Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

5 Πανέμορφα χιονοδρομικά για να αποδράσετε το Σαββατοκύριακο.

Καλάβρυτα

Είναι το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Πελοποννήσου και το δεύτερο σε επισκεψιμότητα από Αθηναίους εκδρομείς. Αποτελεί ένα από τα πια οργανωμένα χιονοδρομικά με πίστες για αρχάριους αλλά και έμπειρους. Συγκεκριμένα υπάρχουν 12 πίστες και 7 lifts και ένα απο τα ομορφότερα σαλέ που μπορείτε να δείτε.

Βασιλίτσα

Μέσα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Γρεβενών,βρίσκεται το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας. Η φύση της Πίνδου παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου , το ίδιο σκουροπράσινο χρώμα των κωνοφόρων και της οξιάς.

Διαθέτει δεκαέξι πίστες, σαλέ, ορειβατικό καταφύγιο και φυσικά καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού σκι.

Πήλιo

Στη μέση της Ελλάδας, το Πήλιο είναι πάντα μια υπέροχη επιλογή! Θα περιπλανηθείτε στα γραφικά χωριουδάκια, θα αγοράστε παραδοσιακά προϊόντα από τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισµό, θα θαυµάσετε τα αρχοντικά µοναδικής αρχιτεκτονικής αξίας και θα αφεθείτε σε ένα μοναδικό σκηνικό με υπέροχες κατάλευκες πίστες.

Δοκίµασε τις υπέροχες σπιτικές πίτες και τα παραδοσιακά µαγειρευτά φαγητά.

Παρνασσός

Πολλές παραδόσεις της ελληνικής μυθολογίας και της γένεσης του ελληνικού έθνους έχουν συνδεθεί με τον Παρνασσό. Ένα απο τα ομορφότερα βουνά της Ελλάδασ με πανέμορφες κατάλευκες πίστεσ για σκί. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού λειτουργεί αδιάκοπα από το 1976 και είναι το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας διαθέτοντας 23 πίστες.

Μπάνσκο

Η πόλη είναι μεγάλος τουριστικός προορισμός ειδικότερα κατά την χειμερινή περίοδο λόγω του ομώνυμου χιονοδρομικού κέντρου που διαθέτει άριστη οργάνωση με καλή ποιότητα χιονιού. Η σεζόν ξεκινάει εγγυημένα τον μήνα Δεκέμβριο και λήγει τον Μάιο.

ΠΗΓΗ: www.e-daily.gr