, επειδή τις περισσότερες φορές και ο ίδιος δεν ξέρει τι θέλει. Και πάνω σ’ αυτό ακριβώς θα πατήσεις κι εσύ. Εκμεταλλεύσου την επαναστατική του φύση, κράτα μια απόσταση και σύντομα θα αρχίσει να σε κυνηγάει ο ίδιος.

Ιχθείς
Πρότεινέ του να βγείτε βόλτα. Βρες ψαγμένα spots στην περιοχή σας, ή διάλεξε ένα μέρος για να αράξετε που έχει συναισθηματική αξία. Ή απλά πολύ όμορφη θέα. Οι Ιχθείς τρελαίνονται για σκηνικά από ρομαντικές κομεντί, άρα πράξε καταλλήλως.