Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

308777

Οι προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο του 2018.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο


Σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τους στόχους σου μπορείς να έχεις από την αρχή του μήνα, καθώς το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο την πρώτη μέρα του μήνα σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις αποφασιστικά και με ρεαλιστικά βήματα σε νέα σχέδια για το μέλλον ή να μπορέσεις με τις απόψεις σου να δραστηριοποιήσεις τους γύρω σου σε συλλογικές δραστηριότητες που συμμετέχεις. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά ζητήματα που θα πρέπει να επιλυθούν. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ιδέες που θα δρομολογήσουν θετικά ζητήματα που σε απασχολούν αλλά και ένα τόνο δροσιάς και διαφορετικότητας στην καθημερινότητα.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σε ωθεί στη διασκέδαση, στο φλερτ, στην απόλαυση των διακοπών και της πολυτέλειας. Είναι ξεκάθαρο ότι ερωτοτροπείς όπου και αν βρεθείς. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 βγαίνει έντονα η ανάγκη σου να απολαύσεις περισσότερες ώρες με τα οικεία σου πρόσωπα, θέλοντας ασφάλεια και οικειότητα. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 σε καλεί να κλείσεις κύκλους ή ζητήματα που σε απασχολούν στον επαγγελματικό τομέα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω πιθανά να φέρει ένα αίσθημα κατήφειας αλλά και πίεση που προκαλείτε από τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

2ο δεκαήμερο


Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό βγάζει με ευκολία την αισιόδοξη και ρομαντική σου πλευρά. Όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στον έρωτα και στους οικείους σου, καθώς δείχνεις έτοιμος να δώσεις τα πάντα στο ταίρι σου. Τα βαθύτερά σου συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και έχεις την ευκολία πια να τα εκφράσεις, με αποτέλεσμα να έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και να μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές, όπου πάθος και τρυφερότητα εκτοξεύουν την σχέση. Ιδανική συγκυρία για να δείξεις αυτά που νιώθεις στην οικογένεια, αφού ξεχειλίζεις κατανόηση, αγάπη, τρυφερότητα.

Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 αντίστοιχα θολώνει την κρίση και δεν θα σου είναι εύκολο να δεις ξεκάθαρα τα κίνητρα προσώπων που μπορεί να σε προσεγγίσουν. Η υπερευαισθησία και η ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων μπορεί να οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων ή συμφωνιών. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στον Σκορπιό μπορεί να φέρει συζητήσεις με πρόσωπα τις οικογένειας, που θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε σχέσεις και καταστάσεις. Η θετική διάθεση και η τρυφερότητα που σε διακατέχει βοηθά στην εξέλιξη των πραγμάτων.

3ο δεκαήμερο

Ένταση πιθανά να υπάρξει στις αρχές του μήνα, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να φέρει συγκρουσιακές καταστάσεις στην προσωπική και στην επαγγελματική σου αλλά και σε οικονομικές συμφωνίες. Ελεγκτικές και εξουσιαστικές τάσεις δεν θα είναι δύσκολο να εκδηλωθούν είτε από εσένα, είτε από το ταίρι σου και να χαλάσει το όμορφο και ήσυχο κλίμα που υπάρχει. Ζήλια και καχυποψία θα προκαλέσουν κόντρες. Προσοχή και στα οικονομικά ζητήματα, καθώς δείχνεις ευάλωτος στο να πάρεις λάθος αποφάσεις. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις όπου θα ειπωθούν σκληρές κουβέντες. Μην ρισκάρεις να χαλάσεις την σχέση σου αλλά και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις κοντινές σου σχέσεις, αλλά και σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συνεργασίες, που ευνοούνται αυτήν την εποχή. Η όψη χιαστί με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω πιθανά να σου δημιουργεί μία υποβόσκουσα ένταση που δεν μπορείς να αντιληφθείς άμεσα. Είναι ακόμα πιθανό να υπάρχουν πρόσωπα που να μην σου επιτρέπουν να εξελιχθείς όσο θα ήθελες. Τα νεύρα σου δοκιμάζονται και καλό είναι να δείξεις υπομονή για να έχεις του επιθυμητό αποτέλεσμα. Έρωτας και πάθος μπορούν να συνδυαστούν και να δώσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης σε μία κοντινή απόδραση.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο


Με το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους και του Άρη από τον Υδροχόο ξεκινάει ο μήνας και σου δίνει την δυνατότητα να κινηθείς συστηματικά και δυναμικά για ζητήματα οικογενειακά ή οικονομικής φύσεως. Ο καλός σχεδιασμός από την πλευρά σου μπορεί να φέρει σημαντικά βήματα σε υποθέσεις που σε απασχολούν στους συγκεκριμένους τομείς. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 και είναι η περίοδος για εσένα συζητήσεων και νέων γνωριμιών, καθώς οι κοινωνικές εκδηλώσεις που θα παραβρεθείς θα είναι πολλές. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δίνει γρήγορη και πρωτοποριακή σκέψη που θα εκπλήξουν τους γύρω σου. Είναι γεγονός ότι οι απόψεις και οι ιδέες σου μπορούν να εντυπωσιάσουν τους πάντες.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 στρέφεσαι στην καριέρα σου και δείχνεις να ενδιαφέρεσαι πολύ στο να προβληθείς με σκοπό να ανελιχθείς ιεραρχικά. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές και ο έρωτας παραμονεύει για να δώσει άλλη ώθηση τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 δείχνεις να θέλεις έντονα να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου. Η ανάγκη να ξεφύγεις από τα τετριμμένα είναι εμφανής, γι’ αυτό δεν θα λείψουν τα κοντινά ταξιδάκια. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου φέρνει ζητήματα επιμόρφωσης ή νομικής φύσεως στο προσκήνιο και καλείσαι να πάρεις αποφάσεις. Η σύνοδος της Σελήνη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει απαισιοδοξία αλλά και απόλυτη στάση και συμπεριφορά, κάτι που καλό είναι να αποφύγεις.

2ο δεκαήμερο

Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό είναι ιδανική αστρολογική συγκυρία για να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή, καθώς αισιοδοξία, ρομαντισμός και τρυφερότητα είναι τα κυριότερά σου «όπλα» και θα τα χρησιμοποιήσεις για να εμπλουτίσεις την προσωπική σου ζωή. Είναι γεγονός επίσης ότι μπορεί να φέρει οικονομικές συμφωνίες, στις οποίες όμως είναι καλό να είσαι προσεκτικός για να μην υπάρξουν αργότερα απογοητεύσεις για όποιες αποφάσεις πάρεις. Ερωτικά ταξιδάκια είναι πολύ πιθανά, καθώς επικεντρώνεσαι στο ταίρι σου και στο πως θα περάσετε όμορφα. Νέες ομαδικές δράσεις είναι πιθανές με σκοπό την προσφορά σου στους κοινωνικά αδύναμους.

Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος σχεδιασμούς ή εντυπώσεις σε ότι αφορά την οικονομική σου κατάσταση. Καλό θα είναι να μην προχωρήσεις σε κινήσεις ή συμφωνίες γιατί το πιθανότερο είναι να είναι λανθασμένες και στο τέλος να ζημιωθείς. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στον Σκορπιό εντείνει το κλίμα συζητήσεων σε εξαιρετικό κλίμα σε συνεργασίες και εμπορικές συμφωνίες. Εξέτασε τις προτάσεις που μπορεί να δεχτείς με προσοχή, χωρίς να χάσεις την αισιοδοξία σου και άφησε λίγο χρόνο να περάσει για να πάρεις τελικές αποφάσεις.

3ο δεκαήμερο

Προσοχή καλό είναι να δείξεις στις αρχές του μήνα στην προσωπική σου ζωή αλλά και σε οικονομικές υποθέσεις, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να προκαλέσεις εντάσεις με τον ταίρι σου. Δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν τάσεις ελέγχου, ζήλια και απωθημένα που θα βγουν στην επιφάνεια και αυτό θα σε βάλει σε βάλει σε σκέψεις για την πορεία της σχέσης σου. Οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο θα πρέπει να προσεχθούν γιατί η αίσθηση μίας πολύ καλής ευκαιρίας μπορεί να είναι λανθασμένη. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 μπορεί να φέρει συζητήσεις και αντιπαραθέσεις σε οριακό σημείο και να πεις ή να ακούσεις σκληρές κουβέντες που θα πληγώσουν ή θα σε πληγώσουν. Προσοχή ιδιαίτερα με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 δίνει την δυνατότητα να υπάρξει μία νέα αφετηρία σε οικονομικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά το εισόδημά σου. Η όψη χιαστί με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει ένταση που δεν είναι εύκολο και για εσένα τον ίδιο να αντιληφθείς. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια στις όποιες οικονομικές εξελίξεις από πρόσωπα που θα θέλουν να καθορίσουν την πορεία σου, αλλά δεν θα γίνεται εμφανώς. Είναι στο χέρι σου να πιστέψεις στον εαυτό σου και να μην ξεφύγεις από τα πλαίσια… μόνο τότε θα καταφέρεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο


Σημαντικές ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου μπορεί να φέρει το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Άρη στο Υδροχόο την πρώτη μέρα του μήνα, ξεκινώντας έτσι αισιόδοξα και με ενεργητικότητα νέα πράγματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Εξαιρετική διέλευση για επαγγελματικά ξεκινήματα, αφού δείχνεις να συνδυάζεις ρεαλισμό και δυναμισμό μοναδικά. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 και μπαίνεις στην διαδικασία σχεδιασμών και συζητήσεων σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και συγκεκριμένα νέους οικονομικούς πόρους. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο πιθανά να φέρει στο προσκήνιο νέες ιδέες ή ευκαιρίες που θα συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων σου ή στον σχεδιασμό νέων. Σκέφτεσαι με λογική συνδυάζοντας εξαιρετικά πρωτοποριακές δράσεις.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 θα σημάνει για εσένα την απαρχή μίας περιόδου εξωστρέφειας και έντονης κοινωνικής ζωής, αφού οι προσκλήσεις θα είναι πολλές και εσύ θα καταφέρνεις να γοητεύεις με το χιούμορ και την ετοιμολογία σου. Φλερτάρεις ακατάπαυστα και σε πολλά ταμπλό. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 ασχολείσαι εντονότερα με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και πως θα τις καλύψεις. Η οικονομική ευρωστία παίζει σημαντικό ρόλο. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 σε ωθεί να κλήσεις οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε γεμίζει άγχος και απαισιοδοξία, κάτι που θα πρέπει να ελέγξεις για να μην κάνεις λάθος επιλογές.

2ο δεκαήμερο

Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο, που να σου εξασφαλίζουν ισορροπημένο περιβάλλον εργασίας και πολύ καλές οικονομικές αποδοχές. Από την άλλη δεν θα είναι δύσκολο να ακολουθήσεις λάθος δρόμο, καθώς η ευαισθησία και η τάση να ωραιοποιείς τους πάντες είναι υπαρκτή. Καλά θα κάνεις λοιπόν να μην χάσεις την αισιοδοξία σου και να αφήσεις την διαίσθησή σου να σε κατευθύνει. Επιπλέον μπορείς να περιμένεις να δεις τις πράξεις των γύρω και όχι μόνο λόγια.

Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σου κοστίσουν ακριβά. Καλά θα κάνεις λοιπόν να μην πάρεις αποφάσεις βασιζόμενος στο συναίσθημα, γιατί δεν είναι απίθανο να σε απογοητεύσουν πρόσωπα που μπορεί να πίστευες ότι θα σε στήριζαν. Μετέφερε τυχόν αποφάσεις για αργότερα που θα έχεις ξεκάθαρο κριτήριο. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στον Σκορπιό μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για σχέδια που μπορεί να έχεις. Η αισιοδοξία και η κατανόηση που δείχνεις είναι πιθανό να ανταμειφθούν.

3ο δεκαήμερο


Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε έξοδα και οικονομικά θέματα, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές ή στο να κάνεις λάθος επιλογές που ια κοστίσουν στην τσέπη σου. Προσοχή και στις προσωπικές σου σχέσεις γιατί η κτητικότητα και η ζήλεια φέρνουν συγκρούσεις που μπορεί να είναι σφοδρές. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 μπορεί να επιδεινώσει το κλίμα σε οικονομικές συζητήσεις ή συμφωνίες που θέλεις να επιτύχεις, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις τον έλεγχο και πεις λόγια σκληρά, γιατί δεν θα είναι εύκολο να επιτύχεις αυτό που θέλεις.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 13.06 σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αφού είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα σε συνεργασίες, ζητήματα που θέλεις να αφήσεις πίσω και αφορούν την οικογένεια, επαγγελματικές επιλογές και πορεία. Η όψη χιαστί του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε γεμίζει άγχος και νευρικότητα, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εκδηλώσεις απόλυτες και εξουσιαστικές τάσεις. Προσοχή και στην προσωπική σου ζωή, γιατί παραμονεύουν οι κόντρες με το ταίρι σου. Μετουσίωσε την ένταση σε πάθος και αυτό θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά για την σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο


Έντονο συναίσθημα αλλά και μοναδική ψυχική δύναμη σου δίνει το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους και του Άρη από τον Υδροχόο στις αρχές του μήνα, καθώς δείχνεις να μπορείς να εκφράσεις με ευκολία πια ότι σε πλήγωσε στο παρελθόν και να έχεις το ψυχικό σθένος να το αφήσεις πίσω. Σχέδια που ακόμα δεν θέλεις να αποκαλύψεις μπορούν να δρομολογηθούν με δυναμικό και ρεαλιστικό τρόπο. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις 12.06 και δείχνεις έτοιμος να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο, εκφράζοντας πια ανοιχτά αυτά που πιστεύεις. Μπορείς να δρομολογήσεις νέες συμφωνίες, αφού η αποφασιστικότητά σου είναι ξεκάθαρη. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά θετικές αλλαγές σε σχέδια που έχεις σε ότι αφορά στόχους και συλλογικές δράσεις.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σε οδηγεί στο να ρίξεις τους τόνους και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με λίγους και καλούς. Έξοδα περιττά μπορεί να προκύψουν κάνοντας αγορές που αργότερα θα ανακαλύψεις ότι δεν χρειάζεσαι. Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου στις 21.06 γίνεσαι ο πρωταγωνιστής, καθώς με το θερινό ηλιοστάσιο μπαίνουμε στον μήνα των γενεθλίων σου. Η προσωπικότητα λάμπει και δρας δυναμικά κάνοντας νέα ξεκινήματα. Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Αιγόκερω σε καλεί να δεις κατάματα τα ζητήματα των προσωπικών και επαγγελματικών σου σχέσεων. Η σύνοδος της Σελήνη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει, άγχος, απογοήτευση και απολυτότητα, δυσκολεύοντας έτσι την πορεία των σχέσεών σου.

2ο δεκαήμερο


Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στο ζώδιό σου, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό σε κάνει άκρως γοητευτικό, αισιόδοξο και έτοιμο να προχωρήσεις σε νέα πράγματα, αλλά και γεμάτο με τρυφερότητα, ρομαντισμό και ανάγκη για να εμπλουτίσεις την φιλοσοφική πλευρά του εαυτού σου. Ο έρωτας είναι κυρίαρχος και είναι βέβαιο ότι θα μαγνητίσεις το ταίρι σου με την συμπεριφορά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου γιατί οι πιθανότητες για ένα μοναδικό έρωτα είναι πολύ μεγάλες. Ο ερωτισμός και η διάθεση για παιχνίδι μαγνητίζουν τους γύρω σου. Θετικές οικονομικές εξελίξεις είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν από δημιουργικές δραστηριότητες ή συνεργασίες.

Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια καταστάσεις και πληγές που ήταν βαθιά χαραγμένες μέσα σου και να δείξεις έντονο συναισθηματισμό, σε τέτοιο σημείο που να μην μπορείς να το ελέγξεις. Προσοχή σε γνωριμίες που είναι πιθανό να μην δείχνουν πραγματικά τι θέλουν από εσένα, άρα προσοχή σε λόγια που μπορεί να είναι κούφια. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στο ζώδιό σου, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στον Σκορπιό σου δίνει την δυνατότητα να εκφράσεις με μοναδικό τρόπο απόψεις και σχέδια που έχεις, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά σε συνεργασίες που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους.

3ο δεκαήμερο


Η προσωπική σου ζωή μπορεί να δονηθεί για τα καλά και να υπάρξουν ζήλια, τάσεις απολυτότητας και ελέγχου από το ταίρι σου με την αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06. Δεν θα διστάσεις να συγκρουσθείς σε περίπτωση που νιώσεις ότι παραβιάζεται η προσωπική σου ελευθερία και καταπιέζεσαι. Προσπάθησε να καθησυχάσεις το ταίρι σου και να μετατρέψεις την ένταση σε φλόγα. Ο Ερμής από το ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 μπορεί να σε οδηγήσει στο να πεις λόγια σκληρά και απόλυτα σε συνεργάτες αλλά και στον σύντροφό σου που μετά θα μετανιώσεις. Προσπάθησε να διεισδύσεις μέσα τους και να καταλάβεις τι ακριβώς κρύβουν στην ψυχή τους, από το να συγκρουσθείς μετωπικά με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σου δίνει το έναυσμα να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι σε βαραίνει από το παρελθόν, αφήνοντάς το πίσω σου και χρησιμοποιώντας όλα αυτά που έχεις ζήσει μέχρι στιγμής θετικά για μία νέα πορεία. Η όψη χιαστί με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σου δημιουργεί νευρικότητα και να φέρνει με ορμή στην επιφάνεια απωθημένα χωρίς και ο ίδιος να το αντιλαμβάνεσαι. Προσπάθησε να μετατρέψεις αυτή σου την ενέργεια σε πείσμα και ψυχικό δυναμισμό για να μην αφήσεις κανέναν και τίποτα πια να σε κρατάει πίσω.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο


Με δυναμισμό και ρεαλιστικά βήματα ξεκινά ο μήνας, καθώς το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο την πρώτη μέρα σου δίνει την ενέργεια, το πείσμα αλλά και την μεθοδικότητα να κυνηγήσεις τους στόχους σου κάνοντας σημαντικά βήματα. Η αποφασιστικότητά σου αυτή μπορεί να φέρει και νέες συνεργασίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, αφού εμπνέεις τους γύρω σου με τι ιδέες που εκφράζεις αλλά και με το ότι δείχνεις πως τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 κάνοντάς σε περισσότερο εσωστρεφή και ονειροπόλο. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος και προτάσεις για επαγγελματικά ζητήματα.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 14.06 σου δίνει λάμψη, γοητεία και έντονη διάθεση να βγεις και να κατακτήσεις τον κόσμο. Θέλεις να είσαι το επίκεντρο όπου και αν βρεθείς, κάτι που δεν θα είναι δύσκολο αφού αποπνέεις έντονο ερωτισμό. Οι νέες κατακτήσεις είναι πολύ πιθανές. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογισμού για τα πεπραγμένα του προηγούμενου χρόνου. Ζητήματα που δεν έχουν κλείσει σε απασχολούν, μπαίνεις σε διαδικασία να παλέψεις πιθανά με δυσάρεστες αναμνήσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα εργασία και καθημερινότητας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να σε γεμίσει άγχος αλλά και να εκδηλώσεις κούραση και νευρικότητα για τις πολλές υποχρεώσεις.

2ο δεκαήμερο


Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό σου δίνει όλον τον συναισθηματισμό, την τρυφερότητα αλλά και την θετική σκέψη για να σταθείς δίπλα σε πρόσωπα που χρειάζονται την στήριξή σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και φιλανθρωπικές κινήσεις από πλευράς σου. Δείχνεις στο ταίρι σου τα έντονα και βαθύτερά σου συναισθήματα, κάνοντας του κατανοητό το πόσο σημαντικό είναι για εσένα. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να εμφανιστούν πάλι και να σε γεμίσουν με αισιοδοξία αλλά και ανάγκη να δείξεις κατανόηση. Βάλε την διαίσθησή σου να λειτουργήσει για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 αντίστοιχα μπορεί να φέρει απογοητεύσεις από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς πιθανά να περίμενες άλλη συμπεριφορά από αυτή που έδειξαν. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε αποφάσεις όσον αφορά τους στόχους της ζωής σου γιατί δείχνεις να μην έχεις αντικειμενικό κριτήριο, αλλά να επηρεάζεσαι από την έντονη συναισθηματικότητα. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στον Σκορπιό σε βοηθά να εκφράσεις με ευκολία ότι σε ταλαιπωρούσε από το παρελθόν, δείχνοντας κατανόηση και στους γύρω σου. Αποκαθιστούνται σχέσεις με οικεία πρόσωπα που πιθανά να έχουν κλονιστεί.

3ο δεκαήμερο

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στα συναισθηματικά σου ή ακόμα και σε οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με την δουλεία σου, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να φέρει έντονες συγκρούσεις σε σχέσεις σημαντικές για εσένα. Η ανάγκη ελέγχου της καθημερινότητάς σου από το ταίρι σου μπορεί να γίνει πεδίο έντονων αντιπαραθέσεων με ανυπολόγιστες συνέπειες. Προσοχή και σε οικονομικά ζητήματα γιατί μπορεί να βρεθείς χαμένος. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 σε φορτίζει έντονα συναισθηματικά και δεν είναι απίθανο να έρθεις σε ρήξη με συναδέλφους ή πρόσωπα στον εργασιακό χώρο, εκδηλώνοντας απωθημένα και καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν, δημιουργώντας χάσμα στις σχέσεις. Προσπάθησε να ελέγξεις την νευρικότητά σου.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σου δίνει την ώθηση να κάνεις μία νέα αρχή σε επίπεδο στόχων, όσον αφορά την επαγγελματική σου ζωή αλλά και τις συλλογικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχεις. Η όψη χιαστί του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε γεμίζει εκνευρισμό αλλά και υποβόσκουσες ανασφάλειες, κάτι που πιθανά να σε οδηγήσει στο να εκτονωθείς έντονα. Πρόσωπα από τον εργασιακό χώρο πιθανά να μην αφήνουν να εξελιχθούν τα πράγματα όπως θέλεις. Το ψυχικό σου σθένος μπορεί να σε οδηγήσει στους στόχους που έχεις θέσει, οι συγκρούσεις αποκλείεται. Μην ξεπεράσεις τα όριά σου γιατί θα χάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο


Έντονο δυναμισμό, αποφασιστικότητα αλλά και ρεαλιστικό σχεδιασμό στην καριέρα σου δίνει το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο την πρώτη μέρα του μήνα, καθώς δείχνεις πιο έτοιμος από ποτέ να κυνηγήσεις ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν. Οι πολλές υποχρεώσεις δεν είναι ικανές να σε πτοήσουν και μπορείς να αποδώσεις τα μέγιστα. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 και η διάθεση γίνεται περισσότερο εξωστρεφής, με την κοινωνικότητα να είναι έντονη. Συζητήσεις με φίλους οι ομάδες για κοινούς στόχους είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες για πνευματική ανάπτυξη ή ακόμα και για αλλαγή στην πορεία της ζωής σου με θετικές προεκτάσεις.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σε γεμίζει έντονο συναισθηματισμό, συμπόνια και κατανόηση για τους ανθρώπους γύρω σου. Είσαι διατεθειμένος να συμπαρασταθείς σε όποιον σου το ζητήσει. Το ταίρι σου είναι για σένα το πιο καθοριστικό σημείο αναφοράς της ζωής σου. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 νιώθεις ότι είναι η ώρα να αφήσεις πίσω την πολύ δουλειά και να βρεθείς με φιλικές σου παρέες, απολαμβάνοντας συζητήσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που πρέπει να κλείσουν στην ερωτική σου ζωή. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να φέρει απαισιοδοξία για την πορεία της σχέσης σου αλλά και σκληρότητα απέναντι στο ταίρι σου. Πρόσεχε!

2ο δεκαήμερο

Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε επίπεδο στόχων, με το να έρθεις κοντά με κάποιους από αυτούς που έχεις κάνοντας σημαντικά βήματα. Ο έρωτας καραδοκεί στις φιλικές παρέες και δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον για να αλλάξεις ρότα στην προσωπική σου ζωή, εκδηλώνοντας συναισθήματα με άμεσο και αυθεντικό τρόπο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οικονομικές απολαβές από συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο ή σε σχέση με την τεχνολογία. Καλό είναι να χρησιμοποιήσεις την διαίσθηση σε περίπτωση που κληθείς να πάρεις αποφάσεις, για να μην σε κατακλύσει ο συναισθηματισμός και υποπέσεις σε λάθη.

Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 σου χτυπούν το καμπανάκι του κινδύνου σε ότι αφορά συζητήσεις και συνεργασίες με σκοπό να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Υπάρχει ο φόβος με την καλοπροαίρετη στάση σου να μην δεις τις πραγματικές προθέσεις των άλλων και έτσι να απογοητευτείς. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στον Σκορπιό σε γεμίζει χαρά, αισιοδοξία αλλά και έντονα συναισθήματα ως προς το να υπηρετήσεις σκοπούς υπέρ κοινωνικά υποδεέστερων ομάδων. Ιδεαλισμός, ρομαντισμός και θετική σκέψη βρίσκονται σε πλήρη αρμονία.

3ο δεκαήμερο

Συγκρουσιακή πιθανά να είναι η διάθεση στην ερωτική σου ζωή στις αρχές του μήνα, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να βάλει φωτιά στην σχέση σου. Η ανάγκη σου για ανεξαρτητοποίηση και ελευθερία έρχεται πιθανά σε κόντρα με την ανάγκη του συντρόφου σου για να σε ελέγχει και να λειτουργεί εξουσιαστικά πάνω σου. Αυτό είναι αρκετό να δυναμιτίσει το κλίμα μεταξύ σας και να μπείτε σε διαδικασία έντονων συγκρούσεων. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις με φιλικά σου πρόσωπα αλλά και με το ταίρι σου και δεν θα είναι δύσκολο να ειπωθούν σκληρές κουβέντες που θα πληγώσουν.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς είναι τώρα η στιγμή που μπορείς να ξεχωρίσεις και να δώσεις ώθηση στην καριέρα σου. Η όψη χιαστί του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε γεμίζει νευρικότητα και δεν θα είναι περίεργο αν θεωρήσεις ότι ο έρωτας στην παρούσα φάση παίζει αναχαιτιστικό ρόλο σε αυτά που θέλεις να πετύχεις επαγγελματικά. Μπορείς να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες με δυναμισμό αλλά και συναίσθημα και θα δεις ότι στο τέλος και το ταίρι σου θα είναι δίπλα σου σε όποια προσπάθεια κάνεις.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα για μία νέα πορεία ζωής, όσον αφορά την πνευματική σου εξέλιξη, αρχίζει ο μήνας, καθώς το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο την πρώτη μέρα μόνο αισιοδοξία, πείσμα και επιθυμία για δράση θα δώσει. Ο έρωτας είναι ο καταλύτης για όλα αυτά, αφού η παιχνιδιάρικη διάθεση και το χιούμορ σου κερδίζει τους πάντες. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 και στρέφεις την σκέψη σου στην καριέρα και στην προσωπική σου προβολή σε κοινωνικό επίπεδο. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που να έχουν και εξαιρετικό οικονομικό αντίκτυπο.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σου δίνει την ώθηση να βγεις έξω, να περάσεις καλά με φιλικά σου πρόσωπα, να γοητεύσεις στρέφοντας την προσοχή των άλλων σε εσένα. Οι κατακτήσεις πολλές, σύμφωνα με την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου. Δεν αποκλείεται άτομα από το φιλικό περιβάλλον να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους για εσένα. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 σου δίνεται η ευκαιρία να λάμψεις σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς δείχνεις να έχεις την επιμονή και την μεθοδικότητα που χρειάζεται για να τα καταφέρεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 τονίζει κυρίως ζητήματα οικογενειακά που καλείσαι να αντιμετωπίσεις, αλλά γιατί όχι και επαγγελματικά. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε κάνει να νιώθεις ότι καταπιέζεσαι και πιθανά να ασφυκτιάς από τις παρούσες οικογενειακές συνθήκες.

2ο δεκαήμερο


Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό μπορεί να σου δώσει μοναδικές ευκαιρίες να γοητεύσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον και, γιατί όχι, να υπάρξει αναγνώριση μέσα από μία νέα οικονομική συμφωνία που θα είναι επικερδής για εσένα. Ο έρωτας μπορεί να είναι καθοριστικός, αφού δείχνεις ότι τώρα είναι η στιγμή να κάνεις το επόμενο σημαντικό βήμα στην σχέση σου. Η ασφάλεια και η αυτοπεποίθηση που έχεις λειτουργούν σαν μαγνήτης και για νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 είναι πιθανό να βάλει φρένο στην αισιοδοξία σου, καθώς δείχνεις επιρρεπής σε λάθη στην εργασία και στην καθημερινότητα, λόγω της κακής κρίσης ή αμέλειας. Μην στηρίζεσαι σε πρόσωπα που δεν έχουν δείξει με τις πράξεις τους ότι το αξίζουν, γιατί στο τέλος θα πληγωθείς. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στον Σκορπιό σε βοηθά στο να οδηγήσεις συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό χώρο εκεί που θέλεις δείχνοντας κατανόηση και θετικότητα. Νέες ιδέες και προσπάθειες θα είναι μεγαλεπήβολες, έχοντας πιθανά θετικές εξελίξεις.

3ο δεκαήμερο

Καμπανάκι χτυπάει στις αρχές του μήνα για επαγγελματικές και οικονομικές συνεργασίες, αλλά και για την ερωτική σου ζωή, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 εντείνει το κλίμα και δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε σύγκρουση με τους γύρω σου. Τάσεις ελέγχου αλλά και καχυποψίας είναι ικανές να βάλουν δυναμίτη στα θεμέλια σημαντικών σχέσεων για εσένα, γι’ αυτό δείξε προσοχή και ψυχραιμία. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 μπορεί να σε οδηγήσει στο να πεις σκληρά λόγια σε συζητήσεις με ανωτέρους ή και με οικεία πρόσωπά σου. Καλό είναι να μην χάσεις το μέτρο γιατί οι ζημίες μπορεί να είναι ανυπολόγιστες.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σου δίνει το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την κοσμοθεωρία σου και την πορεία της ζωής σου. Ζητήματα σπουδών και ταξίδια έρχονται στο προσκήνιο ως μέσο για την προσωπική σου εξέλιξη. Η όψη χιαστί του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ανεβάζει την ένταση και μπορεί να υποβόσκει μέσα σου νευρικότητα, που αν εκτονωθεί θα δημιουργήσει προβλήματα. Πρόσωπα από την οικογένειά σου πιθανά να σε εμποδίζουν στο να υλοποιήσεις τις αποφάσεις σου. Καλό είναι να μην βγάλεις εκνευρισμό αλλά ψυχική δύναμη και πάθος για τους νέους σου στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Συζητήσεις οικογενειακές αλλά και σε σχέση με οικονομικές συμφωνίες που έχουν πολλές πιθανότητες να έχουν θετικά αποτελέσματα είναι πιθανό να υπάρξουν, καθώς το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο την πρώτη μέρα του μήνα σου δίνει την διαύγεια στην σκέψη, την λογική προσέγγιση των πραγμάτων αλλά και τον δυναμισμό να μπορέσεις να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 σου δημιουργεί την διάθεση να συζητάς για πνευματικά θέματα. Ταξίδια στην ύπαιθρο ή ακόμα και στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανά. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές γνωριμίες που να εξελιχθούν σε συνεργασίες, προς όφελος της επαγγελματικής σου ζωής.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σου δημιουργεί την διάθεση για αυτοπροβολή τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 βγαίνεις από την εσωστρέφεια και είναι γεγονός ότι ο επόμενος μήνας σε βρίσκει ανεβασμένο, αισιόδοξο και έτοιμο να φλερτάρεις και να κατακτήσεις όποιον/α επιθυμείς. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 φωτίζει ζητήματα με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που θα πρέπει να λύσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργεί πιεστικά πάνω σου, δημιουργώντας κατήφεια αλλά και απόλυτη στάση. Δείξε διαλλακτικότητα για να μην χαθεί το μέτρο.

2ο δεκαήμερο

Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από το ζώδιό σου λειτουργεί ευεργετικά σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Δημιουργικές ενασχολήσεις ή ζητήματα σπουδών ευνοούνται και είναι μοναδική ευκαιρία να ακολουθήσεις αυτό που θεωρείς ότι σε καλύπτει. Ο έρωτας είναι αυτός που σε εκτοξεύει, καθώς η αισιοδοξία και η τρυφερότητα που εκδηλώνεις μαγνητίζουν και ανανεώνουν την σχέση σου. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, μόνο που καλό είναι να βάλεις την διαίσθηση σε λειτουργία και όχι τον έντονο συναισθηματισμό, για να μην απογοητευτείς, λόγω της πολύ θετικής και ονειρικής άποψης που δείχνεις να έχεις για τους άλλους.

Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες που μπορεί να επιδιώκεις με τρίτους. Προσπάθησε να δεις πράξεις και μην μένεις μόνο στα λόγια γιατί δεν αποκλείεται να απογοητευτείς. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στο ζώδιό σου σού δίνει έμπνευση αλλά και θετικότητα για νέα ξεκινήματα σε σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Ρομαντική διάθεση, χαρά και έμπνευση λειτουργούν αρμονικά και μπορεί να φέρουν εξαιρετικές ιδέες και απόψεις που θα επηρεάσουν και τους γύρω σου.

3ο δεκαήμερο

Ιδιαίτερη προσοχή καλό είναι να δείξεις στις αρχές του μήνα σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικές συναλλαγές, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να βγάλει έντονες συγκρούσεις και τάσεις ελέγχου από τον σύντροφο ή και πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι κυρίως σε εμπορικά και επικοινωνιακά θέματα. Καλό θα είναι να μην χάσεις την ψυχραιμία σου αλλά και να μην δεχτείς να σου επιβληθεί ούτε το ταίρι σου αλλά ούτε και πρόσωπα που επιδιώκουν να κλείσουν συνεργασίες μαζί σου. Οικονομικά μπορεί να ζημιωθείς αν δεν είσαι προσεκτικός και δεν προσπαθήσεις να αποκωδικοποιήσεις τα κίνητρα αυτών που έχεις απέναντί σου. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 φέρνει σκληρές αντιδικίες και κουβέντες που μπορεί να είναι μαχαιριές για εσένα αλλά και για τους γύρω σου.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, επενδύσεις και κληρονομικές υποθέσεις. Η όψη χιαστί του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ανεβάζει την ένταση, την καχυποψία ακόμα περισσότερο και καλά θα κάνεις να αφήσεις την έντονη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσουν, διαφορετικά θα βρεις εμπόδια. Είναι πιθανό πρόσωπα που δραστηριοποιήστε μαζί να αποτελούν εμπόδιο στην εξέλιξή σου στον συγκεκριμένο τομέα. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, δείξε πείσμα και επιμονή και θα βγεις κερδισμένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο


Πολύ δυναμικά ξεκινάει ο μήνας για εσένα, καθώς το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο την πρώτη μέρα σε γεμίζει με θάρρος, ψύχραιμη και ρεαλιστική προσέγγιση και ενεργητικότητα σε ότι αφορά συνεργασίες που θέλεις να αρχίσεις ή να διευρύνεις. Μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς και είναι πολύ πιθανό να τα επιτύχεις και να κάνεις σημαντικά βήματα προς τους στόχους που έχεις θέσει. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 βάζοντάς σε σέ σιωπή, καθώς επιθυμείς περισσότερο να παρατηρείς παρά να εκφράζεσαι. Συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες είναι πολύ πιθανές. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει σημαντικές εργασιακές ευκαιρίες που να αποδώσουν τα μέγιστα οικονομικά.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σε ωθεί στο να βγεις και να διασκεδάσεις, να απολαύσεις τις παρέες, τις συζητήσεις, την χαρά, τον έρωτα… πολλές φορές σε υπερβολικό βαθμό. Ταξίδια με το ταίρι σου θα δώσουν αίσθηση περιπέτειας αλλά και πάθους στην ζωή σου. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 ασχολείσαι εντονότερα με ζητήματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες, Δημόσιο, φορείς. Προσπαθείς να δρομολογήσεις έτσι λύσεις σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ένα κύκλο σε ότι αφορά τις συναισθηματικές και υλικές σου ανάγκες. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει ανασφαλή και να χάσεις την αυτοπεποίθηση σου, παίρνοντας αποστάσεις από τους γύρω σου.

2ο δεκαήμερο

Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τα βαθύτερά σου συναισθήματα, με ότι σε κρατάει κολλημένο στο παρελθόν και με όποια οικογενειακή κατάσταση σε έχει στιγματίσει. Όλα αυτά δείχνεις να μπορείς να τα αντιμετωπίσεις με θετική σκέψη, αισιοδοξία, κατανόηση και διάθεση να δώσεις συγχώρεση, κάτι που θα λειτουργήσει λυτρωτικά μέσα σου και έτσι θα μπορέσεις να κάνεις μία νέα αρχή σε ψυχολογικό επίπεδο. Δείχνεις στο ταίρι σου τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις και αυτό δείχνει να σας βοηθά στο να καταλάβετε περισσότερο ο ένας στον άλλο, εξομαλύνοντας τυχόν καταστάσεις.

Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 σε φορτίζει συναισθηματικά και δείχνεις να υπερχειλίζεις, με αποτέλεσμα να μην βλέπεις ξεκάθαρα τις προθέσεις ανθρώπων που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου ή να θέλουν να μπουν στην προσωπική σου ζωή. Απέφυγε τις υπογραφές συμβολαίων και άσε τον χρόνο να δείξει πραγματικά ο καθένας ποιος είναι και τι θέλει από εσένα, για να μην πληγωθείς. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στον Σκορπιό μπορεί να φέρει οικονομική αλλά και συναισθηματική ισορροπία, αφού δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι πλήρως σε ποιο πλαίσιο πρέπει να κινηθείς.

3ο δεκαήμερο

Καλό είναι να είσαι ψύχραιμος και να καταφέρεις να ελέγξεις την ένταση στις αρχές του μήνα, γιατί η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω τόσο σε ερωτικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο, κάτι που θα βγάλει ανασφάλειες και απωθημένα στην επιφάνεια. Ζήλια, περιορισμός, έλεγχος από το ταίρι σου μπορεί να σε φέρει στα όριά σου και να βάλεις δυναμίτη στην προσωπική σου ζωή. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 προκαλεί έντονες συζητήσεις και σκληρές κουβέντες, που δεν θα σε βοηθήσουν να κλείσεις ζητήματα οικονομικά που τόσο σε απασχολούν δείξε σύνεση και λογική σκέψη για να μπορέσεις να ξεπεράσεις χωρίς απώλειες αυτή την έντονη στιγμή.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 φέρνει στο προσκήνιο νέες συνεργασίες και σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο, που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ζωή σου. Η όψη χιαστί του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου δημιουργεί υποσυνείδητα ζητήματα αυτοπεποίθησης και ανακινεί τις ανασφάλειες που κρύβεις μέσα σου. Καλό είναι να δεις κατάματα αυτά που σε εμποδίζουν να εκδηλώσεις τον εαυτό σου και να αντιμετωπίσεις με δυναμισμό και πείσμα όλους σου τους φόβους. Μόνο τότε θα καταφέρεις να ανταποκριθείς σε ότι καινούργιο έρθει στην ζωή σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όχι αισθανόμενος μειονεκτικά γι’ αυτό που είσαι. Προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο


Σημαντικές συζητήσεις αλλά και θετικά αποτελέσματα μπορείς να έχεις, καθώς το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο την πρώτη μέρα του μήνα σου δίνει ξεκάθαρη και ρεαλιστική σκέψη αλλά και μοναδικό θάρρος και δράση για να αντιμετωπίσεις αγγαρείες και υποχρεώσεις στην εργασία και την καθημερινότητα. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν παρελθούσες προτάσεις σε εργασιακό επίπεδο. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 και δείχνεις μεγάλη κατανόηση και διάθεση για διαλλακτικότητα τόσο με τον σύντροφό σου, όσο και με τους συνεργάτες σου. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να δώσει δημιουργικές προτάσεις για συνεργασίες που θα ανατρέψουν θετικά τα επαγγελματικά σου και θα σε οδηγήσουν σε νέα βήματα.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 βγάζει την ένταση που νιώθεις στην επιφάνεια και δεν είναι απίθανο να κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας στο ταίρι σου, καθώς ανασφάλειες και φόβοι μπορεί να σε κυριεύσουν. Το πάθος μπορεί να δώσει μοναδικές ερωτικές βραδιές. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 δείχνεις να θέλεις να κρατήσεις ισορροπίες στις σημαντικές σχέσεις στην ζωή σου. Νέες συνεργασίες μπορεί να υπάρξουν. Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Καρκίνο στις 28.06 σε καλεί να κλείσεις ανοιχτά θέματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει άγχος, κατήφεια αλλά και σκληρότητα, δυσκολεύοντας την όποια συνεννόηση.

2ο δεκαήμερο

Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό μπορεί να φέρει εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο αλλά και σε οικονομικές συνεργασίες που έχεις. Έντονος συναισθηματισμός, αισιοδοξία και ρομαντισμός είναι σε αρμονική λειτουργία και σε βοηθούν να εκφράσεις στο ταίρι σου τα έντονα συναισθήματά σου αλλά και κοινούς στόχους που μπορεί να θέλεις να προσπαθήσετε από κοινού γι’ αυτούς. Σημαντικές συμφωνίες μπορεί να προκύψουν που θα σου δώσου και εξαιρετικά οικονομικά οφέλη, όμως καλό θα είναι να μην κρίνεις βάσει συναισθηματισμού αλλά να αφήσεις την διαίσθησή σου να σε κατευθύνει σωστά.

Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε λάθη στον εργασιακό τομέα αλλά και σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Πρόσωπα και συζητήσεις είναι πιθανό να μην σου παρουσιάζουν την κατάσταση στην σωστή τους διάσταση και αυτό να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κρίσεις. Καλό είναι να μην βγάλεις εύκολα συμπεράσματα και να μην πάρεις δεσμευτικές αποφάσεις, γιατί στο τέλος είναι πιθανό να απογοητευτείς. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στον Σκορπιό μπορεί να φέρει εποικοδομητικές συζητήσεις για συνεργασίες, καθώς δείχνεις να έχεις την κατανόηση, την αισιοδοξία και την τύχη με το μέρος σου.

3ο δεκαήμερο

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες γιατί η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 05.06 μπορεί να σε ωθήσει στο να βγάλεις εξουσιαστικές τάσεις, καχυποψία και ζήλια στο ταίρι σου και αυτό να δημιουργήσει μεταξύ σας εκρηκτικές καταστάσεις. Οικονομικά ζητήματα με συνεργάτες είναι καλό να αποφευχθούν να συζητηθούν γιατί οι αντιπαραθέσεις πιθανά να είναι έντονες. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 23.06 σε ωθεί να πεις σκληρές κουβέντες και να χάσεις την διάθεση για να κρατήσεις ισορροπίες με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Καλό είναι να μην χάσεις την ψυχραιμία σου γιατί οι συγκρούσεις θα είναι έντονες και οι συνέπειες ανυπολόγιστες.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σου δίνει το έναυσμα για νέα ξεκινήματα σε εργασιακό επίπεδο αλλά και σε σχέση με την καθημερινότητα και την σωματική σου υγεία. Η όψη χιαστί του Πλούτωνα από το ζώδιό σου ανεβάζει την εσωτερική ένταση, τις αμφιβολίες και τους φόβους και δεν θα είναι δύσκολο, αν δεν το ελέγξεις, να βάλεις τρικλοποδιά στον εαυτό σου. Αν μετατρέψεις αυτό το ψυχικό δυναμικό σε πάθος, επιμονή και αποφασιστικότητα είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να σε σταματήσει τίποτα σε όποιο νέο ξεκίνημα και αν επιλέξεις. Μπορείς ακόμα να επιλέξεις προγράμματα διατροφής ή αθλητική ενασχόληση αλλάζοντας ριζικά προς θετική κατεύθυνση, κάτι που θα σου δώσει και μεγάλες δόσεις ενέργειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο


Ο δυναμισμός και το θάρρος συνδυάζονται μοναδικά με λογική και μεθοδική σκέψη, καθώς το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στο ζώδιό σου την πρώτη μέρα του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να ενεργοποιηθείς σε συνεργασίες και δημιουργικές δραστηριότητες, καθώς δείχνεις να διακατέχεσαι από μεγάλη έμπνευση. Είναι ξεκάθαρο ότι μπορείς να επιτύχεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου, αφού τίποτα δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 και στρέφεις την προσοχή σου στο να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στην δουλειά σου, κάτι που μπορείς να το κάνεις με μεγάλη επιτυχία. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα ή σε ζητήματα οικογενειακά που θα σε γεμίσουν ενέργεια.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σε βοηθά να λάμψεις στις κοινωνικές εκδηλώσεις που θέλεις να παρευρεθείς και να φροντίσεις την εμφάνισή σου, νιώθοντας όμορφα όπου και αν πας. Το φλερτ είναι δεδομένο και οι κατακτήσεις πολλές, γιατί η γοητεία σου μαγεύει τους πάντες. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 η καθημερινότητα γίνεται και πιο έντονη και μπορεί να προστεθούν αρκετές υποχρεώσεις στην εργασία που θα σε αγχώσουν. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 φέρνει ζητήματα του παρελθόντος στην επιφάνεια και καλείσαι να κλείσεις ότι έχεις αφήσει να σε επηρεάζει και να σε βαραίνει. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε γεμίσει απογοήτευση, απαισιοδοξία και αποστασιοποίηση, κάτι που δεν θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία σου.

2ο δεκαήμερο


Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό είναι πιθανό να φέρει μοναδικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού μέσα από την αυτοπεποίθηση που νιώθεις, την κατανόηση και την θετικότητα που γεμίζεις του γύρω σου μπορεί να σου δοθεί το έναυσμα για μία νέα εργασιακή πραγματικότητα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις διατροφικές σου συνήθειες γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπερβολές σε φαγητό και ποτό που να σε βγάλουν έξω από τα φυσιολογικά πλαίσια. Μπορείς εναλλακτικά να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά το σώμα σου και την περιποίησή του, που θα σου ανεβάσει κι’ άλλο την διάθεση.

Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών ή νομικά που μπορεί να σε απασχολούν. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις με πρόσωπα που δεν βλέπεις πολύ συχνά, γιατί δεν αποκλείεται να σου δίνουν λάθος εντυπώσεις για καταστάσεις και να βγάλεις συμπεράσματα που δεν ευσταθούν. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στους Ιχθύς και Δία στον Σκορπιό μπορεί να σε βάλει σε συζητήσεις σε εργασιακό επίπεδο, που θα δώσουν νέα πνοή στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς η φαντασία και η διαίσθησή σου σε κάνουν άκρως δημιουργικό, κάτι που εκτιμάται δεόντως.

3ο δεκαήμερο

Συγκρούσεις είναι πιθανό να προκύψουν με συναδέλφους ή με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, αφού η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 βγάζει απωθημένα και φόβους στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις εκρηκτικό κλίμα και να υπάρξουν σοβαρές εντάσεις. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με την δουλειά, καλό είναι να μην συζητηθούν γιατί μπορεί να υπάρχουν κρυφά κίνητρα και στο τέλος να ζημιωθείς. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 σε οδηγεί στο να πεις σκληρές κουβέντες που πιθανά να έχουν ανυπολόγιστες συνέπειες με πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθημερινά. Προσπάθησε να ελέγξεις την νευρικότητα και την τάση να θέλεις να ελέγξεις καταστάσεις γιατί δεν θα βγεις κερδισμένος.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία ουσιαστική νέα έναρξη που θα αλλάξει την πορεία της ζωή σου, την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Είναι γεγονός ότι σπουδές και ταξίδια ή μετακίνηση μόνιμη στο εξωτερικό μπορεί να σε απασχολήσουν. Η όψη χιαστί του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει νευρικότητα αλλά και να φέρει υποσυνείδητα φόβους και ανασφάλειες που δεν θα βοηθήσουν στην όποια εξέλιξή σου. Καλό θα είναι να αντιμετωπίσεις κατάματα ότι σε εμποδίζει και να βρεις αυτή την στιγμή σαν ευκαιρία για να αφήσεις πίσω και τραύματα που κουβαλάς. Κάνε το άγχος πάθος και θάρρος και δεν θα χάσεις.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Δεν είναι απίθανο να υπάρξουν συζητήσεις ή δράσεις σε σχέση με την οικογένεια που προέρχονται από το παρελθόν, καθώς το τρίγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Άρη στον Υδροχόο την πρώτη μέρα του μήνα είναι αυτό που σου δίνει την ορθή σκέψη αλλά και το θάρρος να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε πονούν και να κάνεις μία νέα υγιής αρχή με οικεία πρόσωπα. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 12.06 ανεβάζει το κέφι, την αισιοδοξία αλλά και την τάση να θέλεις να αυτοπροβληθείς, δημιουργώντας πιθανές δυσαρέσκειες. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές γνωριμίες που να οδηγήσουν σε σημαντικές συμφωνίες ή συνεργασίες. Εξαιρετικές επίσης μπορεί να είναι οι ευκαιρίες να προωθήσεις δημιουργικά σχέδιά σου.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 14.06 σε βάζει σε διαδικασία να δεις πως θα βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, κάτι που μπορεί να έχει άμεσο αντίκτυπο στο εργασιακό περιβάλλον σου, ισορροπώντας σχέσεις με συναδέλφους. Είναι επίσης εξαιρετική ευκαιρία να ασχοληθείς με την σωματική σου υγεία. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21.06 το κέφι ανεβαίνει κατακόρυφα, η προσωπικότητά σου λάμπει όπου και αν βρεθείς και βρίσκεσαι σε καλοκαιρινή διάθεση. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28.06 φωτίζει τον τομέα των στόχων σου, των φιλιών, των συλλογικών δράσεων που συμμετέχεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει απομάκρυνση αλλά και απαισιοδοξία για την πορεία των στόχων που έχεις θέσει ή για φιλικά σου πρόσωπα.

2ο δεκαήμερο


Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στις αρχές του μήνα μεταξύ Αφροδίτης στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου και του ανάδρομου Δία από τον Σκορπιό είναι μία χρυσή ευκαιρία για εσένα για να προωθήσεις τις δημιουργικές σου δράσεις αλλά και να ζήσεις έναν παραμυθένιο έρωτα. Ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα, η θετική σκέψη και διάθεση αλλά και η ανάγκη του να νιώσεις τον έρωτα σε όλη του την διάσταση μπορεί να βγάλει μαγικά συναισθήματα και να γεμίσεις τον σύντροφό σου από αυτά. Η διαίσθηση θα παίξει καθοριστικό ρόλο και δια την πορεία πραγμάτων που θα σου αλλάξουν πλεύση και θεωρία στην ζωή σου.

Το τετράγωνο του Ερμή και Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 06.06 και 07.06 θολώνει την σκέψη αλλά και τις εντυπώσεις για πρόσωπα που εμπλέκονται σε οικογενειακά ζητήματα και δεν θα είναι δύσκολο να κάνουμε λάθος επιλογές και στο τέλος να υπάρξει απογοήτευση. Προσοχή σε συνεργασίες, γιατί καλό είναι να μένετε σε πράξεις και όχι σε λόγια. Το μεγάλο τρίγωνο στις 17.06 με 19.06 μεταξύ Ερμή στον Καρκίνο, Ποσειδώνα στο ζώδιό σου και Δία στον Σκορπιό μπορεί να φέρει μεγαλόπνοα σχέδια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου, όπως η δημιουργία, οι σπουδές, ταξίδια που θέλεις να κάνεις. Να θυμάσαι ότι η τύχη και η διαισθητική σου ικανότητα μόνο βοηθητικά θα βοηθήσουν.

3ο δεκαήμερο

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν κόντρες με το ταίρι σου ή με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον, αφού η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να βγάλει ανασφάλειες, απωθημένα, ζήλια και καχυποψία στην επιφάνεια και να δημιουργηθούν έντονες αντιπαραθέσεις που θα σου κοστίσουν. Ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.06 εκτοξεύει την νευρικότητα και δεν αποκλείεται να ειπωθούν σκληρές κουβέντες με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου. Προσπάθησε να θέσεις υπό έλεγχο την τόση ένταση για να μην υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13.06 σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά το οικογενειακό σου περιβάλλον και σε ότι σε απασχολούσε σε σχέση με αυτό. Μετακομίσεις αλλά και ξεκαθαρίσματα σε τυχόν παρεξηγήσεις θα βοηθήσουν στο να αφήσεις πίσω σου ότι σε ενοχλούσε. Η όψη χιαστί του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ανεβάζει τον εκνευρισμό αλλά και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν άτομα από το φιλικό σου περίγυρο που να εμποδίζουν την όποια σου εξέλιξη στον συγκεκριμένο τομέα. Βρες το θάρρος αλλά και την ελευθερία να πιστέψεις στην προσωπική σου άποψη, έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να επιβουλεύεται την θετική στάση που έχεις γι’ αυτόν.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr