Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Αριθμολογικές Προβλέψεις για την εβδομάδα 15/1-21/1.

Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που προέκυψε από την άθροιση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Αυτό το διάστημα όλα παίζουν -θετικά και αρνητικά -με την έννοια ότι βρίσκεστε μπροστά σε νέα ξεκινήματα και οι επιλογές που θα κάνετε ,θα καθορίσουν τις εξελίξεις των ζητημάτων σας.

Απαραίτητος οδηγός στις αποφάσεις που θα πάρετε είναι η λογική και η σωστή εκτίμηση της πραγματικότητας που σας περιβάλλει. Απαγορεύεται δια ρόπαλου κάθε μορφής αυταπάτη γιατί μια λάθος επιλογή τώρα θα σας κοστίσει ακριβά.

Όσοι από σας ετοιμάζεστε να πάρετε ένα ρίσκο αναρωτηθείτε αν είσαστε έτοιμοι να διαχειριστείτε την αλλαγή που μια τέτοια απόφαση θα φέρει κυρίως όμως εάν έχετε μια ελάχιστη κάλυψη η’ εξασφάλιση για αυτό το νέο άλμα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Αυτόν το διάστημα θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν πράγματα στην ζωή σας που χρειάζεται ν' αλλάξουν και ότι για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να μη αντιδράτε με γκρίνια και παράπονα, αλλά να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια σας για να πραγματοποιήσετε αυτές τις αλλαγές .

Αυτό το διάστημα θα βρείτε την δύναμη ν' αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, ώστε να μπορέσετε να τους ξεπεράσετε.

Όλα δείχνουν ότι είστε κοντά σε νίκες και επιτυχίες χρειαστεί όμως πειθαρχία ,τόλμη και αυτοπεποίθηση για ισχύει αυτό που λέμε :ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ –ΠΕΤΥΧΕ .

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Αυτή την εβδομάδα θα λάβετε μια σημαντική στήριξη, το πιθανότερο οικονομική, από κάποιον ( πρόσωπο ή οργανισμό) . Δεν αποκλείεται βέβαια εσείς οι ίδιοι να έχετε το ρόλο του ευεργέτη, προσφέροντας κάθε είδους βοήθεια σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.

Χαρούμενες προμηνύονται αυτές οι μέρες για εσάς καθώς δεν αποκλείεται να γιορτάσετε μια γέννηση, έναν αρραβώνα-γάμο, μια προαγωγή ή αλλαγή δουλειάς, το κλείσιμο μιας συμφωνίες. Ευτυχία, ευημερία κι αφθονία θα έρθουν στον δρόμο σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4


Είναι κατάλληλη εποχή για επανεκτίμηση στόχων καθώς αισθάνεστε ότι κάτι λείπει από τη ζωή σας. Η ζωή σας θα αλλάξει ριζικά αφού θα αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε ένα σημαντικό της κομμάτι, που θα αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις.

Επιτυχία στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Η επιτυχία αυτή θα συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με την οικογένειά σας καθώς είτε θα δεχθείτε πολύτιμη βοήθεια είτε θα την προσφέρετε.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6


Αυτό το διάστημα ίσως νιώσετε ότι κάθε σας προσπάθεια και ελπίδα καταλήγουν σε αδιέξοδο. Κάποια σχέδια σας ίσως ματαιωθούν ενώ κάποιοι ίσως επιχειρήσουν να σας ξεγελάσουν και να σας εκμεταλλευτούν. Δείξτε προσοχή και πατήστε γερά στα πόδια σας.

Μια φορτισμένη εβδομάδα που θα σας προβληματίσει, αναμένεται για εσάς , κυρίως όσο αφορά τα επαγγελματικά σας όπου ο ανταγωνισμός και οι αντιπαραθέσεις δε θα λείψουν. Υψώστε το ανάστημά σας, υπερασπιστείτε τις απόψεις σας και θα επιτύχετε.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Είναι καιρός να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να αναπτύξετε τις ιδέες και τα ταλέντα σας, αλλά ταυτόχρονα πρέπει φανείτε εγκρατείς και να μην προχωρήσετε σε παρορμητικές και αφελείς κινήσεις. Μια νέα επαγγελματική ευκαιρία ίσως σας εμφανιστεί.

Θα πρέπει να μετριάσετε την τάση σας να φέρεστε με επιπολαιότητα και παρορμητισμό. Η σύνεση, η προσοχή και η επιμονή είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι αυτό τον καιρό.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Είναι πολύ σημαντικό αυτό το διάστημα να διατηρήσετε ακμαίο το ηθικό και τη ψυχραιμία σας έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε κάποιες μικρές αντιξοότητες που μπορεί να σας παρουσιαστούν.

Το τελευταίο διάστημα ίσως αντιμετωπίζατε σημαντικά προβλήματα ή καταστάσεις που σας κρατούσαν πίσω. Η εβδομάδα αυτή θα είναι ένα μεταβατικό στάδιο που από τη θλίψη θα σας οδηγήσει στη χαρά, αφού σας υπόσχεται γρήγορη απαλλαγή από αυτά.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Ίσως μια επαγγελματική, προσωπική ή ερωτική σχέση σας απογοήτευσε τελευταία με αποτέλεσμα να αισθάνεστε θλίψη. Η κατάσταση δεν είναι τόσο «τραγική» όσο φαίνεται. Μετά από αυτό το δύσκολο διάστημα όλα θα βελτιωθούν. Μη χάνετε την ελπίδα σας!

Ανακατατάξεις, καθυστερήσεις και αναβολές στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σας σχέδια, σας δυσανασχετούν και σας προκαλούν ανυπομονησία. Προσέξτε μη δράσετε απερίσκεπτα και επιπόλαια, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι η δημιουργία εντάσεων και διαξιφισμών.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr