Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Μία λίστα με 7 αποστολές για αγόρια και κορίτσια.

Μπορείς να κάνεις τα μισά, ένα από αυτά ή και όλα. Σου εγγυόμαστε πως θα περάσεις άψογα.

Μέρα 1η

Σήμερα μπορείς, όταν είναι στο γραφείο, να στείλεις ένα μήνυμα που θα τον βγάλει από τη ρουτίνα του σπαστικού αφεντικού, του αχώνευτου συναδέλφου και τη μιζέρια της δουλειάς. Το μεσημέρι, που θα είναι ήδη χωμένος με υποχρεώσεις μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα που υπόσχεται ή φαντάζεται. "Κρίμα που δεν είσαι εδώ τώρα γιατί..." γράφοντας όσα φαντάζεσαι. Αν δεν θες να ενοχλήσεις όσο είναι στη δουλειά, περίμενε για αργότερα. "Μόλις βγήκα από το ντουζ", ή "Δεν έχεις ιδέα τι θα γινόταν αν ήσουν εδώ τώρα". Αν δεν τα πας καλά με τα λόγια μια selfie αρκεί.

Μέρα 2η

Κάλεσέ τον/την για ταινία όπως κάνατε στα πρώτα ραντεβού. Αυτό ισχύει ακόμη κι αν μένετε μαζί! Πάρε ένα καλό κρασί, ντύσου όμορφα, κοινώς πέτα τις φόρμες ακόμη κι αν είσαι σπίτι, περιποιήσου τον εαυτό σου, άναψε κεριά και η ατμόσφαιρα αρκεί για να οδηγήσει τα πράγματα εκεί που πρέπει!

Μέρα 3η

Στριπτιζ. Αν διαβάζεις και είσαι άντρας, τότε ζήτα της να γδuθεί αργά μπροστά σου μαζί με το αγαπημένο της τραγούδι. Αν είσαι γυναίκα, δώσε προσοχή. Φόρα εσώpουχα, μία φούστα, ένα πουκάμισο, ψηλοτάκουνα και δώσε την παράσταση της ζωής σου! Μην βιαστείς, μην ντραπείς!

Μέρα 4η

Στα γρήγορα! Μπορείτε να επιλέξετε παρέα ένα μέρος εντός ή και εκτός σπιτιού και να βάλετε φωτιά στη νύχτα, στα γρήγορα σε οποιοδήποτε μέρος που επιλέξετε. 

Μέρα 5η

Μασάζ. Η μαγική λέξη που μπορεί να χαλαρώσει τους πάντες. Ετοίμασε το υπνοδωμάτιο σωστά και κατάλληλα.

Μέρα 6η

50 αποχρώσεις του γκρι. Τώρα τα πράγματα αγριεύουν. Είναι άλλωστε και η ώρα τους! Δέσε μάτια, χέρια, φέρε στο παιχνίδι μισοσκόταδο, αισ8ησιακή μουσική, βάλτε φαντασία και αγριάδα. Μπες στο κλίμα βλέποντας αυτές τις ταινίες: Bound, 9 Songs, Secretary, 9 1/2 Weeks.

Μέρα 7η

Το παιχνίδι: Ρωτήστε στα ίσια ποιες στάσεις είναι οι αγαπημένες του/της. Ετοιμάστε 20 χαρτάκια και γράψτε επάνω διάφορες στάσεις και προκαταρκτικά. Από ένα φιλί στο λαιμό, μέχρι πονηpά πράγματα! Τραβήξτε κλήρο μέχρι να τελειώσουν οι καρτέλες και κάντε ό,τι λέει το χαρτάκι.

ΠΗΓΗ: www.e-daily.gr

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.