Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

40730 hidefat 590

Λίγες είναι οι γυναίκες που είναι απολύτως ικανοποιημένες με το σώμα τους.

Ακόμη, όμως, κι αυτές θα βρουν (ή θα φανταστούν!) ένα ψεγάδι για να τους καταλογίσουν. Ειδικά το καλοκαίρι που τα ρούχα είναι λιγότερα και το σώμα μας φαίνεται περισσότερο, οι ανασφάλειες αυξάνονται. Πάρτε ιδέες για να φτιάξετε το τέλειο καλοκαιρινό outfit και ξεχάστε τις ατέλειές σας.

Ζιπ κιλότ αντί για σορτσάκι

Σίγουρα τα σορτσάκια είναι η αδυναμία πολλών γυναικών στην βόλτα, στην παραλία, αλλά ακόμα και στον ύπνο. Όμως, πολλές δεν νιώθουν άνετα να κυκλοφορήσουν με σορτσάκι και κακά τα ψέματα οι νέες τάσεις της μόδα αφήνουν τα επίμαχα σημεία αρκετά… ακάλυπτα. Μια καλή επιλογή λοιπόν είναι η ζιπ κιλότ. Ανάλογα το τοπ που θα επιλέξετε μπορείτε να κάνετε υπέροχες εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ και να κρύψετε την οποιαδήποτε ατέλεια. Στην περίπτωση που έχετε κάποια παραπάνω κιλά στην περιοχή της κοιλιάς και της περιφέρειας προτιμήστε μια  φαρδιά high waist κιλότ.



Φούστα σε γραμμή Α

Αν έχετε περιττά κιλά στους γοφούς και στους γλουτούς, προτείνουμε φούστες σε γραμμή Α. Είναι ο πιο κολακευτικός τρόπος για να κρύψετε οτιδήποτε δεν σας αρέσει στην εν λόγω περιοχή ή σας προκαλεί ανασφάλεια. Συνδυάστε την μ' ένα στενό μονόχρωμο τοπ και κάποιο έντονο αξεσουάρ και τραβήξτε την προσοχή.




High waisted παντελόνα

Ακόμη κι αν είστε λάτρεις της φούστας και του φορέματος, μια high waisted παντελόνα είναι απαραίτητη σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Δίνει στυλ και μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους: ανάλογα τη μπλούζα και το παπούτσι που θα διαλέξετε, δίνετε εσείς την επισημότητα που θέλετε να έχει το outfit σας. Το συγκεκριμένο κομμάτι προτείνεται για όσες θέλουν να κρύψουν την κοιλίτσα και να τονίσουν τις όμορφες καμπύλες τους.



Maxi dress

Ένα maxi dress είναι το ιδανικό ρούχο για να κρύψετε την κοιλιά και τους μεγάλους γοφούς. Ανάλογα το ύφασμα και κατά πόσο είναι στενό όχι το maxi θα σας χρησιμεύσει σε οποιαδήποτε έξοδό σας και θα τονίζει μόνο τα καλά σας σημεία. Εάν έχετε μεγάλη περιφέρεια και περιττά κιλά στους γοφούς προτιμήστε το φόρεμα να είναι σε γραμμή boyfriend και όχι σε στενή. Αν πάλι, το πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή της κοιλιάς, επιλέξτε την πιο αέρινη εκδοχή που θα βρέιτε.

Oλόσωμη φόρμα

Τα λεγόμενα jumpsuits θα μείνουν για πολύ καιρό στην μόδα και εμείς χαιρόμαστε γ’αυτό. Ανάλογα τον σωματότυπο και το σημείο που θέλει να καλύψει μια γυναίκα μπορεί να επιλέξει και την κατάλληλη φόρμα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της. Μπορεί να είναι στενή, φαρδιά στις άκρες του παντελονιού, πρωινή, βραδινή και για όλες τις ώρες.

Κάπρι παντελόνι και φαρδύ πουκάμισο

Ντύσιμο που θα λατρέψετε και θα σας δώσει στυλ για μια πρωινή βόλτα στην πόλη ή για μια βραδινή έξοδο σε νησί. Φορέστε ένα κάπρι παντελόνι υφασμάτινο ή τζην και συνδυάστε το με πλατφόρμες και baggy πουκαμίσα για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr