Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Κριός

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς θα παρατηρήσεις πως θα χάσεις προσωρινά τη μαχητική σου διάθεση και την ενέργειά σου καθώς θα τη διαθέσεις για να τροφοδοτήσεις τις σκέψεις σου, τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές σου. Το βράδυ το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο εάν προσηλωθείς σε κάποιο επαγγελματικό σου στόχο. Να θυμάσαι πως για να καταφέρεις οτιδήποτε δεν χρειάζονται θαύματα αλλά επιμονή, υπομονή και δουλειά.

Ταύρος

Σήμερα δεν θα έχεις διάθεση για αντιπαραθέσεις καθώς η Σελήνη που πέρασε στους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συναναστραφείς μόνο με ανθρώπους που ξέρεις πως έχετε κοινές ιδέες και απόψεις και μαζί τους νιώθεις ο εαυτός σου. Όπως καταλαβαίνεις η ημέρα είναι ιδανική για να βρεθείς με φίλους σου καθώς αυτοί σίγουρα σε καταλαβαίνουν. Το βράδυ το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο οποίος βρίσκεται στον Αιγόκερω θα είναι ευνοϊκό για συζητήσεις μεταξύ φίλων τις οποίες θα ευχαριστηθείς δεόντως. Η λογική που σε διέπει θα ξεχωρίσει σήμερα και πιθανόν να σου ζητηθεί να αναλάβεις ρόλο συμβούλου σε κάποιο θέμα της παρέας!

Δίδυμοι

Σήμερα αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο από όλα είναι το πως φαίνεσαι στους άλλους και ιδιαίτερα στους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Σελήνη έχει περάσει τους Ιχθύς και μπορεί να φέρει ένα επαγγελματικό ραντεβού ή μία συζήτηση επαγγελματικού ενδιαφέροντος με κάποιο δικό σου πρόσωπο προκειμένου να αποφασίσεις τα επόμενα σου βήματα. Το βράδυ το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο ο οποίος βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να δεις κάποιες ανησυχίες σου πιο ρεαλιστικά και να συνειδητοποιήσεις πως δεν έχουν βάση και κατά συνέπεια λόγο ύπαρξης.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και έφτασε η μέρα που όχι μόνο θα σκεφτείς να χαλαρώσεις αλλά θα καταφέρεις και να το κάνεις πραγματικά. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστραφείς, οι φίλοι σου, ο/η σύντροφος σου και οι συζητήσεις στις οποίες θα εμπλακείς. Ακόμα μπορεί να σε βοηθήσει και μία καλή ταινία ή η περιπλάνηση μέσα στις σελίδες ενός αξιόλογου βιβλίου. Το βράδυ το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε επιβραβεύσει με κάποιο τρόπο για τις κατάλληλες επιλογές που έχεις κάνει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Λέων

Σήμερα δεν θα βλέπεις τα πράγματα με τη συνηθισμένη σου αισιοδοξία καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς θα σε κάνει να εστιάσεις περισσότερο στην απαισιόδοξη πλευρά τους. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις να γίνουν περισσότερες από τις θετικές και φρόντισε να κρατάς μία ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Το βράδυ το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις πρακτικές δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ασχοληθείς μαζί τους καθώς μόνες τους θα είναι δύσκολο να γίνουν!

Παρθένος

Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται περισσότερο στους άλλους καθώς η Σελήνη που έχει περάσει τους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να φροντίσεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου θα είναι από τους ευνοημένους της ημέρας καθώς θα βρεις τρόπο να τους εκφράσεις την ευγνωμοσύνη σου. Το βράδυ το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα βάλει γερές βάσεις σε μία προσωπική ή ακόμα και αισθηματική σχέση αλλά και σε μία νέα συνεργασία. Το μόνο που χρειάζεται για αυτό είναι ο διάλογος και η κατανόηση.

Ζυγός

Ελπίζω τις προηγούμενες ημέρες να ξεκουράστηκες και να βρήκες χρόνο να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν καθώς σήμερα η ημέρα θα έχει ένα διαφορετικό ρυθμό από τις προηγούμενες. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σου φέρει δουλειές και υποχρεώσεις που μετά την ανάπαυλα σίγουρα δεν θα σε χαροποιήσουν. Το βράδυ το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να φτιάξεις ένα σωστό πλάνο βασισμένο στη λογική για τις επόμενες ημέρες προκειμένου να μη νιώσεις ασφυκτικά μέσα στο ημερήσιο σου πρόγραμμα.

Σκορπιός

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων θα βρεις τρόπο όχι μόνο να ξεκουραστείς αλλά και να περάσεις καλά! Προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα σε οτιδήποτε σε γεμίζει είτε είναι κάποια ενασχόληση που έχεις είτε είναι η συναναστροφή σου με συγκεκριμένους ανθρώπους. Το βράδυ το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο οποίος βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να μην παρεκτραπείς καθώς η αλήθεια είναι πως σήμερα η διασκέδαση με όλα τα συνακόλουθα της θα είναι το θέμα της ημέρας.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου καθώς μέσα στο σπίτι σου θα νιώσεις την ηρεμία που αναζητάς. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείς για να ξεκινήσεις να κάνεις παράπονα για όλα! Το βράδυ το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να εκλογικεύσεις τα συναισθήματά σου και θα μετριάσει τυχόν συμπτώματα «συναισθηματικής υπερχείλισης». Μία οικονομική συμφωνία μπορεί να προκύψει αλλά να θυμάσαι πως ίσως να μην αμειφθείς τόσο όσο θα ήθελες.

Αιγόκερως

Σήμερα οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον για αυτό και θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με τα δικά τους θέματα μιας και θα είναι αρκετά. Η Σελήνη έχει περάσει τους Ιχθύς και θα δημιουργήσει μία κινητικότητα στο στενό σου περιβάλλον καθώς θα έχεις τηλέφωνα, συναντήσεις και προτάσεις για καφέ από αγαπημένους σου ανθρώπους. Το βράδυ το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα είναι πολύ βοηθητικό για την αυτοπεποίθησή σου καθώς θα μπορέσεις να εδραιώσεις τις σκέψεις, τις απόψεις και τις θέσεις σου με απόλυτη επιτυχία.

Υδροχόος

Με οποιαδήποτε ενασχόληση και αν επιλέξεις να ξεκινήσεις την ημέρα σου στο τέλος θα καταλήξεις να ασχολείσαι με κάποιο οικονομικό σου ζήτημα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα το φέρει στο προσκήνιο. Είναι πιθανόν να είναι ακόμα και μία ιδέα που έχεις στο μυαλό σου που σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα την οποία επεξεργάζεσαι προκειμένου να καταφέρεις να την υλοποιήσεις. Το βράδυ το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο ο οποίος βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις εάν πρέπει να ρισκάρεις προκειμένου να κερδίσεις χρήματα και μέχρι ποιο σημείο. Προσπάθησε να σκεφτείς λογικά καθώς ούτε η υπεραισιοδοξία αλλά ούτε και οι φοβίες θα σε πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που σε απασχολούν, θέματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες αλλά και μία διάθεση η οποία ίσως είναι παραπάνω εγωκεντρική! Προσπάθησε να μην δείξεις στους άλλους πως δεν τους υπολογίζεις για τις αποφάσεις σου καθώς αυτό θα πληγώσει ανθρώπους που αγαπάς. Το βράδυ το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο οποίος βρίσκεται στον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι φίλοι σου θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ημέρα και θα σου προσφέρουν συναισθηματική υποστήριξη ακόμα και αν δεν την ζητήσεις.

ΠΗΓΗ: www.ladylike.gr