Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

40375 celebhair 590

Όλες λίγο πολύ έχουμε πειραματιστεί με τα μαλλιά μας.

Μας αρέσει! Μια βόλτα στο κομμωτήριο, ένα καινούριο κούρεμα ή χτένισμα και η αυτοπεποίθηση φτάνει στα ύψη.

Ας συμφωνήσουμε πως όταν το κούρεμα είναι πετυχημένο, μας προσδίδει άλλο αέρα, ειδικά όταν μας κάνει να φαινόμαστε και μερικά χρονάκια νεότερες.

Οι κυρίες του Χόλιγουντ που διανύουν την δεκαετία των «-άντα», μας εμπνέουν για εντυπωσιακά κουρέματα, που αφαιρούν χρόνια.

Σέξυ μπούκλες

Εσείς οι σγουρομάλλες είστε τυχερές, γιατί δεν χρειάζεται να κάνετε ένα εξεζητημένο κούρεμα για να φαίνεστε νεότερες. Προτιμήστε ένα απλό κούρεμα χωρίς πολλά φιλαρίσματα έτσι ώστε να αναδείξετε τις μπούκλες σας.

Κάντο όπως... η Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ επιμένει στα κοντά μαλλιά εδώ και πολλά χρόνια. Κλασικό και σικάτο, το συγκεκριμένο καρέ το έχουν αγαπήσει όλες οι γυναίκες -ακόμη και αυτές που φοβούνται να το τολμήσουν. Ζητήστε από τον κομμωτή σας, να κόψει τα μαλλιά σας στο ύψος του αυχένα και να αφήσει τα μπροστινά λίγο πιο μακριά. Κάνοντας κοφτές μύτες στο μπροστά μέρος, τονίζετε τα χαρακτηριστικά σας και σίγουρα αφαιρείτε χρόνια από το πρόσωπό σας.

«Αγορέ»

Από τα πιο πρακτικά και φινετσάτα κουρέματα. Κοντό-αγορέ μαλλί με έντονα κοψίματα. Αν είστε από τις γυναίκες, οι οποίες συμπαθούν τα γκρίζα τους μαλλιά αυτό είναι ένα ιδανικό κούρεμα για εσάς.

All time classic αφέλειες 

Για εντυπωσιακό λουκ μετά τα 40 επιλέξτε αφέλειες και μαλλιά μεσαίου μήκους. Δοκιμάστε να κόψετε αφέλειες μέχρι την αρχή των φρυδιών, με έντονα κοψίματα και προτιμήστε μεσαίο μήκος μαλλιών με ελάχιστο φιλάρισμα. 

Μακρύ μαλλί με έντονα κοψίματα

Για όλες εσάς που δεν είστε φαν των αλλαγών και υποστηρίζετε τα μακριά μαλλιά, επιλέξτε να κάνετε έντονα φιλαρίσματα που ξεκινούν από το σαγόνι. Προτιμήστε τις έντονες μύτες, για να γίνει το κούρεμα πιο ανάλαφρο.

Aσύμμετρο Καρέ

Νεανικό αέρα δίνουν τα έντονα ασύμμετρα κοψίματα. Αναδείξτε τις γωνίες του προσώπου σας, με κοφτές ασύμμετρες τούφες στο πάνω μέρος του κεφαλιού. 

Φράτζα και φιλαριστό μακρύ καρέ

Έντονες μύτες στο τελείωμα των μαλλιών,  φιλάρισμα στις άκρες και φράτζα που δεν υπερβαίνει τα ζυγωματικά, είναι τα τρία βήματα που χρειάζεστε για ένα μοιραίο λουκ.

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr