Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

40497 hidetummy 590

Είναι πολύ σημαντικό για όλες τις γυναίκες μικρές και μεγάλες να φορούν ρούχα τα οποία θα τις κάνουν να νιώθουν άνετα και θα αναδεικνύουν τον σωματότυπό τους.

Αν είστε από τις γυναίκες  που έχετε λίγο παραπάνω κοιλίτσα και δεν νιώθετε άνετα με τα ρούχα σας, δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να την κρύψετε διατηρώντας το προσωπικό σας στυλ και ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας.

Αέρινα φορέματα

Προτιμήστε αέρινα φορέματα και μπλούζες που δεν θα τονίζουν τα σημεία που θέλετε να κρύψετε. Tα σκούρα μονόχρωμα ρούχα είναι η καλύτερη επιλογή γιατί κρύβουν καλύτερα τα παραπανίσια κιλά στη περιοχή της κοιλιάς. 

Pencil φούστες

Μια pencil φούστα σκούρου χρώματος συνδυασμένη με ψηλοτάκουνα είναι ένα ακόμα μυστικό για τραβήξετε τα βλέμματα... μακριά απ΄την «προβληματική» περιοχή.

Φούστες ελαφρώς φαρδιές

Εκτός από την pencil φούστα, μια καλή λύση για να κρύψετε την περιοχή της κοιλιάς είναι οι φαρδιές φούστες. Προτιμήστε τις στο ύψος του γόνατου και υιοθετήστε ένα πιο ρομαντικό look για το καλοκαίρι.

Ψηλόμεσα τζιν παντελόνια

Τα ψηλόμεσα τζιν είναι διαχρονικά, στιλάτα και πολύ άνετα. Αν βάλετε ζώνη, προσέξτε να μην επιλέξετε μία με μεγάλη αγκράφα καθώς θα τραβήξει την προσοχή στο σημείο που θέλετε να κρύψετε.

Φαρδιά T-shirt ,τοπ και τουνίκ μπλούζες

 

Προτιμήστε φαρδιές μπλούζες που δίνουν άνεση στο στυλ σας και δεν επικεντρώνονται στην περιοχή της κοιλιάς.

Μακριές πουκαμίσες

Επιλέξτε μακριές πουκαμίσες ή φορέματα με κάθετες ρίγες. Αυτή η επιλογή σχεδίου θα σας κάνει να φαίνεστε πιο ψηλή και πιο αδύνατη ενώ καλύπτει την περιοχή της κοιλιάς.

 Χρωματιστά αξεσουάρ

Μια χρωματιστή τσάντα, ένα εντυπωσιακό κολιέ είναι ακριβώς τα αξεσουάρ που χρειάζεστε για να στρέψετε την προσοχή όλων μακριά από την κοιλιά.

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr