Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

42316 parkas 590

Ένα από τα κλασικά και αγαπημένα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι το παρκά. Το απόλυτο πανοφώρι του χειμώνα, μπορεί να συνδυαστεί τόσο με παντελόνια, όσο και με φορέματα.

Είναι άνετο και χαλαρό, ταιριάζει σε κάθε τύπο γυναίκας, σε όλα τα στυλ και κυρίως, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ.

Το χακί χρώμα συνδυάζεται πολύ όμορφα με αποχρώσεις του μπεζ του μπλε και του γκρι. Μαζί με τα ψηλά, μαύρα μποτάκια θα πετύχετε ένα casual look.

Αν είστε από τις μαμάδες που τρέχουν και είναι από το πρωί στο πόδι, τότε τα αθλητικά παπούτσια είναι ιδανικά για εσάς. Casual ρούχα και τσάντα σε έντονο χρώμα, σε συνδυασμό με το παρκά, θα δώσουν το τέλειο mama look.

Για περισσότερο στυλ, δοκιμάστε ένα total τζιν look. Ανεβάστε τα μπατζάκια του skinny jean και αποκαλύψτε τις μονόχρωμες ή με σχέδια κάλτσες σας.

ή total black look με δερμάτινο παντελόνι και φυσικά το μαύρο ζιβάγκο.

Η δερμάτινη φούστα είναι το φετινό trend. Ξεχωρίστε, συνδυάζοντάς την με φαρδιά μπλούζα ή πουλοβεράκι, μπαλαρίνες και το πάρκα.

Αν ο χώρος εργασίας σας απαιτεί επίσημο κώδικα ντυσίματος, τότε οι διαχρονικές μαύρες γόβες είναι ιδανικές για την περίσταση. Με ένα απλό πουκάμισο και τζιν παντελόνι ή ντυμένη στα...μαύρα θα είστε κομψή όλο το εικοσιτετράωρο.

Αν προτιμάτε μια πιο... παιχνιδιάρικη εμφάνιση, φορέστε σκουρόχρωμες μπλούζες με print σχέδια.

ή ακόμα και μποτάκια. Αν επιλέξετε τέτοιου είδους υπόδημα, καλό θα ήταν να έχετε στο μυαλό σας ότι το υπόλοιπο σύνολο πρέπει να παίζει με σκούρες και μονόχρωμες αποχρώσεις.

Ένα τζιν παντελόνι και τα αγαπημένα ορειβατικά μποτάκια χαρίζουν το πολυπόθητο all day look και μας προσφέρουν άνεση και κομψότητα.

Παίξτε με χρωματικούς συνδυασμούς, επιλέξτε ριγέ μπλούζες ή πουλόβερ συνδυάζοντάς τα με ταμπά μποτάκια.

Αν το παρκά σας είναι μαύρο παίξτε με τις χρωματικές αντιθέσεις. Φορέστε μια άσπρη μπλούζα με στρας και φλατ παπούτσια με σχέδια.

Όπως προαναφέραμε, το παρκά ταιριάζει απόλυτα με φορέματα. Προτιμήστε το λευκό χρώμα και συνδυάστε το με αρβιλάκια ή μποτάκια.

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr