Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Κριός

Η ημέρα θα φέρει υποχρεώσεις σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο και θα πρέπει να την οργανώσεις έτσι ώστε να σου φτάσει ο χρόνος. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε κάνει τόσο αξιαγάπητο/η που σίγουρα θα βρεις πρόθυμους βοηθούς για να βάλουν ένα χεράκι προκειμένου να τελειώσεις ακόμα πιο γρήγορα! Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσεις στις λεπτομέρειες των διαφόρων εργασιών που έχεις για σήμερα καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να προκαλέσει μπερδέματα και παρανοήσεις.

Ταύρος

Σήμερα θα ξυπνήσεις αποφασισμένος/η να αφήσεις τις υποχρεώσεις στην άκρη και να ασχοληθείς με τα χόμπι σου που σε γεμίζουν αλλά τα είχες αφήσει λόγω έλλειψης χρόνου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το εξάγωνο της με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σου φέρει νέες γνωριμίες από τις οποίες μπορεί να προκύψει κάτι καλό για τα προσωπικά ή κάτι καλό για τα επαγγελματικά. Παρόλα αυτά ακόμα και αν ακούσεις κάτι που θα σε ενθουσιάσει θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει διαστρέβλωση των καταστάσεων και μία τάση ωραιοποίησης που δεν θα ανταποκρίνεται στα δεδομένα που έχεις.

Δίδυμοι

Άλλη μία ημέρα που σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου και δεν μπορείς να σταματήσεις να τα σκέφτεσαι παρά μόνο αν τα λύσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις που θα εξυπηρετούν όλους! Από την άλλη η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε επαγγελματικά ζητήματα πάνω που έλυσες τα οικογενειακά. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από μία πολύ καλή επαγγελματική πρόταση πριν εξετάσεις αν όντως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς θα υπάρξουν παγίδες στον επαγγελματικό τομέα.

Καρκίνος

Η επικοινωνία σου είναι το πιο σημαντικό εργαλείο για εσένα σήμερα καθώς είναι σε άριστη κατάσταση και για αυτό θα βοηθήσει τις επαφές με γνωστούς, φίλους αλλά και συγγενείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου και θα σε κάνει ακόμα πιο αξιαγάπητο/η από ότι είσαι. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ανάμεσα στους υποστηρικτές σου θα βρεθούν και άνθρωποι οι οποίοι δεν θα έχουν ξεκάθαρες προθέσεις προς εσένα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει μία θολή κατάσταση για αυτό καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός/η με τις υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό σου!

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σε ταλανίζει όσον αφορά τα οικονομικά σου θέματα καθώς νιώθεις πως δεν έχεις αρκετά χρήματα και αυτό θα είναι αρκετό για να σου δημιουργήσει ανασφάλεια. Το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες για κέρδη και συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες οπότε θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση. Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η στις οικονομικές συναλλαγές καθώς μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος -ή να κάνουν οι άλλοι κάποιο λάθος- το οποίο θα σου κοστίσει.

Παρθένος

Σήμερα θα δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου και ύστερα σε όλους τους υπόλοιπους μιας και η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεται να αφουγκράζεσαι και τις δικές σου ανάγκες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σου φέρει ευκαιρίες μέσα από νέες γνωριμίες που θα κάνεις και θα σε κάνει ακόμα πιο δημοφιλή στο περιβάλλον σου. Την ίδια στιγμή η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως υπάρχει ένα θέμα σχετικά με μία προσωπική σου σχέση ή μία συνεργασία που είναι μπερδεμένο. Δεν θα είσαι σε θέση να ξεδιαλύνεις την κατάσταση σήμερα για αυτό μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις.

Ζυγός

Σήμερα η διάθεση σου και κατά συνέπεια η συμπεριφορά σου θα είναι πολύ ευμετάβλητη καθώς θα επηρεαστείς αρκετά από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ταυτιστείς με τις φοβίες και τις ανησυχίες των άλλων! Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σου φέρει ευκαιρίες για έξτρα έσοδα και καλό θα ήταν να προνοήσεις για μία αποταμίευση. Την ίδια στιγμή η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει «πλαστές» ανάγκες τις οποίες αν δεν συγκρατήσεις θα σε οδηγήσουν σε αλόγιστο ξόδεμα χρημάτων!

Σκορπιός

Οι φίλοι σου είναι η δεύτερη σου οικογένεια για αυτό είναι μία καλή ιδέα να πάρεις ένα τηλέφωνο να δεις τι κάνουν και να σταματήσεις να τους αμελείς με το πρόσχημα των υποχρεώσεων. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα φέρει νέους ανθρώπους στη ζωή σου και θα διευρύνει το φιλικό σου περίγυρο. Καλό θα ήταν να παραμείνεις προσγειωμένος/η και να μην παρασυρθείς από κολακείες που μπορείς να ακούσεις για εσένα σήμερα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα υπάρξει προσπάθεια κάποιων να θολώσουν κάποιες καταστάσεις με ωραία λόγια και θα πρέπει να αποφύγεις αυτή την παγίδα!

Τοξότης

Σήμερα τα επαγγελματικά σου θέματα εξακολουθούν να μη σου αφήνουν ελεύθερο χρόνο και εδώ που τα λέμε ίσως κι εσύ τα έχεις πάρει πολύ ζεστά και θέλεις να επιτύχεις κάτι εδώ και τώρα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σου φέρει εύνοια σε επαγγελματικά ζητήματα που θα γεμίσουν ξανά τις μπαταρίες σου και θα σε ωθήσουν να προσπαθήσεις περισσότερο ώστε να έρθουν και τα καλύτερα! Αν σου γίνει μία πρόταση η οποία είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή καλό θα ήταν να την εξετάσεις πολύ προσεκτικά πριν απαντήσεις, καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα θολώσει την κρίση σου και μπορεί να μην αντιληφθείς σωστά τα πράγματα.

Αιγόκερως

Το μυαλό σου ταξιδεύει ήδη και είναι πολύ δύσκολο να το επαναφέρεις πίσω στην τάξη καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο το βοηθά στα νοερά ταξίδια του! Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα φέρει γύρω σου ανθρώπους που θέλουν να σε δουν και θα σε κάνει πολύ φιλικό/η και εξωστρεφή με όλους, γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο και θα κλέψει τις εντυπώσεις. Από την άλλη θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τους ανθρώπους γύρω σου καθώς το ότι θα υπάρχει μία γενικότερη φιλική ατμόσφαιρα στην ημέρα δεν σημαίνει πως όλοι οι άνθρωποι που θα συναναστραφείς θα είναι φίλοι σου και θα αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Προσπάθησε να κάνεις το διαχωρισμό προκειμένου να μη βρεθείς προ εκπλήξεων!

Υδροχόος

Η διάθεση σου δεν είναι και στα καλύτερα της καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο φέρνει στο μυαλό σου τα δύσκολα γεγονότα που σου έχουν συμβεί με αποτέλεσμα να γίνει ντόμινο αλυσιδωτών συναισθηματικών αντιδράσεων. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα βοηθήσει την κατάσταση καθώς θα φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες που θα τραβήξουν την προσοχή σου από συναισθηματικές υπερχειλίσεις. Αν έχεις σκοπό να βγεις μία βόλτα με αγαπημένα σου πρόσωπα θα πρέπει να προσέξεις τις καταχρήσεις καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα τις ευνοήσει! Προτίμησε να κάνεις εργασιοθεραπεία καθώς θα βγεις ωφελημένος/η από αυτή!

Ιχθύς

Σήμερα η συμπεριφορά σου θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη συμπεριφορά των άλλων, καθώς επιθυμείς να ταυτιστείς μαζί τους για να κερδίσει την αποδοχή τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία από το Σκορπιό θα φέρει ευκαιρίες μέσα από νέες συνεργασίες και γνωριμίες που θα σε κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένο/η! Ακόμα και αν οι ευκαιρίες είναι επαγγελματικού χαρακτήρα καλό θα ήταν να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα θολώσει τα νερά και δεν θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με καθαρό μυαλό.

ΠΗΓΗ: www.ladylike.gr

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.