Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017, στις 7.23 το πρωί, στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, με τη συμμετοχή και του Ποσειδώνα.

Πως μας επηρεάζει η Πανσέληνος στον Ταύρο.

Με αυτήν την Πανσέληνο τονίζεται η ανάγκη σου να ανήκεις κάπου, να μοιράζεσαι τα πιο βαθιά σου συναισθήματα, τον έρωτά σου, την αγκαλιά σου, να έχεις ένα πρόσωπο που σε επιθυμεί και να το επιθυμείς απόλυτα και ολοκληρωτικά!

Αυτές τις ποιότητες  ενεργοποιεί η Πανσέληνος του Νοεμβρίου,  η οποία κινείται  σε μια άκρως συναισθηματική διάθεση, ξυπνώντας εκείνον τον ρομαντισμό που όλοι λίγο ως πολύ κρύβουμε μέσα μας.

Η Πανσέληνος στον Ταύρο αναζητά την απόλαυση, αλλά και την ασφάλεια που της δίνει η οικειότητα των δικών της προσώπων, αυτών που νιώθει πως μαζί τους μπορεί να μοιραστεί τα πάντα!

Με την Πανσέληνο όλα αποκτούν μια μεγαλύτερη ένταση στην εκδήλωση τους και πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για συναίσθημα που στην προκειμένη περίπτωση έχει την τιμητική του! Γιατί ειδικά τώρα όλα γίνονται και κάτω από τις ευλογίες του Ποσειδώνα, αυτού του μεγάλου Μετρ των συγκινήσεων, που πάντα έχει την τάση να κάνει τα πράγματα να φαίνονται διαφορετικά απ ότι είναι!

Ήλιος και Σελήνη λοιπόν σε όψη με τον Ποσειδώνα, απογειώνουν τις επιθυμίες, την ερωτική διάθεση και προσφέρουν ένα πρόσφορο έδαφος για την απόλαυση κάθε είδους που επιθυμείς.

Μόνο που εδώ δίνεται μια μεγαλύτερη έμφαση στην αγάπη, που κυριαρχεί, είτε ενώνοντας  με εκείνο τον μαγικό της τρόπο τα πρόσωπα, είτε ανανεώνοντας το ήδη υπάρχων σκηνικό στην σχέση σου με τον σύντροφο σου. Κι εδώ θα διαπιστώσεις πως πολλές φορές τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ’ ότι νομίζεις. Αρκεί μια κουβέντα, μια κίνηση, για να ξεκλειδώσει όλο εκείνο το συναίσθημα που κουβαλάς τόσο εσύ όσο και ο άλλος και να σε κάνει να το μοιραστείς μαζί του, αρκεί να είναι αυθεντικό και ειλικρινές. Πολλές φορές μπορεί να νοιώσεις πως όλα εξελίσσονται μέσα σε  ένα καλογραμμένο σενάριο που γράφτηκε αποκλειστικά για εσένα!

Ναι, έχει μαγεία ο κύκλος αυτός, έχει όμως και απρόοπτα, μια και ο κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου, η Αφροδίτη, σε μια ανατρεπτική όψη με τον Ουρανό, είναι εύκολο να φέρει τα πάνω κάτω!

Και είναι αυτή η όψη που ευθύνεται για κάθε είδους ανατροπές, ρήξεις και αποχωρισμούς, αλλά και για κεραυνοβόλους έρωτες, που ταράζουν για τα καλά τα νερά της καθημερινότητας και ανεβάζουν τον δείκτη του θερμομέτρου στα ύψη!

Είναι μια στιγμή, που τα πάντα μπορούν να συμβούν και δεν έχεις παρά να είσαι ανοιχτός στις προτάσεις και τις προκλήσεις που παρουσιάζονται μπροστά σου.

Να θυμάσαι πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

Η επιρροή της Πανσέληνου στα ζώδια

Υπό την επήρεια της Πανσελήνου, βρίσκονται κυρίως οι Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι, του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που πραγματικά μπορείτε να βιώσετε πολύ ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Ωστόσο καλό είναι να είστε προσεκτικοί σε ότι σχετίζεται με τις προσδοκίες που μπορεί να τρέφεται για  τους άλλους, μια και ότι μπορεί να θέλετε η να επιθυμείτε, δεν είναι απαραίτητο να είναι και οι άλλοι σε θέση να σας το εκπληρώσουν.

Μπορείτε όμως να δημιουργήσετε εσείς τις συνθήκες εκείνες που θα τροφοδοτήσουν ότι θέλετε να ζήσετε με το πρόσωπο που επιθυμείτε.

Οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, βρίσκεστε μπροστά σε σημαντικές αλλαγές σε ότι αφορά τις σχέσεις σας, που μπορεί να αφορούν είτε ξαφνικούς χωρισμούς είτε και ξαφνικές ενώσεις που σας χαρίζουν ιδιαίτερες και έντονες συγκινήσεις!

ΠΗΓΗ: www.myastro.gr