Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

41948 kilos 590

Όλες θέλουμε να δείχνουμε όμορφες και λαμπερές, ακόμη κι όταν έχουμε πάρει μερικά κιλάκια παραπάνω (τι να κάνουμε τώρα!).

Όση αυτοπεποίθηση κι αν έχουμε, θα υπάρξουν στιγμές που δεν θα αισθανόμαστε άνετα με το σώμα μας και θα προσπαθούμε να κρυφτούμε μέσα σε ογκώδη ρούχα που-μεταξύ μας τώρα- δεν μας κολακεύουν.

Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να κρύψουμε τα ανεπιθύμητα κιλά, διατηρώντας το στιλ και την κομψότητά μας, χωρίς να δείχνουμε σαν...μπόγος, με μικρά, έξυπνα tips.

Οι πουκαμίσες είναι φίλες σας

Πείτε «ναι» στις πουκαμίσες συνδυάζοντάς τες με ένα στενό παντελόνι ή ένα μαύρο κολάν. Η πινελιά που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε είναι η ζώνη. Αν η πουκαμίσα είναι μονόχρωμη στολίστε την με μια λεπτή ζώνη.

Keep calm and wear black

Εκτός του ότι το μαύρο χρώμα αντιπροσωπεύει την κομψότητα, έχει την ιδιότητα να παραπλανεί κιόλας. Φορώντας σκούρα και μονόχρωμα χρώματα, θα φαίνεστε πιο αδύνατη και πιο ψηλή, χωρίς καν να προσπαθείτε. Kι ας μην ξεχνάμε και τα λόγια του Christian Dior «Μπορείς να φοράς μαύρα όλη την ώρα. Σε κάθε ηλικία. Σε κάθε περίσταση. Είναι απαραίτητο χρώμα στην γυναικεία ντουλάπα.»

Ψηλόμεσα παντελόνια= εγγύηση

Ένα στενό τοπ που να αναδεικνύει το μπούστο (χωρίς υπερβολές!) και ένα ψηλόμεσο παντελόνι είναι ο απόλυτος συνδυασμός για να φαίνεστε κομψή και...«μαζεμένη», χωρίς καμιά προσπάθεια.

Για πιο επίσημο look μην φοβηθείτε τις φαρδιές παντελόνες με γόβες που δίνουν αριστοκρατικό αέρα στις εμφανίσεις σας.

Σακάκια και τζάκετ με κόψιμο

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και βάλτε στις εμφανίσεις (και στις ντουλάπες!) σας, τζάκετ και σακάκια που να κόβουν στη μέση ή μοιάζουν με μπολερό. Είτε επιλέξετε έντονα χρώματα, είτε σκουρόχρωμα, το αποτέλεσμα θα παραμένει το ίδιο: κομψό!

Little black dress για αδύνατες και τσουπωτές

Tα λόγια είναι περιττά, το μαύρο (στενό) φόρεμα δεν είναι προνόμιο μόνο των αδύνατων γυναικών, αλλά και των πιο τσουπωτών. Γι' αυτό μην... μασάτε και φορέστε άφοβα φορέματα, επιμένοντας στη μονοχρωμία και κερδίστε τις εντυπώσεις.

 

Φούστες και πάλι φούστες

Ενός λεπτού σιγή για την αείμνηστη Κοκό Σανέλ που έδωσε στον γυναικείο πληθυσμό τη στενή φούστα. Κι όπως καταλάβατε σε όλες τις γυναίκες, ακόμα και σε αυτές που είχαν λίγα κιλά παραπάνω.

Μπορείτε να δοκιμάσετε μια ψηλόμεση φούστα και να τη συνδυάσετε με το πιο απλό μπλουζάκι, δεν έχει σημασία γιατί θα είστε τρομερά εντυπωσιακή.

Αν πάλι είστε πιο ρομαντική ψυχή, επιλέξτε φούστες όπως αυτή στην φωτογραφία και συνδυάστε την με μαύρο καλσόν και στενό μπλουζάκι.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη γυναίκα

Ποτέ μην λέτε «όχι» στα κοσμήματα! Δίνουν το κάτι παραπάνω στην εμφάνισή σας και αποσπούν την προσοχή από εκεί που...δεν πρέπει!

Για να ολοκληρώσετε την επιτυχημένη σας εμφάνιση συμπληρώστε με αυτοπεποίθηση! Γιατί η γυναίκα, όπως έλεγε και η Coco Chanel, οφείλει να είναι δύο πράγματα: αριστοκρατική και υπέροχη.

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr