Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Στις 9/12/2017, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει έως τις 26/1/2018.

Ως κυβερνήτης του ζωδίου αυτού κατά την παραδοσιακή αστρολογία, η ενέργειά του εκφράζεται αποτελεσματικά σε αυτή τη θέση και άρα, γινόμαστε αρκετά διεκδικητικοί, μαχητικοί και δυναμικοί το διάστημα αυτό. Παράλληλα, ο τρόπος δράσης μας αλλάζει, χειριζόμαστε υπόγεια τις καταστάσεις, ενώ ξεκινάμε τα πράγματα με μεθοδικότητα και καχυποψία. Επίσης, η σεξουαλική διάθεση ανεβαίνει στα ύψη και ενισχύεται το πάθος και η συναισθηματική ένταση.

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ο Άρης στον Σκορπιό

ΚΡΙΟΣ


Ο Άρης κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό στις 9/12 και έως τις 26/1 που θα κινηθεί σε αυτό το ζώδιο, θα προκύψουν σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σου, οι οποίες σχετίζονται με οικονομικές σου υποθέσεις και με την σεξουαλικότητά σου. Αρχικά, φαίνεται πως λαμβάνεις κάποια κληρονομιά, ένα δάνειο ή υπογράφεις κάποια συμφωνία, η οποία αποδεικνύεται εξαιρετικά επικερδής. Γενικά, ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά τρίτων, τράπεζες, εφορίες αλλά και τα εισοδήματα του/της συντρόφου σου, έρχεται σε πρώτο πλάνο. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να προχωράς σε συμβίωση ή ακόμη και να συνάψεις έναν κρυφό δεσμό, ενώ αν διατηρούσες μια σχέση που δε σε ικανοποιούσε, το διάστημα αυτό ίσως να την τερματίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ


Ο Άρης κάνει την είσοδό του απέναντι από το ζώδιό σου και από τις 9/12 έως τις 26/1, φαίνεται πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις αποκτούν ένταση και πάθος. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι πιθανό να έρθουν αντιμέτωποι με ένα κλίμα συγκρούσεων και αντιπαραθέσεων με τον/την σύντροφό τους, καθώς εμφανίζονται συναισθήματα ζήλειας και έντονη κτητικότητα. Από την άλλη, η ανεβασμένη λίμπιντο οδηγεί σε αναζωπύρωση του πάθους και εκτονώνει αρκετά την ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Οι αδέσμευτοι Ταύροι, από την άλλη, είναι πιθανό να προχωρήσουν παρακάτω σε μια πρόσφατη γνωριμία τους ή να υποδεχθούν ένα νέο πρόσωπο που θα τους ξυπνήσει παθιασμένο ένστικτα. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι οι σχέσεις σου με συνεργάτες, καθώς και εκεί ενδέχεται να βγουν προβλήματα στην επιφάνεια με κίνδυνο να υπάρξουν ρήξεις…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 9/12 εκκινεί μια περίοδο αυξημένης δραστηριότητας στα επαγγελματικά σου. Η εργασιακή σου καθημερινότητα αποκτά δράση και ένταση, ενώ δεν αποκλείεται να αναλαμβάνεις πρόσθετες ευθύνες στη δουλειά σου, να αυξάνονται οι ώρες εργασίας σου ή να υπάρξουν και κάποιες αντιπαραθέσεις με συναδέλφους σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να αναπτυχθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο με κάποιον συνεργάτη σου ή με ένα πρόσωπο που έχεις καθημερινές συνδιαλλαγές. Από την άλλη, καλό είναι να δώσεις προσοχή στην υγεία σου έως τις 26/1, καθώς με τη διέλευση αυτή ίσως να επηρεαστεί το νευρικό σου σύστημα ή να αισθανθείς πως έχει καταπονηθεί το σώμα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πορεία του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 9/12 έως τις 26/1 πρόκειται να απογειώσει την ερωτική σου ζωή. Διασκέδαση, φλερτ, σεξουαλικότητα και πάθος θα βρίσκονται μέσα στην καθημερινότητά σου, με τους αδέσμευτους Καρκίνους να γνωρίζουν νέους θαυμαστές και υποψήφια ταίρια και με τους δεσμευμένους να ερωτεύονται το ταίρι τους από την αρχή. Παράλληλα, πρόκειται για μια ιδανική περίοδο για να αποκτήσεις απόγονο, αν είναι κάτι τέτοιο στα σχέδιά σου. Επίσης, η δημιουργική σου διάθεση ανεβαίνει και ίσως αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα στη δουλειά σου, ενώ γενικά ενδέχεται να σου δημιουργηθεί η επιθυμία να ρισκάρεις και να τζογάρεις…

ΛΕΩΝ

Ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά το σπίτι σου και τις σχέσεις σου με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Από τις 9/12 έως τις 26/1, είναι πολύ πιθανό να μετακομίσεις, να πουλήσεις ένα ακίνητο ή να πραγματοποιήσεις μια ανακαίνιση στον χώρο που μένεις, ενώ δεν αποκλείεται να προχωράς και σε μια συμβίωση. Από την άλλη, φαίνεται πως σε απασχολεί έντονα το παρελθόν σου και έρχονται στην επιφάνεια αναμνήσεις που σου θυμίζουν περασμένες εποχές, οι οποίες πιθανόν να έχουν αφήσει και σημάδια. Παράλληλα, ενδέχεται να παρουσιαστούν τριγμοί στις σχέσεις σου με ένα κοντινό σου πρόσωπο και να χρειαστεί να «χωρίσετε» περιουσία…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ο Άρης θα κινηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 9/12 έως τις 26/1, αυξάνοντας τις επαφές σου, τις καθημερινές σου μετακινήσεις και συνδιαλλαγές. Το διάστημα αυτό θα συναντήσεις περισσότερο κόσμο, θα κάνεις νέες γνωριμίες ερωτικές και επαγγελματικές, ενώ ίσως να πραγματοποιήσεις και κάποιες κοντινές αποδράσεις για αναψυχή. Παράλληλα, φαίνεται πως γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και ομιλητικός και ίσως καταφέρεις να εκφράσεις κάποια πράγματα που φοβόσουν να πεις. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να προκληθεί και κάποια λεκτική ένταση με τον/την σύντροφό σου, με έναν φίλο ή με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Από την άλλη, είναι μια καλή περίοδος για να μάθεις κάτι καινούριο ή να επισκευάσεις το μεταφορικό σου μέσο.

ΖΥΓΟΣ

Η πορεία του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 9/12 έως τις 26/1 ενδέχεται να σου δημιουργήσει κάποια ανασφάλεια, λόγω οικονομικών προβλημάτων που επηρεάζουν και τη σχέση σου. Το διάστημα αυτό, ενδέχεται να «κλείσεις τρύπες» και να τακτοποιήσεις οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις που εκκρεμούσαν, κάτι που μπορεί να αδειάσει το πορτοφόλι σου. Παράλληλα, ίσως να παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα ή να πραγματοποιήσεις μια αγορά που σου προσθέτει κάποια βάρη, ενώ δεν αποκλείεται να σε απασχολούν έντονα και τα εισοδήματα του/της συντρόφου σου. Καλό είναι να αποφύγεις την ανάληψη κάποιου οικονομικού ρίσκου αυτή την εποχή και να κάνεις όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση των πόρων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ο Άρης ξεκινά την πορεία του στο ζώδιό σου στις 9/12 και θα την ολοκληρώσει στις 26/1. Το διάστημα αυτό γίνεσαι πιο μαχητικός και διεκδικείς με δυναμισμό τις επιθυμίες σου, καταφέρνοντας να υλοποιήσεις πολυπόθητους στόχους. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες προκειμένου να εξελιχθείς και να προχωρήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες εντάσεις, αφού δε θα έχεις την απαραίτητη υπομονή για να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, οι δεσμευμένοι Σκορπιοί φαίνεται πως ανανεώνουν την σεξουαλική τους ζωή με τον/την σύντροφό τους, όμως καλό είναι να προσέξουν για πιθανές εντάσεις που προέρχονται από ζήλεια και καχυποψία. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου πολλαπλασιάζουν τους υποψήφιους ερωτικούς παρτενέρ, ενώ αν υπήρχε ένα πρόσωπο που ήθελαν να κατακτήσουν, αυτή την περίοδο θα το καταφέρουν…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης θα κινηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 9/12 έως τις 26/1, δημιουργώντας έντονο παρασκήνιο στη ζωή σου. Στα επαγγελματικά σου, φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που προς το παρόν αγνοείς, καθώς υπάρχουν κάποια πρόσωπα που κινούν νήματα και διαμορφώνουν μια νέα κατάσταση, ενώ παράλληλα, δεν αποκλείεται να προετοιμάζεις εσύ κάποια αλλαγή που δεν έχεις ανακοινώσει ακόμα. Από την άλλη, στον αισθηματικό τομέα, ίσως να αναπτύξεις ένα κρυφό ειδύλλιο, έναν παράνομο έρωτα ή μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, έχε κατά νου ότι αυτή η περίοδος δεν ενδείκνυται για σοβαρές αποφάσεις και πρωτοβουλίες, αλλά για περισυλλογή και αποστασιοποίηση μέχρι να έχεις στα χέρια σου όλα τα δεδομένα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης ξεκινά την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 9/12 και έως τις 26/1 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, θα φέρει εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τον κοινωνικό σου κύκλο και τους μελλοντικούς στόχους. Την περίοδο αυτή, θα δεις τον φιλικό σου κύκλο να διευρύνεται και ίσως να γνωρίσεις καινούρια άτομα ή να συσφίξεις τις σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα που είχες απομακρυνθεί. Παράλληλα, είναι πιθανό να κάνεις μια ερωτική γνωριμία μέσα από τις παρέες σου ή μέσα από κάποιον σύλλογο ή οργάνωση που αποφασίζεις να ενταχθείς. Ακόμη, είναι μια περίοδος κατά την οποία θα θελήσεις να δρομολογήσεις επαγγελματικά σχέδια και να υλοποιήσεις στόχους και όνειρα παρέα με τον/την σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού, φέρνοντας εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Από τις 9/12 έως τις 26/1, η επαγγελματική σου κατάσταση αλλάζει και δεν αποκλείεται να αναλάβεις κάποιο καινούριο εγχείρημα ή να διαπραγματεύεσαι με ανώτερους και αφεντικά σχετικά με την προσωπική σου εξέλιξη ή τις απολαβές σου. Παράλληλα, ίσως να συνάψεις μια οικονομική συμφωνία ή να ξεκινήσεις μια συνεργασία που σε προάγει και σε εξελίσσει επαγγελματικά. Από την άλλη, αν διατηρείς δική σου επιχείρηση, είναι ένα κρίσιμο διάστημα που θα εμπεριέχει αρκετές ανακατατάξεις και πιθανές εντάσεις με υφιστάμενους και συνεργάτες, ενώ καλό είναι να προσέξεις πιθανές ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα φθείρουν την εικόνα σου.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης ξεκινά την πορεία του στον Σκορπιό στις 9/12, φέρνοντας έντονη κινητικότητα σε θέματα σπουδών και επαγγελματικών σου θεμάτων. Έως τις 26/1, θα θελήσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και είναι πιθανό να ταξιδέψεις σε μια χώρα του εξωτερικού για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή. Παράλληλα, φαίνεται πως θα σε απασχολήσει η προσωπική σου εξέλιξη και ίσως δραστηριοποιηθείς περισσότερο ώστε να εξειδικευτείς σε ένα αντικείμενο, μέσα από ένα μεταπτυχιακό ή ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Επίσης, είναι μια καλή περίοδος για να επεκταθείς και να κάνεις ένα άνοιγμα που σχεδίαζες, όπως το να αλλάξεις επάγγελμα ή να ξεκινήσεις ένα δικό σου εγχείρημα.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr