Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Αστρολογικές Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018.

Κριός

Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και θα σε κάνει να κατεβάσεις ταχύτητα καθώς θα νιώσεις ένα έλλειμμα ενέργειας. Σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς την εσωστρεφή σου διάθεση για να ανασυνταχθείς και να δεις πού βρίσκεσαι όσον αφορά τα ζητήματα που σε απασχολούν. Οι σκέψεις θα είναι καταιγιστικές και με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν και άλλες σκέψεις για αυτό θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να υπέρ-αναλύσεις τα πάντα. Αυτό σε συνδυασμό με τις ανησυχίες σου δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις για αυτό προσπάθησε να μην παρασυρθείς!

Ταύρος

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιο των Ιχθύων και από αυτή τη θέση θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η και να το δείξεις έμπρακτα μέσω της ενασχόλησής σου με κάποια ομάδα ή σύλλογο που ανήκεις. Οι συλλογικές εργασίες ευνοούνται σήμερα και με όσο περισσότερο κόσμο συναναστραφείς μέσα στην ημέρα τόσο καλύτερα θα περάσεις. Αν έχεις καιρό να δεις τους φίλους σου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρες την ευκαιρία να τους δεις σήμερα και μην το αναβάλλεις ξανά!

Δίδυμοι

Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και θα φέρει σε προτεραιότητα ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου, τις επαγγελματικές επιλογές και την αναγνώριση σου. Σήμερα είναι πιθανό να αφιερώσεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στη δουλειά αδιαφορώντας για την προσωπική σου ζωή. Καλό θα ήταν να βρεις μία ισορροπία και να μην το παρακάνεις καθώς θα διαπιστώσεις πως οι δικοί σου άνθρωποι θα ξεκινήσουν να κάνουν παράπονα! Όσον αφορά τη δουλειά σου προσπάθησε να την κάνεις όσο πιο αθόρυβα γίνεται και μην εμπλακείς σε "πηγαδάκια".

Καρκίνος

Η Σελήνη μόλις πέρασε στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αφήσεις πίσω τις αρνητικές σκέψεις και τη δυσθυμία των προηγούμενων ημερών. Προτίμησε να βγεις έξω, να κάνεις μία βόλτα, να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους και να μη μείνεις σπίτι καθώς σύντομα θα βαρεθείς. Αν παρόλα αυτά προτιμήσεις τη θαλπωρή του χώρου σου, ένα βιβλίο ή ένα ντοκιμαντέρ μπορούν να σου κρατήσουν συντροφιά και να σε γεμίσουν με νέες γνώσεις που θα σε ταξιδέψουν και θα σε χαλαρώσουν. Η επιλογή είναι δική σου καθώς οτιδήποτε Και να αποφασίσεις να κάνεις σίγουρα θα περάσεις καλά.

Λέων

Σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που σε απασχόλησαν και κατά το παρελθόν και είτε τα άφησες ημιτελή είτε σου άφησαν ένα αίσθημα πικρίας. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση καθώς θα κάνει το μυαλό σου να γυρίζει σε γεγονότα και καταστάσεις άβολες για εσένα. Είναι πιθανό να προκύψει και ένα οικονομικό ζήτημα που μπορεί να μην έχεις διάθεση αλλά θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί του. Σήμερα θα ευνοηθούν ζητήματα που σχετίζονται με κάποιο τραπεζικό οργανισμό, μία ασφάλεια ή το δημόσιο και είναι μια καλή ευκαιρία για να τα τακτοποιήσεις προς όφελος σου.

Παρθένος

Σήμερα θα είναι δύσκολο να κάνεις κάτι χωρίς να ρωτήσεις κάποιο στενό συνεργάτη σου ή τον/ην αγαπημένο/η σου σύντροφο καθώς με αυτό τον τρόπο θα αισθανθείς πιο σίγουρος/η για τις επιλογές σου και τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει απέναντι σου στο ζώδιο των Ιχθύων και θα σου δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις για κάθε τι που θα κάνεις με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι επειγόντως δεύτερη γνώμη! Αυτό θα είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς σίγουρα οι αγαπημένοι σου άνθρωποι μπορούν να σε βοηθήσουν με την άποψή τους, όμως καλό θα ήταν να αποφασίσεις μόνος/η σου για θέματα που σε αφορούν αποκλειστικά!

Ζυγός

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιο των Ιχθύων και θα βρει τρόπο να σε βάλει σε πρόγραμμα καθώς όλο και κάποια αγγαρεία θα προκύψει η μία δουλειά την οποία δεν έχεις κατά νου. Κάνε ένα πλάνο σχετικά με τις δουλειές που έχεις για σήμερα προκειμένου να τις διευθετήσεις με σειρά προτεραιότητας και να μην κωλυσιεργείς χωρίς λόγο. Είναι πιθανόν να σου ζητηθεί και μία χάρη από ανθρώπους του εργασιακού σου περιβάλλοντος! Καλό θα ήταν να σκεφτείς καλά πριν αποφασίσεις να απαντήσεις καθώς ενδέχεται να μην έχεις χρόνο και τελικά θα βρεθείς εκτεθειμένος/η!

Σκορπιός

Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και θα σημάνει την έναρξη του διαλλείματος για εσένα καθώς η αλήθεια είναι πως τις προηγούμενες ημέρες οι υποχρεώσεις σου δεν σε άφησαν να χαλαρώσεις. Πάρε ένα τηλέφωνο τους αγαπημένους σου φίλους και επεδίωξε μία συνάντηση μαζί τους ή πάρε το/η σύντροφό σου και βγείτε να κάνετε μία βόλτα! Αν προτιμάς να μείνεις μόνος/η προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου μία καλή ιδέα είναι να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου καθώς θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση. Ο ενθουσιασμός σου θα είναι παροιμιώδης σήμερα και εσύ σίγουρα θα κερδίσεις το ενδιαφέρον!

Τοξότης

Σήμερα η αλήθεια είναι πώς θα έχεις μία τάση για παράπονα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στους Ιχθύς θα σου θυμίσει συμπεριφορές από ανθρώπους οι οποίες δεν ήταν οι κατάλληλες και σε έκαναν να ενώσεις περίεργα. Αυτό θα φέρει μία γενικότερη αναστάτωση και από αυτήν ούτε οι δικοί σου άνθρωποι θα είναι εύκολο να ξεφύγουν μιας και θα κάτι θα βρεις να τους προσάψεις. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και σταματά να ασχολείσαι με πράγματα του παρελθόντος καθώς το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν ζητήματα και στο παρόν σου χωρίς κανένα λόγο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επικοινωνήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, διαφορετικά θα νιώσεις έτοιμος/η να εκραγείς. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να πάρεις φόρα και να πεις πράγματα που δεν χρειάζεται να ξέρουν οι άλλοι ακόμα και αν αυτοί ανήκουν στο στενό σου περίγυρο. Σήμερα βρίσκεσαι σε επικοινωνιακή φόρμα όμως η αλήθεια είναι πώς έχεις αυξημένες πιθανότητες να πεις κάτι το οποίο δεν πρέπει. Προτίμησε να ακούς παρά να μιλάς αν θέλεις να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες "λάθους"!

Υδροχόος

Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και υποχρεώσεις προκειμένου να δεις τι μένει στο ταμείο σου και πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει μία παράξενη αντίληψη για τα χρήματα για αυτό είναι πιθανό να μπερδευτείς. Αν ξοδέψεις παραπάνω από όσα έχεις καταλαβαίνεις πως οι συνέπειες θα είναι αρκετές αν πάλι προτιμήσεις να κάνεις οικονομία αφήνοντας "εκτός" ακόμα και οι βασικές σου ανάγκες κάποια στιγμή θα εκνευριστείς. Προσπάθησε να βρεις μία ισορροπία και μην φτάσεις στα δύο άκρα!

Ιχθύς

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιό σου και θα παρατηρήσεις πως θα βρει αρκετούς τρόπους για να σε φέρει στο προσκήνιο. Προτίμησε να αφιερώσεις χρόνο σε αγαπημένους σου ανθρώπους, στους συνεργάτες αλλά και στο σύντροφό σου καθώς θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για εσένα. Οι συζητήσεις με τους "αρμόδιους" για προσωπικά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα καθώς και για συνεργασίες θα είναι σωτήριες και θα σε βοηθήσουν να βρεις λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Αν καταφέρεις να συγκρατήσεις και τις κυκλοθυμικές σου τάσεις τότε η ημέρα θα είναι πολύ βοηθητική για εσένα και τα θέματα που σε απασχολούν.

ΠΗΓΗ: www.ladylike.gr