Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

366706

Οι αισθηματικές προβλέψεις όλων των ζωδίων, από τις 08 Ιουλίου 2019 έως τις 14 Ιουλίου 2019.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, μέσα στο επταήμερο συχνές εναλλαγές θα έχει η διάθεση σου και η ψυχολογία σου. Ίσως να δείξεις ενδιαφέρον και να πλησιάσεις ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις, ωστόσο λίγο αργότερα με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως να αλλάξεις γνώμη. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Τοξότη στο κλείσιμο της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να στραφείς σε καινούργια γνωριμία, ένα συγκεκριμένο άτομο θα σε ενθουσιάσει.

Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή μάλλον δεν θα ξεκινήσει ισορροπημένα η εβδομάδα σου, ωστόσο με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό η αισιοδοξία και η ευδιαθεσία που θα έχεις θα σε βοηθήσουν θα δημιουργήσεις μέσα στη σχέση σου συνθήκες κατάλληλες για εξομολογήσεις και ανανεωτικές προτάσεις. Προσοχή προς το κλείσιμο του εξαήμερο, το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό αντιδραστική θα κάνει τη στάση σου, νευρική θα είναι η συμπεριφορά σου, ενδεχομένως όλα να σου φταίνε και τίποτα να μην μπορείς να αποδεχτείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Στην περίπτωση που ήδη έχεις γνωρίσει κάποιο πρόσωπο και είστε μεταξύ σας στην αρχή των επαφών σας, με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα πρόσεξε να μην παγιδευτείς από τα ίδια σου τα λόγια και δημιουργήσεις λάθος εντυπώσεις, καλό θα είναι η συμπεριφορά σου να μην ανατρέψει την εξέλιξη. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα είσαι επιρρεπής στους ενθουσιασμούς, φεύγουν οι ανυπόστατες φοβίες και οι αρνητικές θεωρίες. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις τη δυνατότητα να τρέξεις τα γεγονότα, κινήσου με σύνεση.

Σε σχέση. Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει σε ανάδρομη πορεία προσοχή μην συμβούν τα πάνω κάτω στον εσωτερικό σου κόσμο, ίσως να εμφανίσεις πεισματικές διαθέσεις και τάσεις εγωκεντρισμού. Προσπάθησε να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου, πάρε με το μαλακό αυτό που θα σου ζητηθεί από το ταίρι σου, οι συγκρούσεις θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές και τις αντιδραστικές εξάρσεις, κινήσου μεθοδικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Αρχές της εβδομάδας θα συνομιλήσεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που όμως με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα ενδεχομένως να μην καταφέρεις να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς, θα είναι δύσκολο να φέρεις την κατάσταση στα δικά σου νερά. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου, οι αποφάσεις σου θα είναι δυναμικές. Προς το τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Τοξότη θα συντονίσεις τις κινήσεις σου, θα καταφέρεις να προσεγγίσεις με τον σωστό τρόπο.

Σε σχέση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα βρίσκεται στον Λέοντα, ενδέχεται να νιώσεις πως πιέζεσαι, κάπως εγωιστική θα είναι η στάση σου, απέφυγε την οξύθυμη συμπεριφορά. Επειδή θα είσαι επιρρεπής στις εξάρσεις και στις παρορμήσεις γι αυτό περιόρισε τις εκρηκτικές αντιδράσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη θα ανανεωθείς, ωστόσο απέφυγε τις ακρότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα ίσως συναισθηματικά να γυρίσεις πίσω στο παρελθόν, θα έχεις τη διάθεση και τη δύναμη να δώσεις τέλος στη στασιμότητα ή στην αρνητική πορεία που πήρε η σχέση σου με ένα συγκεκριμένο άτομο. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα τονώσει τις εσωτερικές σου διαθέσεις, θα σου δώσει τη δυνατότητα να αλλάξεις τα δεδομένα και να προχωρήσεις σε νέο ξεκίνημα με καινούργιες πλέον προοπτικές.

Σε σχέση. Πολλές συζητήσεις θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό και μετέπειτα στον Σκορπιό θα καταφέρεις να κατευθύνεις τις συνομιλίες που θα έχεις με το ταίρι σου, επικοινωνιακά εσύ θα κρατάς τα ηνία. Θα είσαι σε θέση να καθοδηγήσεις τις καταστάσεις, η στάση σου θα είναι μεθοδική και διπλωματική. Τερματίζουν οι τσακωμοί, πολύ καλά θα κάνεις και θα αποφύγεις να δώσεις έκταση στις διαφωνίες. Η εβδομάδα σου μπορεί να έχει εναλλαγές αλλά η εξέλιξη θα είναι δημιουργική.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Τολμηρές και ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σου, με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου ίσως να προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις και να πολιορκήσεις πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις ή άτομο που στο παρελθόν είχατε σχέση. Γοητευτικό θα διατηρήσεις το στυλ σου, άνετος θα είναι ο τρόπος ομιλίας σου, δεν θα δυσκολευτείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμό ραντεβού, δεν θα λείψουν οι άμεσες και αποκαλυπτικές εκδηλώσεις.

Σε σχέση. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου καθώς και η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό μάλλον δεν θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις και να ισορροπήσεις, σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο θα έχεις σκαμπανεβάσματα και απότομες αλλαγές διαθέσεων. Η συνεννόηση ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου θα είναι κάπως δύσκολη, ωστόσο με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό θα καταφέρεις να εισχωρήσεις στο βάθος του εσωτερικού σου κόσμου και να λύσεις τα συμπλέγματα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα προσοχή να μην γίνει απορριπτική η διάθεση σου και σνομπάρεις ή απομακρύνεις πρόσωπο που θα έχει θερμές και ειλικρινείς βλέψεις για εσένα. Όποιες κι αν είναι οι αποφάσεις ή οι επιλογές σου θα πρέπει τα λόγια σου να είναι ευγενικά, απέφυγε τον καυστικό τρόπο αντίδρασης. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς κοινωνικά, θα σε φλερτάρουν και θα σε προσεγγίσουν, εσύ θα αποφασίσεις αν θα δώσεις έκταση ή όχι.

Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή ενδεχομένως να γίνει κάπως οξύθυμη ή εριστική η στάση σου, απέφυγε να φέρεις στο προσκήνιο παλιά άλυτα θέματα, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για σωστές λύσεις και οριστικά ξεκαθαρίσματα. Καλό θα είναι να λείψουν οι εντάσεις με το ταίρι σου, δεν χρειάζεται να δώσεις έκταση σε ανούσιες υποθέσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα ενισχύσει το ένστικτο και τη διαίσθηση σου, ωστόσο προσοχή στην καχυποψία.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα και την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου δεν θα αντέξεις τη μοναχικότητα ή τη στασιμότητα, ανάγκη σου θα είναι να δώσεις νόημα στην καθημερινότητα σου. Θα βρεθείς ανάμεσα σε φίλους και διαφόρων ειδών παρέες, θα κοινωνικοποιηθείς και θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις καινούργια γνωριμία, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υπάρξει μεταξύ σας ευχάριστη συνομιλία θετικών προδιαγραφών.

Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα προσπάθησε να διατηρήσεις τη συναισθηματική ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό αλλοπρόσαλλη θα γίνει η στάση σου, μπερδεμένες θα είναι οι βλέψεις σου, μάλλον θα χαθεί η εσωτερική σου ισορροπία. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Τοξότη κάτι ασυνήθιστο θα προσπαθήσεις να επιδιώξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα ίσως να θελήσεις να σταθμεύσεις συναισθηματικά σε ένα πρώην ταίρι σου ή σε πρόσωπο που η γνωριμία σας κρατά από τα παλιά. Οι συγκυρίες θα δώσουν ώθηση στις εξελίξεις, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα έχεις συναντήσεις και συνομιλίες που δεν θα πάρουν αρνητική τροπή. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου θα επικεντρωθείς και θα εμβαθύνεις, στο χέρι σου θα είναι το ξεκίνημα σχέσης.

Σε σχέση. Με τον Ερμή στον Λέοντα να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου προσοχή στις ζήλιες, στις μυστικοπάθειες και στις κατασκοπίες, πρόσεξε να μην δημιουργήσεις αδιέξοδα ή ρήξεις. Ελλοχεύει κίνδυνος να παρεξηγηθούν κάποιες ενέργειες ή καταστάσεις, δεν θα πρέπει να χαθεί η εμπιστοσύνη. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό απέφυγε την κτητικότητα και τις εξουσιαστικές αντιδράσεις, προσπάθησε να κινηθείς ισορροπημένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό δυναμική και αισιόδοξη θα είναι η στάση σου, επιθυμία σου θα είναι να φλερτάρεις, να εντυπωσιάσεις και να κατακτήσεις. Τις διαθέσεις σου θα τις ενισχύσει ακόμα περισσότερο η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό, η εμφάνιση σου θα είναι ελκυστική, το στυλ σου θα είναι επιμελημένο. Δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον πιθανό θα είναι να σε ενθουσιάσει.

Σε σχέση. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα βρίσκεται στον Λέοντα μάλλον δεν θα τα πας πολύ καλά με το ταίρι σου, προσοχή στα λάθη στις εντάσεις και στους παρατραβηγμένους εγωισμούς. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό θα ηρεμήσει τα πνεύματα, θα βρεθεί ο σωστός τρόπος επικοινωνίας. Στο τελείωμα της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου έντονη θα είναι η ανάγκη σου να διασκεδάσεις, θα κινηθείς ανέμελα ίσως και κάπως ανεξάρτητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσεις και θα προσεγγίσεις, θα πρέπει να απουσιάζει η υπερβολή. Σε συνδυασμό με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να φλερτάρεις, ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις τι είδους πρόσωπα θα προσεγγίσεις, οι επιλογές σου δεν θα πρέπει να είναι επιπόλαιες. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη θα πρέπει να αποφασίσεις προς τα πού θα σπρώξεις την κατεύθυνση των επαφών που θα προκύψουν.

Σε σχέση. Στην αρχή της εβδομάδας με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα θα θελήσεις να υπερισχύσεις ίσως και να επιβληθείς, δεν θα πρέπει να κινηθείς εγωκεντρικά και άτσαλα. Αν θέλεις να υψώσεις το ανάστημα σου, να κατευθύνεις και να απαιτήσεις, θα πρέπει να το κάνεις με τον σωστό τρόπο χωρίς υπερβολές. Απέφυγε τον εριστικό και προκλητικό τρόπο ομιλίας, η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να βρεις τη μέση οδό που θα φέρει συνεννόηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα καθώς και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό παρορμητική θα κάνουν τη στάση σου. Οι ενέργειες σου ίσως να είναι ασυγκράτητες και κάπως ασυνήθιστες, θα έχεις το θάρρος να προσεγγίσεις, ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο και τα λόγια που θα χρησιμοποιήσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη θα ξεκινήσεις επαφές με πρόσωπο που θα θελήσεις να είσαι μαζί του για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Σε σχέση. Με τον Ερμή στον Λέοντα να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ορμητικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ναι μεν θα βγεις από την αδράνεια, ωστόσο ζωηρές θα είναι αντιδράσεις σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εισχωρήσεις συναισθηματικά σε καταστάσεις που σου δημιουργούν ανασφάλειες. Με τη Σελήνη να καταφθάνει στον Τοξότη θα βρεις τη διέξοδο που αναζητάς, θα βγάλεις από τη σκέψη σου τις αγχωτικές ή αρνητικές εκδοχές σχετικά με την πορεία του δεσμού σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα και την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να προκύψει ξεκίνημα σχέσης που ουσιαστικά θα γίνει από επανασύνδεση. Τηλεφώνημα θα έχεις από πρόσωπο που διατηρεί θερμά τα αισθήματα σου για σένα, η μεταξύ σας σχέση θα πάρει άλλη τροπή, θετική και μάλιστα μελλοντικών προδιαγραφών. Ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό θα είσαι σε θέση να πάρεις σωστές αποφάσεις, θα καταφέρεις να αλλάξεις ριζικά τα παλιά αρνητικά αποτελέσματα.

Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα απέφυγε την ισχυρογνωμοσύνη στις συζητήσεις και στις επαφές που θα έχεις με το ταίρι σου. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό πεισματικές θα είναι οι διαθέσεις σου, στόχος σου θα είναι να επιβληθείς ίσως και να εξουσιάσεις με έναν έμμεσο τρόπο. Η στάση σου θα είναι ανατρεπτική, προσοχή να μην υποπέσεις σε ενέργειες που θα βλάψουν την σταθερή πορεία του δεσμού σου.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr

Περισσότερα...