Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

373720

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους, για το διάστημα 02/09/2019 - 08/09/2019.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Ερμή στην Παρθένο θα σε οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις, θα ξανασκεφτείς κάποιες καταστάσεις και ουσιαστικά θα αλλάξεις συναισθηματική τοποθέτηση. Διαφοροποιούνται οι αποφάσεις σου σχετικά με πρόσωπο που ήδη υπάρχει στη σκέψη σου ή στο στόχαστρο σου. Αν τα αισθήματα σου είναι κάπως μπερδεμένα τότε ακολούθα το ένστικτο σου, η διαίσθηση σου δε θα σε προδώσει. Θα καταφέρεις να σταθεροποιηθείς συναισθηματικά και να πάρεις αποφάσεις.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο δεν αποκλείεται να γίνει κάπως ρομαντική η διάθεση σου, θα νιώσεις την ανάγκη να χαλαρώσεις και να ζήσεις με το ταίρι σου ήρεμες στιγμές με ισορροπημένη επικοινωνία χωρίς εντάσεις και πείσματα. Η παρουσία του Άρη στην Παρθένο να βγάλει στην επιφάνεια την απρόσωπη ή αποστασιοποιημένη πλευρά του χαρακτήρα σου, θα εστιάσεις μόνο σε αυτά που σε ευχαριστούν και σε τονώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή να βρίσκεται στην Παρθένο προσοχή σε τάσεις εσωστρέφειας, προσπάθησε να διατηρήσεις την κοινωνικότητα σου. Απελευθερώσου και κινήσου με άνεση, καλό θα είναι να κάνεις το βήμα να πλησιάσεις, μη διστάσεις να εκδηλωθείς και να προτείνεις. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά για να πάρεις ριζικές αποφάσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα για νέα γνωριμία. Αν απογοητεύτηκες προσπάθησε να διαγράψεις τις παλιές πικρές ιστορίες, η παρουσία του Άρη στην Παρθένο θα τονώσει τον δυναμισμό σου.

Σε σχέση. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Ερμή στην Παρθένο θα σε βοηθήσουν να κινηθείς με αυτοσυγκράτηση, θα σε αποτρέψουν από τις υπερβολές και τις απότομες ή εγωκεντρικές αντιδράσεις. Κινήσου αισιόδοξα και αυθόρμητα, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από τους προβληματισμούς και τις αγχωτικές καταστάσεις. Προχώρα σε αποφασιστικές ενέργειες, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ανανεωτικές αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την Αφροδίτη και τον Ερμή να βρίσκονται στο ζώδιο της Παρθένου, δε αποκλείεται να υπάρξει προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε ή τσακωθήκατε. Θα τα βρείτε μεταξύ σας, θα δοθούν αναλυτικές και ουσιαστικές εξηγήσεις που θα λύσουν την παρεξήγηση, στο χέρι σου θα είναι επανένωση. Θα είναι καλή ιδέα να δώσεις το άνοιγμα για μια δεύτερη ευκαιρία, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις, οι συγκυρίες θα στρώσουν το κατάλληλο έδαφος.

Σε σχέση. Η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένο θα σε βοηθήσουν να βγεις από τους συναισθηματικούς μετεωρισμούς και τις διφορούμενες σκέψεις, θα καταφέρεις να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα και να σταθεροποιηθείς. Φεύγει η εσωτερική ένταση και η ανασφάλεια, πολύ καλά θα κάνεις και δεν θα δώσεις τροφή στις αμφιβολίες. Ο Ερμής στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς αντικειμενικά και να κινηθείς με συναισθηματική ωριμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη και τον Ερμή να βρίσκονται στην Παρθένο θα εστιάσεις στη λογική πλευρά των καταστάσεων. Δοτική και σκεπτόμενη θα είναι η στάση σου, προσοχή θα δείξεις στις επιλογές σου, θα σκεφτείς πολύ καλά σε ποιο άτομο θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου. Συγκεκριμένες θα είναι οι προτιμήσεις σου, ουσιαστικά θα αναζητήσεις σταθερότητα και όχι περιστασιακές επαφές. Θα υπάρξουν επικοινωνιακές ευκαιρίες, καλό θα είναι να μην έχεις κάθετη ή απορριπτική στάση.

Σε σχέση. Οργάνωσε τις ενέργειες σου, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ανοίγματα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου, εσύ απλά θα πρέπει να αποφύγεις τις αντιφατικές ή μπερδεμένες επιθυμίες, αν προσπαθήσεις να σταθεροποιηθείς θα το καταφέρεις. Φεύγουν οι εναλλαγές και κυκλοθυμίες, ισορροπημένες θα είναι οι αντιδράσεις σου, συνειδητά θα αρνηθείς να δώσεις έκταση σε αμφιβολίες και αμφισβητήσεις. Δημιουργικές συζητήσεις θα ανοίξεις με το ταίρι σου, η κατάληξη θα σε ικανοποιήσει.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Ουσιαστικές επαφές και δημιουργικά επικοινωνιακά ανοίγματα θα έχεις μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του Άρη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς με αμεσότητα και ζωτική διάθεση. Θα έχεις την ευκαιρία να προσεγγίσεις να φλερτάρεις ακόμα και να κάνεις νέες γνωριμίες. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στην Παρθένο τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Κράτα δεχτική στάση, αν προσπαθήσεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου θα το καταφέρεις.

Σε σχέση. Η παρουσία του Ερμή στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά, θα σκεφτείς αντικειμενικά, η σκέψη σου θα είναι λογική. Με τον ορθολογισμό σου θα καταφέρεις να βρεις λύσεις, θα εξακριβώσεις και θα αναθεωρήσεις σχετικά με θέματα που σου δημιουργούν άγχος ή αρνητισμό. Συζήτησε με το ταίρι σου, φανέρωσε τις επιθυμίες σου θα βρεις συναισθηματική κατανόηση και υποστήριξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο σου η βασική σου ανάγκη θα είναι να σταθμεύσεις συναισθηματικά σε ένα ταιριαστό ταίρι, ουσιαστικά θα αναζητήσεις μια σταθερή μόνιμη σχέση. Το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στις επαφές και στις γνωριμίες που θα έχουν σοβαρές προοπτικές, θα θελήσεις σταθερό έδαφος. Βγαίνεις από τάσεις αναποφασιστικότητας, οι επιθυμίες σου θα είναι ξεκάθαρες, η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σου θα σε ωθήσει σε προσεγγίσεις.

Σε σχέση. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να εκφραστείς με ξεκάθαρο και άμεσο τρόπο, οι απόψεις σου θα είναι σταθερές και οι επιθυμίες σου συγκεκριμένες. Θα είσαι σε θέση να προτείνεις και να κατευθύνεις, το αποτέλεσμα θα είναι αισιόδοξο. Θα καταφέρεις να ανανεωθείς συναισθηματικά, οργανώνεσαι και βγαίνεις από το άγχος, θα μπορέσεις να βάλεις φρένο στην ανασφάλεια και στις άτοπες φοβίες.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Διαφόρων ειδών σκέψεις θα απασχολήσουν το μυαλό σου, είναι πολύ πιθανόν το ενδιαφέρον σου να επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη παρελθοντική σου σχέση που νιώθεις πως το ζήτημα δεν έχει τελειώσει οριστικά. Προσπάθησε να αποφύγεις τις σπασμωδικές ενέργειες, με την Αφροδίτη και τον Ερμή να βρίσκονται στην Παρθένο οι επικοινωνιακές συγκυρίες θα είναι θετικές. Ίσως να περάσεις από ένα μικρό συναισθηματικό δίλημμα, ωστόσο στην πορεία θα μπορέσεις να κατασταλάξεις.

Σε σχέση. Εσύ που θέλεις να περάσεις σε διεκδικήσεις οργανωμένη θα πρέπει να είναι η στάση σου. Με τον Ερμή να βρίσκεται στην Παρθένο θα δοθούν οι εξηγήσεις που απαιτούν κάποιες συγκεκριμένες και μπερδεμένες καταστάσεις, θα πρέπει να αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο, θα νιώσεις την ανάγκη να οργανώσεις τον δεσμό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιο της Παρθένου θα σκεφτείς σε βάθος και θα κινηθείς συνειδητοποιημένα. Τα ανοίγματα θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις με αμεσότητα, ίσως να επαναπροσδιορίσεις κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις, θα είναι ευνοϊκή χρονική στιγμή για να προσπαθήσεις να τα ξαναβρείς με πρώην ταίρι σου. Φεύγει η άρνηση και η πεισματική αντίδραση, η συγκαταβατική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να κινηθείς ισορροπημένα.

Σε σχέση. Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σου, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να σου είναι δύσκολο να εμπιστευτείς το ταίρι σου, ωστόσο ο ορθολογισμός σου θα σε βοηθήσει να βγεις από τις ανασφάλειες. Προσπάθησε να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου, η διάθεση σου θα είναι ειρηνική και ρομαντική, εκδηλώσου στο ταίρι σου. Σε συζητήσεις σχετικά με θέματα μελλοντικής εξέλιξης θα καταφέρεις να σκεφτείς σοβαρά, οι υποσχέσεις θα είναι βάσιμες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Ερμή στην Παρθένο θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις τη σκέψη σου και να ανασυγκροτηθείς. Θα είσαι σε θέση να σκεφτείς λογικά, ευνοϊκό άνοιγμα θα υπάρξει με πρόσωπο που από καιρό σε ενδιαφέρει, ένα τηλεφώνημα θα είναι άκρως ουσιαστικό. Οι συγκυρίες θα είναι υπέρ σου, θα δώσουν άνοιγμα προσωπικών επαφών, προσπάθησε να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να κινηθείς με αμεσότητα. Προμηνύεται ραντεβού που θα είναι στο χέρι σου να καταλήξει σε έναρξη σχέσης.

Σε σχέση. Με τον Ερμή να βρίσκεται στην Παρθένο ίσως να είναι κάπως αυστηρή η κριτική που θα ασκήσεις στο ταίρι σου, ωστόσο τα επιχειρήματα σου θα είναι βάσιμα. Θα καταφέρεις να πάρεις τον έλεγχο των καταστάσεων, ο ορθολογισμός που θα σε διακρίνει θα σε βοηθήσει να πράξεις σωστά. Η στάση σου θα είναι σκεπτόμενη δεν θα υπάρξουν παρορμητικές αντιδράσεις και εγωιστικά πείσματα, θετικές απαντήσεις θα λάβεις στις προτάσεις που θα κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τον Ερμή και την Αφροδίτη να βρίσκονται στην Παρθένο θα δοθούν αφορμές για συναντήσεις και για εξομολογητικές συνομιλίες, δεν θα λείψουν τα συμφιλιωτικά ανοίγματα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης. Η διαίσθηση σου θα είναι θετική και δεν θα σε προδώσει, δείξει εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου. Με τον Άρη να εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο τις αποφάσεις θα είσαι σε θέση να τις πάρεις σχετικά γρήγορα.

Σε σχέση. Η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιο της Παρθένου θα σε βοηθήσουν να βγεις από το πείσμα και την εσωτερική ένταση, φεύγουν οι ανυπόστατοι προβληματισμοί. Ισορροπείς συναισθηματικά και κατασταλάζεις, δεν θα υπάρξουν διλλήματα και αντιφάσεις. Τακτοποιούνται τα ζητήματα που σου δημιουργούν άγχος, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τη σχέση σου καθώς και τις καθημερνές επαφές με το ταίρι σου. Συζήτησε ελεύθερα χωρίς υπεκφυγές και κομπιάσματα, μη προσπαθήσεις να κρύψεις αυτό που αισθάνεσαι και σκέπτεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου ίσως να σε βάλουν σε σκέψεις επανασύνδεσης. Η διάθεση σου θα είναι συγκαταβατική, θα μπορέσεις να εξηγήσεις τις καταστάσεις με ορθολογισμό, ουσιαστικά θα εστιάσεις στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την τρόπο που θα κινηθείς, ανάγκη σου θα είναι η οριστική κατάληξη. Η παρουσία του Άρη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις χρονοτριβές.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο φεύγουν οι διφορούμενες ή μπερδεμένες καταστάσεις, με το ταίρι σου θα μιλήσετε ξεκάθαρα τόσο για παροντικά θέματα, όσο και για μελλοντικά. Με τον Ερμή στην Παρθένο θα υπάρξει επικοινωνιακή ισορροπία, θα βρείτε την άκρη του νήματος και θα προχωρήσετε με το ταίρι σου δημιουργικά. Συνεννόηση θα υπάρξει μεταξύ σας, ίσως να οργανώσετε από κοινού κάτι συγκεκριμένο που το σκέπτεστε από καιρό.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με τον Άρη και τον Ερμή στην Παρθένο σταθεροποιείσαι συναισθηματικά προσγειώνεσαι και αρχίσεις να σκέπτεσαι αντικειμενικά. Ναι μεν με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα διατηρηθεί ο ρομαντισμός σου, ωστόσο θα είσαι σε θέση να υπολογίσεις και τη ρεαλιστική όψη της κάθε κατάστασης. Θα αναλύσεις τα γεγονότα και θα συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς συμβαίνει γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και να κινηθείς δραστικά. Βγαίνεις από τη στασιμότητα ή την ονειροπόληση, έρχονται ουσιαστικές εξελίξεις.

Σε σχέση. Σκεπτόμενη θα είναι η στάση σου, ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, με το ταίρι σου θα μιλήσετε αναλυτικά και θα συνεννοηθείτε. Θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις τις συναισθηματικές βάσεις του δεσμού σου, δεν θα λείψουν οι συζητήσεις γύρω από θέματα οργάνωσης και εξέλιξης. Ουσιαστικά θα βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες, ηρεμεί η ψυχολογία σου, με το ταίρι σου θα εστιάσετε στις κοινές σας επιθυμίες και σε αυτά που σας ενώνουν σαν ζευγάρι.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr