Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

388286

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για τον Δεκέμβριο 2019.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 9/12 θα ενισχύσει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις νέους ανθρώπους και να «σπάσεις τον πάγο» σε γνωριμίες που έχεις κάνει πρόσφατα. Καλό θα ήταν να μην αφήσεις πρόσωπα του περιβάλλοντός σου να ασχοληθούν με την αισθηματική σου ζωή, καθώς ακόμα και άθελά τους μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα. Στις 20/12 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία μέσω των ανθρώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός προς τα τέλη του μήνα καθώς στις 26/12 η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου μπορεί να φέρει αλλαγές ή ανατροπές σε αυτή, ιδιαίτερα αν υπάρχουν ζητήματα τα οποία έχουν παραμείνει άλυτα για καιρό. Η έκλειψη θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός με τις κινήσεις και τις ενέργειες που θα κάνεις στον αισθηματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να κάνεις νέες γνωριμίες και να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου κλέψει την καρδιά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που θα διαχειριστείς τυχόν νέες γνωριμίες, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι το ισχυρότερο «όπλο» σου για τον αισθηματικό τομέα αυτό το μήνα, αλλά μπορεί να προξενήσει τσιμπήματα ζήλιας στο ταίρι σου αν το παρακάνεις. Στις 20/12 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως ο θαυμασμός για ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον μπορεί να γίνει πιο προσωπικός. Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 26/12 στον Αιγόκερω σου λέει να μην δημιουργήσεις εντυπώσεις οι οποίες δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που είσαι, καθώς αργότερα είναι πιθανόν να βρεθείς εκτεθειμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτός ο μήνας προμηνύεται ιδιαίτερα επικοινωνιακός και πολύ σημαντικός για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και μέσα σε αυτές συγκαταλέγονται και οι αισθηματικές. Στις 9/12 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη δημιουργεί ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου, να λύσετε κάποια ζητήματα στα οποία είχατε διαφωνίες το προηγούμενο διάστημα και να επενδύσετε στον κοινό σας χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες θα σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις επιλογές που θα κάνεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το μήνα καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου στις 12/12 έχει εμπλοκή με τον Ποσειδώνα και θολώνει την κατάσταση. Πιθανόν να επενδύσεις σε μία νέα αισθηματική γνωριμία χωρίς να υπάρχουν τα απαραίτητα «εχέγγυα» για αυτή. Αν δεν θέλεις να νιώσεις μετέωρος προσπάθησε να δεις πράξεις και όχι να ακούσεις λόγια. Στις 20/12 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως ξεκινά ένα πολύ καλό και ξεκάθαρο διάστημα για την προσωπική σου ζωή, είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δεκέμβριος ξεκίνα με πολύ καλές προϋποθέσεις για εσένα και για τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 3/12 ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν συζητήσεις με το ταίρι σου, οι οποίες θα προσδώσουν μία πιο «επίσημη» χροιά στη σχέση που ήδη έχετε. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις μέσα σε αυτό το μήνα ένα νέο σύντροφο, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Στα μέσα του μήνα η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου (20/12) σου δημιουργεί εξαιρετική ενέργεια και έντονα συναισθήματα, τα οποία μπορεί να χαλάσουν την ισορροπία σε μία νέα γνωριμία. Προσπάθησε να μην υπερβάλλεις καθώς είναι πιθανόν να απαιτήσεις πολλά «αισθηματικά εχέγγυα» από ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει πολύ πρόσφατα. Στις 26/12 η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου μεταμορφώνει μία σχέση και φέρνει ξαφνικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Ο Δεκέμβριος θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν την ερωτική σου ζωή, καθώς στις 9/12 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως θα υπάρχει όρεξη για φλερτ και αισθηματικά παιχνίδια. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι μία πολύ καλή περίοδος για να ξεκινήσεις με το σύντροφό σου μία δημιουργική δραστηριότητα η οποία θα σας κρατά ευχάριστα απασχολημένους και θα σας βοηθήσει να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 12/12 σου λέει να είσαι πολύ προσεκτικός σε περίπτωση που έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα ταυτόχρονα στον αισθηματικό τομέα, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκτεθείς. Από τις 20/12 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου είναι μία πιο σταθερή περίοδος για την προσωπική σου ζωή που θα σε βοηθήσει να δεις καλύτερα τα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτή. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, καθώς αυτές θα έχουν μόνιμα αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Δία στον Αιγόκερω στις 3/12 δημιουργεί εξαιρετικές εμπειρίες για να προκύψει ένας νέος έρωτας, αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Η προσοχή σου αυτό το μήνα θα στραφεί στη διασκέδαση και σε οτιδήποτε μπορεί να σε χαλαρώσει και να απομακρύνει τη σκέψη σου από την πιεστική καθημερινότητα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ο σύντροφός σου θα είναι υπεύθυνος για τις ευχάριστες στιγμές που θα έρθουν κατά τη διάρκεια του μήνα. Στις 12/12 είναι μία ημερομηνία-σταθμός που θα πρέπει να έχεις κατά νου καθώς η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη με εμπλοκή του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, δείχνει πως μπορεί να ωραιοποιήσεις μία κατάσταση στην προσωπική σου ζωή. Αυτό δεν θα σε αφήσει να βγάλεις σωστά συμπεράσματα με αποτέλεσμα να κάνεις λάθος κινήσεις. Στις 20/12 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και δεν σε αφήνει να ασχοληθείς απερίσπαστος με ερωτικά ζητήματα, καθώς φέρνει δουλειές και υποχρεώσεις. Στις 26/12 η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω φέρνει μία καρμική συνάντηση ή μία νέα πολύ σημαντική γνωριμία.


ΖΥΓΟΣ

Αυτό το μήνα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής και δεν θα είναι εύκολο να υπάρξει ουσιαστική επαφή με τον σύντροφό σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει απόσταση μεταξύ σας. Την ίδια στιγμή η παρουσία του Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη στις 9/12 δείχνει πως όσο εσωστρεφής θα είσαι με τα αισθηματικά σου ζητήματα άλλο τόσο εξωστρεφής θα είσαι με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Από τις 20/12 τα πράγματα θα κινηθούν προς όφελός σου καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα χαράς και έρωτα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σε ενθουσιάσει και αυτός ο ενθουσιασμός δεν θα περάσει απαρατήρητος από κανέναν. Προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τη διαχείριση των συναισθημάτων σου καθώς στις 26/12 η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου, δημιουργεί έντονα συναισθήματα τα οποία μπορεί να σε οδηγήσουν σε παρορμητικές αποφάσεις στα αισθηματικά σου ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 3/12 δείχνει πως ξεκινά ένας μήνας που θα είναι βοηθητικός για τα αισθηματικά σου ζητήματα και δεν αποκλείεται να φέρει λύσεις για κάποια από αυτά και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν ζητήματα που έφεραν διαφωνίες ανάμεσα σας, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να τις λύσεις χωρίς να δημιουργηθούν περαιτέρω θέματα. Αν είσαι ελεύθερος οι νέες γνωριμίες θα έρθουν μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου και θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/12 δείχνει πως ξεκίνα ένα διάστημα εσωστρέφειας το οποίο θα επηρεάσει την επικοινωνία σου με τους άλλους. Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 26/12 στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει ευκαιρίες για να ξεφύγεις από αισθηματικές καταστάσεις, οι οποίες σε είχαν κουράσει το τελευταίο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου στις 9/12 σε ωθεί να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις καλύτερα. Η παρουσία του Ερμή δεν θα σε βοηθήσει να φιλτράρεις σωστά ποιες πληροφορίες πρέπει να μοιραστείς με αυτόν που σε ενδιαφέρει και ποιες πρέπει να κρατήσεις για εσένα. Προσπάθησε να μην προβείς σε προσωπικές αποκαλύψεις σε ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει πολύ πρόσφατα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου στις 12/12 μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα σχετικά με αυτή. Μην προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις με το ζόρι κάποια ζητήματα γύρω από την ημερομηνία της Πανσελήνου καθώς ο Ποσειδώνας θα θολώσει την κατάσταση. Στις 20/12 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως ξεκινά ένα καλό διάστημα για να κάνεις μία γνωριμία μέσω ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο περιβάλλον σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι επισκέψεις σε αγαπημένα σας πρόσωπα μαζί με το ταίρι σου θα σας κάνουν να περάσετε πολύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιό σου στις 3/12 δείχνει πως ξεκινά ένα εξαιρετικά ευνοϊκό διάστημα για να κάνεις μία νέα γνωριμία, να στρέψεις τα πράγματα προς όφελός σου σε μία γνωριμία ή να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια σε μία σχέση που ήδη έχεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υπεραισιοδοξία που θα νιώθεις κατά διαστήματα, καθώς μπορεί να μη σε αφήσει να δεις τα πράγματα που χρειάζεται να δώσεις προσοχή. Απόφυγε τις υπερβολές σε αισθηματικό επίπεδο καθώς και τα έντονα συναισθήματα τα οποία θα έρχονται και θα φεύγουν με ταχύτητα αστραπής. Στις 20/12 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα παίξει μεγάλο ρόλο για εσένα η αισθηματική ασφάλεια και αυτή θα βάλεις ως προτεραιότητα για τη σχέση σου. Στις 26/12 η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο σου -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο- μπορεί να φέρει μία οριστική ρήξη σε μία σχέση που είναι on-off το τελευταίο διάστημα και αφορμή για αυτό μπορεί να αποτελέσει μία νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας μπορεί να μην ξεκινήσει με «τυμπανοκρουσίες» για την αισθηματική σου ζωή, όμως όσο περνούν οι ημέρες τόσο η διάθεση αλλά και η κατάσταση θα γίνεται καλύτερη. Στις 9/12 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως οι συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου για οτιδήποτε σε απασχολεί στην προσωπική σου ζωή θα αποτελέσουν καλό έναυσμα για να πάρεις αποφάσεις. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 12/12 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη με την εμπλοκή του Ποσειδώνα σου λέει πως δεν πρέπει να ξεχνάς πως οι τελικές αποφάσεις -τουλάχιστον αυτές που αφορούν αισθηματικά ζητήματα- θα πρέπει να είναι δικές σου. Είναι πιθανόν να παρασυρθείς από τη γνώμη των άλλων και τελικά να πάρεις μία απόφαση η οποία θα είναι λάθος. Στις 20/12 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου δείχνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και για να βελτιώσεις την κατάσταση στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να μην αναλωθείς σε ένα πρόσωπο που ξέρεις πως δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητάς, καθώς μπορεί να αφήσεις κάτι πολύ καλό να προσπεράσει και να μην το αντιληφθείς.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 3/12 φέρνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και νέες κατακτήσεις για εσένα που είσαι ελεύθερος. Η γοητεία σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη αυτό το μήνα και δεν αποκλείεται να κερδίσεις ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο. Στις 12/12 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη με εμπλοκή του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου σου εφιστά την προσοχή -ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία σχέση- καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνεις κάτι το οποίο θα τη θέσει σε κίνδυνο. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται με το σύντροφό σου και να συζητάς μαζί του τυχόν παράπονα που έχεις από εκείνον. Στις 20/12 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου σου δίνει μία «αίσθηση ανικανοποίητου» με αποτέλεσμα να μην μετρήσεις σωστά τα δεδομένα που υπάρχουν στην αισθηματική σου ζωή. Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 26/12 στο ζώδιο του Αιγόκερου μπορεί να φέρει αποκαλύψεις. Προσπάθησε να μην κινείσαι παρασκηνιακά κατά τη διάρκεια του μήνα, μιας και είναι πολύ πιθανό προς το τέλος του να βρεθεί το παρασκήνιο στο προσκήνιο.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr