Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Είσαι Κριός

Είσαι γυναίκα με αποφασιστικότητα, δύσκολα ένας άντρας θα μπορούσε να σε υποτάξει εκτός …από έναν! Ο Ιχθύς είναι το άλλο σου μισό, μια καρμική σχέση, που καθημερινά θα σε εκπλήσσει η εξυπνάδα και η ευστροφία του. Ο άντρας Ιχθύς μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τον συναισθηματισμό και την τρυφερότητα που κρύβεις, χωρίς να φοβάσαι ότι θα πληγωθείς. Μια σχέση με Ιχθύ έχει πάντα ευτυχή κατάληξη, γιατί μπορούν να συμβιώσουν πολύ αρμονικά τα ζώδια σας. Θα μπορούσες επίσης να κάνεις χωριό με έναν Ταύρο και έναν Λέων. Ο Ταύρος μπορεί να σου καλύψει κάθε ερωτική σου επιθυμία, ενώ ο Λέων θα σου προσφέρει ασφάλεια και προστασία.

Είσαι Ταύρος

Όλα όσα αναζητάς να έχει μια σοβαρή σχέση θα τα βρεις στο πρόσωπο ενός Διδύμου. Ο άνδρας Δίδυμος είναι για σένα το ζώδιο που μπορεί να συμπληρώσει τα κομμάτια που σου λείπουν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα ζεις στη σκιά του. Αν ο εκλεκτός της καρδιάς σου τυγχάνει να είναι Δίδυμος, έχεις κάνει απλά την τύχη σου. Είναι μια σχέση που μπορεί να αντέξει στο χρόνο και στις αντιξοότητες της ζωής χωρίς να βαρεθείς καθόλου. Ένας Καρκίνος επίσης μπορεί να σημαδέψει τη ζωή σου και να την κάνει να μοιάζει με καθημερινή έκπληξη, λιγότερο μεν, αλλά με επιτυχία δε. Ο άντρας Αιγόκερως μπορεί να σου προσφέρει μια ήρεμη, αλλά και σοβαρή σχέση ταυτόχρονα.

Είσαι Δίδυμος

Ο ιδανικός σύντροφος για το πολυσύνθετο και πολυδιάστατο μυαλό σου είναι ο Παρθένος, ο άντρας αυτός μπορεί να σε οργανώσει και να βάλει σε μια τάξη τη ζωή σου. Θα καλύψει κάθε ανάγκη σου τόσο στο ερωτικό όσο και στο συναισθηματικό κομμάτι. Θα συγκροτήσει το μυαλό και την καρδιά σου και θα σε φέρει στο σημείο να ζητάς οικογένεια μαζί του που άλλοτε σε τρόμαζε η ιδέα και μόνο να συμβιώσεις για πάντα με έναν άνθρωπο. Αρμονική σχέση επίσης μπορείς να έχεις με έναν υδροχόο, είναι σε θέση να καταλάβει και να κατανοήσει αυτά που άλλοι αδυνατούν για το λόγο του ότι ένας τέτοιος τύπος άντρα μπορεί να γίνει πρώτα φίλος σου. Λιγότερο αλλά με επιτυχία μπορείς να έχεις μια σοβαρή σχέση με έναν ζυγό, θα έχει κατανόηση και υπομονή ακόμη και στις πιο τρελές απαιτήσεις σου.

Είσαι Καρκίνος


Είσαι αδιαμφισβήτητα από τα πιο συναισθηματικά πλάσματα του ζωδιακού κύκλου και μόνο ένας άντρας Κριός θα εκτιμούσε για πολλά χρόνια αυτή την πλευρά του χαρακτήρα σου. Είναι μια σχέση που μπορεί να αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία σου, χωρίς να σε αλλοιώσει όμως σαν χαρακτήρα. Θα είναι εκεί για να σε προστατεύει και να σε κάνει να νιώθεις πως έχεις έναν φύλακα άγγελο στις όμορφες αλλά και στις δύσκολες στιγμές της ζωής σου. Επίσης, η τρέλα και η ανατρεπτικότητα του άνδρα Υδροχόου μπορεί να σε κάνει να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και τα στερεότυπά σου και να σε κάνει να δεις τη σχέση με ένα διαφορετικό μάτι πιο ανάλαφρο, που σίγουρα δεν είχες συνηθίσει μέχρι τώρα. Μην πεις όχι επίσης σε μια σχέση με έναν Αιγόκερω, γιατί θα είναι πάντα στο πλάι σου, ακόμη και όταν έχεις πιο παράλογες απαιτήσεις.

Είσαι Λέων


Από την αρχή της γνωριμίας σας, ο άντρας Σκορπιός θα διαπιστώσεις πως δε μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλο σύντροφο. Είναι ταίρι ζωής, που θα σε γοητεύει καθημερινά. Ο Σκορπιός είναι καλός οικογενειάρχης και η κακή φημολογία που υπάρχει γύρω από το ζώδιό του καταρρίπτεται, όταν γνωρίσει μια δυναμική λιονταρίνα σαν και εσένα. Αν ερωτεύτηκες και έκανες σχέση, αλλά κατόπιν εορτής διαπίστωσες ότι ήταν Τοξότης, ήταν κάτι που έπρεπε απλά να συμβεί. Μπορεί να φτάσει μακριά η βαλίτσα με έναν Τοξότη, αρκεί να μην «καείτε» τους δύο πρώτους μήνες, λόγω του ότι είστε και οι δύο ζώδια της φωτιάς. Καλή χημεία και πνευματική επικοινωνία μπορείς να βρεις σε έναν Ταύρο και να αποκτήσεις μια υγιή σχέση, αλλά λίγο κουραστική.

Είσαι Παρθένος


Τα ετερώνυμα έλκονται, αυτό ταιριάζει γάντι για εσένα και τον άντρα Υδροχόο. Δύο αντίθετοι κόσμοι, που μπορούν όμως να συνυπάρξουν αρμονικά. Ο άντρας Υδροχόος όταν αποφασίσει να κάνει ένα σοβαρό βήμα, θα το κάνει μόνο με ένα άτομο σαν και εσένα που είσαι τόσο καλά οργανωμένη στη ζωή σου. Θα διώξει κάθε αναστολή σου - που έχεις πάρα πολλές και δεν ξέρεις πώς να τις ξεφορτωθείς-. Είναι μια σχέση που μπορεί να αντέξει στο χρόνο και δεν θα τη «φάει» η καθημερινότητα και η ρουτίνα. Σχέση όμορφη και αρκετά φιλόδοξη, μπορείς να έχεις επίσης και με άντρα Αιγόκερω, επειδή μπορεί να κατανοήσει και να δώσει ώθηση στα όνειρά σας. Μια αρκετά καλή σχέση μπορεί να υπάρξει και με έναν Ιχθύ που θα σου παρέχει μια ισορροπημένη ζωή.

Είσαι Ζυγός


Η ρομαντική, αλλά ανασφαλής κατά τα άλλα Ζυγός, έχει ανάγκη από μια σχέση στην οποία θα νιώθει πως έχει καθημερινά την προσοχή του συντρόφου της και αυτό ακριβώς μπορεί να το βρει σε έναν Λέων. Ο άντρας Λέων θα σε βάλει κάτω από τις φτερούγες του για μια ζωή και θα αποδεχθεί αδιαμαρτύρητα την αναποφασιστικότητά σου. Μην πεις όχι σε έναν Ταύρο, είναι μια σχέση που μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό και τυχερό γάμο, όσο και αν στην αρχή τα πράγματα προμηνύουν για το αντίθετο. Πολύ καλή σχέση μπορείς επίσης να κάνεις και με άντρα Δίδυμο, είναι από τους χαρακτήρες που μπορούν να σε κάνουν να μην βαρεθείς και να σε βγάλουν από τη συνεσταλμένη σου πορεία.

Είσαι Σκορπιός

Διάρκεια, αγάπη, κατανόηση, ασφάλεια είναι λίγα από τα οποία μπορείς να βρεις σε σχέση με έναν Ταύρο. Ο άντρας Ταύρος είναι ο σύντροφος ζωής, που μπορεί σε οδηγήσει στο σημείο να ολοκληρωθείς σαν άνθρωπος και να μη σε νοιάζει τι υπάρχει παραπέρα γιατί θα νιώθεις πληρότητα. Επίσης, ένας άντρας Παρθένος μπορεί να κατανοήσει κάθε ερωτική φαντασίωσή σου και όχι μόνο, αφού δείχνει ότι πληροί τις προδιαγραφές σου για μια σοβαρή σχέση με διάρκεια. Ο άνδρας Καρκίνος μπορεί να σε ηρεμίσει και να καταλαγιάσει το ανήσυχο πνεύμα σου. Ο Καρκίνος μπορεί να μην είναι σαν τον Ταύρο που είναι μια καρμική σχέση, αλλά είναι μια σχέση που αντέχει αποδεδειγμένα στο χρόνο.

Είσαι Τοξότης

Μήπως ο σύντροφος σου είναι Καρκίνος; Στόχευσες διάνα!!! Ο άντρας Καρκίνος θα σε οδηγήσει σίγουρα σε έναν επιτυχημένο γάμο, θα είναι πάντα στο πλάι σου με στοργή. Ο τρυφερός Καρκίνος θα σου χαρίσει μια εύκολη συμβίωση, γιατί έχει μάθει στα καυγαδάκια να ηρεμεί τα πνεύματα και να υποχωρεί. Στο πλάι ενός Ταύρου θα νιώθεις οικεία και σαν να τον ξέρεις χρόνια, σχέση που μπορεί να αντέξει στο χρόνο. Ο Ταύρος έχει τη μαγική ικανότητα να σε κάνει εκφράζεσαι ελεύθερα και να μην υποκρίνεσαι ποτέ. Επίσης, ο Κριός, ζώδιο της φωτιάς, μπορεί να σε εξιτάρει σε μια σχέση. Ο Κριός θα καλύψει ένα κομμάτι του δυναμισμού σου και θα σε βοηθήσει να έχεις τον έλεγχο που σου λείπει.

Είσαι Αιγόκερως


Ποιος θα μπορούσε να αντέξει τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, αλλά και να σε ηρεμεί τα βράδια όταν γυρίζεις στο σπίτι; Μην το ψάχνεις, μόνο ο άντρας Τοξότης. Έχεις την ανάγκη σε μια σοβαρή σχέση πρώτα από όλα να μην βαριέσαι και αυτό μόνο στο πλάι ενός Τοξότη θα μπορούσες να το βρεις. Όσα χρόνια και αν περάσουν, ο Τοξότης μπορεί να σε κρατά σε εγρήγορση, αλλά και πάντα ερωτευμένη. Αν και είστε εκ διαμέτρου αντίθετοι με τον Καρκίνο, επειδή είναι ότι δεν είσαι και έχει ότι δεν έχεις, αλληλοσυμπληρώνεστε. Μπορείς κάλλιστα να έχεις μια κοινή πορεία με Καρκίνο και να σε κάνει να πεις το ναι σε έναν γάμο πριν καν το καταλάβεις. Ο άντρας Υδροχόος μπορεί να κατανοήσει, να σεβαστεί και να αποδεχθεί το φορτωμένο πρόγραμμά σου. Θα ερωτευόσουν ακαριαία έναν τέτοιο τύπο άντρα και θα είχες έναν σύντροφο ζωής στο πλάι σου.

Είσαι Υδροχόος

Την απόλυτη, την ιδανική και πιο αξιοζήλευτη σχέση θα την δημιουργούσες σίγουρα με έναν άντρα Ζυγό. Θα άφηνε όλα τα ερωτικά παραστρατήματα για χάρη σου. Απόλυτη χημεία και σύμπνοια απόψεων, δημιουργούν υπόδειγμα οικογένειας και έχουν πάντα έναν μυστικό τρόπο να αγαπηθούν πάλι από την αρχή, όσα χρόνια και αν συμβιώνουν μαζί. Επίσης, ο υπομονετικός Ταύρος μπορεί να σταθεί επάξια στις προσδοκίες σου. Αν είσαι έτοιμη να πεις το μεγάλο ΝΑΙ σε έναν γάμο, ο άντρας Ταύρος είναι ικανός να καλύψει την συναισθηματική σου ανασφάλεια. Από την άλλη η σχέση με άντρα Δίδυμο μπορεί να εξελιχθεί σε μια πιπεράτη, καυτή και συνάμα με επίσημες προοπτικές σχέση.

Είσαι Ιχθύς


Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός για σένα είναι ο Αιγόκερως. Ο άντρας Αιγόκερως θα σε κάνει να σπάσεις τα δεσμά σου με την αναποφασιστικότητα και θα σε οδηγήσει να πάρεις αποφάσεις ζωής, που μέχρι τώρα δεν είχες την εσωτερική δύναμη να πραγματοποιήσεις. Θα σε μεταμορφώσει αυτή η σχέση και θα σε κάνει να πάρεις πρωτοβουλίες. Ωστόσο, όλη αυτή η κίνηση όμως είναι το μυστικό εξάρτησής σου με τον άντρα Αιγόκερω. Άνετα θα κατέληγε η σχέση σε γάμο με έναν Κριό, επειδή η ατέρμονη υπομονή του θα σε συγκινεί καθημερινά και θα γεμίζει τη ζωή σου με νέες και απρόβλεπτες στιγμές. Ο άντρας Σκορπιός είναι ικανός να διεγείρει και την πιο μικρή, μα και καταπιεσμένη φαντασίωσή σου, αυτή που ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό δεν τολμάς να ομολογήσεις και χωρίς να νιώσεις ούτε μια ενοχή για αυτό.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr