Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Στις 17 Μαρτίου 2018 και ώρα Ελλάδας 3:17 μ.μ. πραγματοποιείται η μηνιαία συνάντηση του Ήλιου και της Σελήνης, για να σχηματίζουν το καινούργιο φεγγάρι.

Το φαινόμενο αυτό σχηματίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων και θα αποδειχθεί αρκετά θετικό. Έτσι, μέχρι και την επόμενη Νέα Σελήνη, οι συνθήκες ευνοούν την φιλανθρωπία, την πνευματικότητα, την τέχνη και την ποίηση, καθώς η φαντασία όλων είναι αυξημένη και τα τρυφερά συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξουμε ίσως, είναι το γεγονός ότι με τόσους πλανήτες στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να παρασυρθούμε από τα συναισθήματά μας και να αγνοήσουμε εντελώς την λογική, με κίνδυνο να γίνουμε «θύματα» σε ορισμένες περιπτώσεις. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη Νέα Σελήνη είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

ΚΡΙΟΣ


Φίλε Κριέ, στις 17 Μαρτίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον «σκοτεινό» δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σηματοδοτεί την κατάλληλη στιγμή για να έρθεις σε επαφή με το υποσυνείδητό σου και να αφήσεις να βγουν στην επιφάνεια τα συναισθήματα και οι ανάγκες που έχεις μέσα σου. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, καλό θα είναι να βρεις λίγες μέρες να αποσυρθείς από τα καθήκοντά σου και να σχεδιάσεις με προσοχή το μέλλον σου. Αν σε απασχολεί και η αισθηματική σου ζωή, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και να κλείσεις τυχόν εκκρεμότητες με το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη του Μαρτίου σχηματίζεται στις 17 του μήνα και είναι αρκετά θετική για το δικό σου ζώδιο. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται να ανοίξεις πολλά νέα κεφάλαια στη ζωή σου, που θα δώσουν νέο νόημα στη ζωή σου. Ένας καινούργιος φιλικός κύκλος, ένα νέο ενδιαφέρον, μια νέα εργασία ή ένας νέος έρωτας θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη ψυχολογία σου και στη διάθεσή σου. Αν αποφασίσεις να κάνεις μια ανανέωση και στον οικιακό σου χώρο, θα σε ικανοποιήσει απόλυτα, ενώ δεν αποκλείεται να βελτιωθούν και οι συνθήκες που επικρατούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 17 Μαρτίου, ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σου, ο οποίος πρόκειται να υποστεί αρκετές αλλαγές το επόμενο δεκαπενθήμερο. Ωστόσο χρειάζεται λίγη προσοχή στο πώς θα χειριστείς κάποιες καταστάσεις. Αντίθετα, αν καταφέρεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, μπορεί να σημειώσεις την σημαντική πρόοδο που εγγυάται η Νέα Σελήνη. Φρόντισε λοιπόν να επικεντρωθείς στους στόχους σου και σίγουρα θα βγεις ωφελημένος από αυτό το καινούργιο φεγγάρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη του Μαρτίου που σχηματίζεται στις 17 του μήνα, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, αφού πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου και να κατακτήσεις την επιτυχία που επιθυμείς. Οι επόμενες μέρες όμως θα σου προσφέρουν και νέες εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις μια νέα φιλοσοφία που μπορεί στη συνέχεια να σου ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές. Δεν αποκλείεται επίσης να έρθεις σε επαφή με κάποια άτομα από το εξωτερικό, τα οποία θα σου δείξουν νέα μονοπάτια και νέες πηγές εισοδημάτων.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, στις 17 Μαρτίου πραγματοποιείται η μηνιαία συνάντηση του κυβερνήτη σου Ήλιου και της Σελήνης, προκειμένου να σχηματίσουν το καινούργιο φεγγάρι. Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σηματοδοτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα σε θέματα που αφορούν χρέη, δάνεια, οφειλές προς τρίτους αλλά και την ερωτική σου ζωή. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα αναζητήσεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από χρέη και δεν αποκλείεται να δρομολογήσεις την πώληση κάποιου περιουσιακού σου στοιχείου που θα σε βοηθήσει σ’ αυτό. Ένα σημαντικό οικονομικό βοήθημα μπορεί να προέλθει από το οικογενειακό σου περιβάλλον ή ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, ένα νέο πάθος θα μπει δυναμικά στη ζωή σου, ενώ αν σε ενδιαφέρει μια παλιά σχέση, είναι πιθανό να αναβιώσει τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 17 Μαρτίου στο πολικό ζώδιο των Ιχθύων, ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με τις σχέσεις σου. Το γεγονός βέβαια, ότι εκεί βρίσκονται εδώ και καιρό συγκεντρωμένοι επτά πλανήτες, σίγουρα σου έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα κι έτσι η Νέα Σελήνη έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή για να σου δώσει λύσεις. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν τα κατάλληλη ερεθίσματα που θα σε βοηθήσουν να «ξεκαθαρίσεις» κάποια πράγματα και να αποφασίσεις για την συνέχιση ή όχι κάποιων σημαντικών σχέσεων.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, στις 17 Μαρτίου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία πρόκειται να επηρεάσει την καθημερινότητά σου, τις συνθήκες της εργασίας σου και την υγεία σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι πιθανό να αναλάβεις νέα καθήκοντα και υποχρεώσεις που μπορεί να γεμίσουν περισσότερο το πρόγραμμά σου. Αν είσαι άνεργος ή αναζητάς μια καινούργια δουλειά, είναι σίγουρο ότι το καινούργιο φεγγάρι θα σου φέρει κάτι «στα μέτρα σου», αν όμως ήδη εργάζεσαι, ίσως αναλάβεις επιπλέον ευθύνες που θα σου δημιουργήσουν άγχος. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση καλό είναι να μην αρχίσεις αμέσως να δυσανασχετείς, αλλά να περιμένεις λίγο, γιατί αυτή η αλλαγή μπορεί να σου βγει σε καλό. Τέλος, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εξασφαλίσεις την ευεξία σου, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, χαράς ευαγγέλια επιφυλάσσει για το ζώδιό σου η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 17 Μαρτίου. Επιτέλους, έφτασε η ώρα να «διαλαλήσεις» τον έρωτά σου, να αναγγείλεις τον γάμο σου, η να αποκτήσεις το πρώτο σου παιδί που θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή σου. Ακόμα και αν είσαι ελεύθερος, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, ένας νέος έρωτας θα έχει ως αποτέλεσμα να απαρνηθείς μια για πάντα την ελευθερία σου. Επιπλέον, το καινούργιο φεγγάρι αυξάνει κατακόρυφα την δημιουργικότητά σου, γεγονός που μπορεί να σε προωθήσει σε μια ανώτερη –επαγγελματική- θέση, ενώ δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο να ανεξαρτητοποιηθείς επαγγελματικά και μάλιστα με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 17 Μαρτίου, επηρεάζει τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Το γεγονός μάλιστα ότι εκεί βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι περισσότεροι πλανήτες του ηλιακού συστήματος σηματοδοτεί σημαντικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα το επόμενο δεκαπενθήμερο. Αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις ή να ανακαινίσεις κάποιο χώρο μέσα στο υπάρχον σπίτι σου, θα ξεκινήσεις τώρα αυτές τις διαδικασίες οι οποίες θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου. Ίσως πάλι, θελήσεις να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση και να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια. Σε κάθε περίπτωση τώρα θα μπορέσεις να εκφράσεις πιο ανοιχτά τα συναισθήματά σου στους αγαπημένους σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 17 Μαρτίου στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι αρκετά θετική προς το ζώδιό σου και πρόκειται να ενισχύσει το επικοινωνιακό σου χάρισμα και να σου δώσει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Αν μάλιστα έχεις στο μυαλό σου να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, αφού οι αστρολογικές συνθήκες σου εξασφαλίζουν την επιτυχία. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, αναμένεται αρκετά ενδιαφέρον, αφού θα σου φέρει και νέες γνωριμίες οι οποίες δεν θα κάνουν καλό μόνο στην καριέρα σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα αναπτερώσει το ηθικό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τομέας των οικονομικών σου είναι αυτός που ενεργοποιείται από τη Νέα Σελήνη, που διαμορφώνεται στις 17 Μαρτίου, φίλε Υδροχόε. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σ’ αυτόν τον τομέα και να διασφαλίσεις τα εισοδήματά σου, ή ακόμα και να εξασφαλίσεις μια δεύτερη πηγή εσόδων, που θα σε βοηθήσει σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο. Επιπλέον, πρόκειται να σου φέρει μια ευκαιρία που μπορεί να σε βοηθήσει να βγάλεις πολλά χρήματα, αρκεί να την εκμεταλλευτείς κατάλληλα. Και φυσικά, δεν θα πρέπει να αφήσεις το πάθος σου για έξοδα και πολυτέλειες να κυριαρχήσει, ώστε να μην βρεθείς και ζημιωμένος στο τέλος.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, στις 17 Μαρτίου, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, γεγονός που σε φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας και σε παροτρύνει να ξεκινήσεις την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο εξάλλου, προσφέρεται και για μια εξωτερική μεταμόρφωση, μια ανανέωση της εμφάνισής σου που θα σου ταιριάξει απόλυτα. Τα οικονομικά σου, τα επαγγελματικά σου, αλλά και η προσωπική σου ζωή είναι τομείς που θα ωφεληθούν από το καινούργιο φεγγάρι. Τέλος, σύντομα αλλά ευχάριστα ταξίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr