Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

40261 dolphinbay 590

Ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές για τους γονείς; Να μην χρειάζεται να οργανώσουν την κάθε μέρα και ώρα ξεχωριστά και να μην προβληματιστούν για το πού θα φάει όλη η οικογένεια ή ποιες παραλίες είναι κατάλληλες για παιδιά.

Ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές για τα παιδιά; Παιχνίδι, βουτιές και ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Θα λέγαμε ότι ίσως είναι δύσκολο να συναντηθούν οι απαιτήσεις μικρών και μεγάλων, όμως αν κάνετε τη σωστή επιλογή ενός all inclusive ξενοδοχείου που θα σας παρέχει τα πάντα (κυριολεκτικά!), θα μείνετε όλοι ευχαριστημένοι.

Grecotel Casa Marron στη Λακόπετρα Πελοποννήσου

5 all inclusive ξενοδοχεία ιδανικά για οικογένειες

Αφήνουμε για λίγο τα νησιά και κατηφορίζουμε με το αμάξι προς Πελοπόννησο μεριά. Σε απόσταση αναπνοής από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, η ρηχή παραλία είναι κατάλληλη για ασφαλές παιχνίδι στη θάλασσα.

Dolphin Bay στη Σύρο

«Θα σε πάρω να γυρίσω Φοίνικα, Παρακοπή, Γαλησσά και Ντελαγκράτσια και ας μου ‘ρθει συγκοπή», τραγούδαγε ο Συριανός Μάρκος Βαμβακάρης. Εμείς σας προτείνουμε να γυρίσετε όλα αυτά τα μέρη της αριστοκρατικής Σύρου με τα παιδιά.

Delfinia Resort στη Ρόδο

Από δελφίνι σε... δελφίνια θα σας πάμε. Στα Κολύμπια, που βρίσκονται έξω από την πόλη της Ρόδου, θα βρείτε το Delfinia Resort.

Lavris Hotel στις Γούβες Κρήτης

Αν επιλέξετε τη μεγαλόνησο για τις διακοπές σας, λίγο έξω από το Ηράκλειο, στις Κάτω Γούβες, το Lavris Hotel είναι ένα από τα all inclusive ξενοδοχεία του νησιού που καλύπτουν τα γούστα μικρών και μεγάλων. 

Belvedere Aeolis Hotel στον Μόλυβο Λέσβου

Στον ξακουστό Μόλυβο, το ομορφότερο χωριό της Λέσβου και ένα από τα ομορφότερα της Ελλάδας (και της Ευρώπης, αν μας ρωτάτε), μπορείτε να περάσετε τις φετινές οικογενειακές σας διακοπές.

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr

Περισσότερα...