Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Στις 17 Ιανουαρίου 2018, σχηματίζεται η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένα φεγγάρι που διατηρεί την επιρροή του μέχρι την Ηλιακή Έκλειψη που θα σχηματιστεί στις 15 Φεβρουαρίου.

Το διάστημα αυτό λαμβάνουμε την ώθηση να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σε επαγγελματικά θέματα, να θέσουμε νέους στόχους και να υλοποιήσουμε σχέδια.

Πώς η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει το ζώδιο σας

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζει την καριέρα σου και τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό. Τις ημέρες αυτές, είναι πιθανό να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα στη δουλειά σου ή να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στις σχέσεις σου με ανώτερους, ενώ η συμμετοχή της Αφροδίτης στο φαινόμενο αυξάνει τα ενδεχόμενα να συνάψεις μια νέα συνεργασία. Παράλληλα, θα σε απασχολήσει το προφίλ σου και η δημόσια εικόνα σου, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάζεις οικονομικό στάτους αυτή την εποχή. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να αποδεχτείς τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στη ζωή σου, καθώς είναι βέβαιο ότι με υπομονή και σκληρή δουλειά, θα οδηγηθείς στην επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου στρέφει την προσοχή σου σε θέματα σπουδών, σε επαγγελματικά ζητήματα, καθώς και σε μελλοντικά σου σχέδια. Την εποχή αυτή, είναι πιθανό να αλλάζει κάτι στην επαγγελματική σου ζωή, να σε απασχολεί κάποια συνεργασία με το εξωτερικό ή να πραγματοποιήσεις ένα επαγγελματικό ταξίδι, προκειμένου να συνάψεις μια οικονομική συμφωνία. Από την άλλη, ίσως να κληθείς να διεκπεραιώσεις ένα νομικό ζήτημα ή να έχεις ξεκινήσει ένα επαγγελματικό εγχείρημα, το οποίο απαιτεί περισσότερες γνώσεις ή κάποιας μορφής εξειδίκευση. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το φεγγάρι θα σε ωθήσει να αλλάξεις την οπτική σου για κάποια πράγματα και να διαμορφώσεις το μέλλον σου όπως το επιθυμείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με οικονομικές σου υποθέσεις, καθώς και με τις στενές σου σχέσεις. Τις ημέρες αυτές, φαίνεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις σε ό,τι αφορά οφειλές, δάνεια και οικονομικές συμφωνίες και μάλιστα, είναι πιθανό να υπογράψεις ένα νέο επαγγελματικό συμβόλαιο. Από την άλλη, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν θέματα συμβίωσης και οικονομικών στο δεσμό σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει αναζωπύρωση του πάθους στη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι είναι πολύ πιθανό να δεχθούν μια πρόταση από έναν πρώην σύντροφο που θα δοκιμάσει την αντοχή τους…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνει εξελίξεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Καρκίνους, η σχέση σου με το ταίρι σου σοβαρεύει αυτή την εποχή και είναι πιθανό να προχωράτε σε συμβίωση ή και σε γάμο. Οι αδέσμευτοι από την άλλη, έχουν αυξημένες πιθανότητες να συνάψουν νέο δεσμό με κάποιο πρόσωπο που έχει μπει ή μπαίνει τώρα στη ζωή τους. Παράλληλα, οι επαγγελματικές σου υποθέσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο και είναι εξαιρετικά πιθανό να συνάψεις μια νέα συνεργασία που θα αλλάξει εντελώς την πορεία της καριέρας σου ή να υπάρξουν αλλαγές στις συναδελφικές σου σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζει την εργασιακή σου καθημερινότητα. Είναι πιθανό να έχεις αυξημένο φόρτο εργασίας τις ημέρες αυτές και γενικώς, να προσπαθείς να οργανώσεις το πρόγραμμά σου και να τακτοποιήσεις κάθε είδους επαγγελματική και πρακτική εκκρεμότητα. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στη δουλειά σου που επηρεάζουν την καθημερινότητά σου, όπως αλλαγές σε συνεργάτες, σε αρμοδιότητες, στο ωράριο ή στην έδρα εργασίας σου. Επίσης, ενδεχομένως να σε απασχολήσει η φυσική σου κατάσταση και να αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια αυστηρή δίαιτα ή να θελήσεις να κάνεις ένα γενικό τσεκ απ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τον έρωτα, την δημιουργικότητά σου και τα παιδιά. Αυτή την περίοδο, φαίνεται πως θα έχεις την ανάγκη να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου επιθυμίες και να φανερώσεις τον δημιουργικό σου εαυτό, αναλαμβάνοντας νέα, επαγγελματικά εγχειρήματα ή ξεκινώντας κάποιο χόμπι. Παράλληλα, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει όμορφα συναισθήματα και με το οποίο θα συνάψεις έναν σταθερό δεσμό. Οι δεσμευμένοι Παρθένοι, από την άλλη, ίσως να αρχίσουν να σκέφτονται έντονα το ενδεχόμενο να αποκτήσουν απογόνους ή όσοι έχουν παιδιά, να διαπιστώσουν πόσα πράγματα παίρνουν και μαθαίνουν από αυτά…

ΖΥΓΟΣ


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και το παρελθόν. Αυτό το διάστημα, είναι πιθανό να κάνεις κάποιες αλλαγές στον χώρο που μένεις ή ακόμη και να προχωράς σε μια μετακόμιση, προκειμένου να συμβιώσεις με τον/την σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, δεν αποκλείεται να επιχειρήσεις μια επανασύνδεση με έναν πρώην σύντροφο, η οποία θα βασίζεται σε νέες και πιο στέρεες βάσεις. Από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να αλλάζουν και κάποια δεδομένα στη δουλειά σου τα οποία επηρεάζουν την οικογενειακή σου ζωή ή να χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε κάποιον από τους δύο γονείς σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Τις ημέρες αυτές, θα δεις τις επαφές σου να διευρύνονται και είναι πιθανό να κάνεις νέες, ερωτικές γνωριμίες ή να δεχθείς μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να συζητάς με ανώτερους και να διαπραγματεύεσαι κάποια οικονομικά ζητήματα ή να υπάρξουν αλλαγές στην υπάρχουσα δουλειά σου, οι οποίες επηρεάζουν το καθημερινό σου πρόγραμμα. Παράλληλα, είναι μια καλή εποχή για να μάθεις κάτι καινούριο, να εξειδικευθείς σε ένα αντικείμενο, να μάθεις μια ξένη γλώσσα ή να αποκτήσεις δίπλωμα οδήγησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα χρήματα και τις προσωπικές σου αξίες. Αυτές τις ημέρες, είναι πιθανό να αλλάξει κάτι στο εισόδημά σου, όπως να λάβεις μια αύξηση από τη δουλειά σου ή να ξεκινήσεις και δεύτερη εργασία, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση ή να πραγματοποιήσεις αγορές που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου. Από την άλλη, φαίνεται πως επηρεάζεται το σύστημα αξιών σου και ίσως να αντιληφθείς ποιά πράγματα έχουν πραγματική αξία για σένα, ώστε να εστιάσεις σε αυτά από δω και στο εξής…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει πολύ σημαντικές εξελίξεις σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Αρχικά, φαίνεται πως οι επαγγελματικές σου υποθέσεις προχωρούν σε ένα καινούριο ξεκίνημα, με αυξημένα τα ενδεχόμενα να συνάπτεις τώρα μια νέα συνεργασία, να ξεκινάς ένα νέο εγχείρημα ή ακόμη και τη δική σου επιχείρηση. Παράλληλα, φαίνεται πως αναρριχάσαι στην ιεραρχική κλίμα, αλλάζει το στάτους και η δημόσια εικόνα σου, όπως και οι σχέσεις σου με ανώτερους και αφεντικά. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια καινούρια σχέση που θα έχει διάρκεια και σοβαρές προοπτικές ή να προχωράς τώρα σε μια επισημοποίηση του δεσμού σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Αιγόκερους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου που συνδέεται με το παρασκήνιο και με την ανάγκη σου για ξεκούραση και αποστασιοποίηση. Τις ημέρες αυτές, ενδεχομένως να λαμβάνουν χώρα διάφορες διεργασίες και παρασκηνιακές εξελίξεις που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή, οι οποίες φαίνεται πως θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από τον επόμενο μήνα. Τώρα, μάλλον βρίσκεσαι στη φάση προετοιμασίας κάποιας σημαντικής αλλαγής, ενός νέου εγχειρήματος ή ακόμη και μιας επισημοποίησης της σχέσης σου. Γενικά, είναι ένα διάστημα, κατά το οποίο θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκουραστείς και να έρθεις σε επαφή με το διαισθητικό σου κομμάτι, προκειμένου να λάβεις κάποιες αποφάσεις.

ΙΧΘΥΣ


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά τα σχέδια, τους στόχους, τα όνειρα και τις φιλίες σου. Αυτό το διάστημα, φαίνεται πως θα υπάρξουν νέα δεδομένα που αφορούν την επαγγελματική σου εξέλιξη, ένα ομαδικό εγχείρημα, την ένταξή σου σε κάποιον σύλλογο ή μια πρόταση που έρχεται από ένα πρόσωπο που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον. Παράλληλα, δρομολογούνται σχέδια και στόχοι που είχες θέσει και είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσεις ένα πολυπόθητο όνειρο. Από την άλλη, αυτή την περίοδο ίσως να κάνεις κάποιες νέες φιλίες ή να γεφυρώσεις χάσματα σε σχέσεις που είχαν παρουσιάσει τριγμούς.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr