Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

astra

Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις για το 2020 για τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, το 2020 έχεις την τάση να παραμελείς τα αισθηματικά σου. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι αυξημένες και αυτό μπορεί να επηρεάσει έντονα την προσωπική σου ζωή. Γι' αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πώς αντιδράς στο ταίρι σου ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να διογκώνουν τις απαιτήσεις στην καριέρα σου, γεγονός είναι ότι το άγχος είναι έντονο στη μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και μπορεί να εκτονωθείς στη σχέση σου ή να αδιαφορείς για τον έρωτα επιδιώκοντας να διαπρέψεις στον επαγγελματικό τομέα. Οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν ιδιαίτερα έντονη ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο, καθώς οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και δεν είναι εύκολο να μην επηρεάσουν τη σχέση σου.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων - Τοξότη τον Ιούνιο, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο δεν αποκλείεται να φέρουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα σε οδηγήσουν στο να αναθεωρήσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι τη ζωή σου, να αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου και να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Δεν αποκλείεται επίσης να είναι πρόσωπα από το εξωτερικό ή διαφορετικής κουλτούρας από τη δική σου, δίνοντας έτσι άλλη διάσταση σε προσωπικό επίπεδο καθώς τώρα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης, που χρειάζεται να τον εναρμονίσεις με τον δικό σου για να μπορέσεις να περάσεις όμορφα και να έχεις αυτό το άτομο στη ζωή σου. Η αισιοδοξία είναι χαρακτηριστική και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην όποια πορεία υπάρξει, γιατί είναι αυτή που θα σου δώσει την ώθηση να δημιουργήσεις την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για εσένα. Μια πιθανή καρμική νέα γνωριμία που έρχεται για να σου μάθει πολλά σε όλα τα επίπεδα.

Το φθινόπωρο με τον Άρη, τον κυβερνήτη σου, ανάδρομο στο ζώδιό σου, η ένταση, η νευρικότητα και οι απότομες αντιδράσεις σου μπορεί να έχουν ιδιαίτερο κόστος. Γι' αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, φροντίζοντας να διαχειριστείς την κατάσταση με ψυχραιμία, λογική και ωριμότητα. Προετοιμάσου για επιστροφές προσώπων που μπορεί να έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου, καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξουν και πάλι να βρεθούν δίπλα σου. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις όσο ο Άρης είναι ανάδρομος, σκέψου καλά την περίοδο της αναδρομής του και όταν επιστρέψει σε ορθή πορεία από τα τέλη Νοεμβρίου και μετά δρομολόγησε τις κινήσεις σου. Επίσης, με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τα τέλη Ιουνίου είναι βέβαιο ότι οι επιστροφές προσώπων είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, φρόντισε μόνο να είσαι προσεκτικός, γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν παράλληλες καταστάσεις που θα σε βάλουν σε μπελάδες. Τέλος, ελλοχεύει ο κίνδυνος να ωραιοποιήσεις πρόσωπα που πιθανόν θα γνωρίσεις, αλλά στο τέλος να απογοητευτείς. Μάθε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα αισθηματικά του Κριού το 2020.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, τα αισθηματικά σου θα σε προβληματίσουν το 2020. Είναι γεγονός ότι με τον Ουρανό να κινείται στο ζώδιό σου λειτουργείς επαναστατικά. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν θα διστάσεις να φύγεις από καταστάσεις που θεωρείς ότι λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου ή ότι δεν ταιριάζουν στα νέα δεδομένα που κινείσαι στη ζωή σου. Αυτό επηρεάζει και την προσωπική σου ζωή και το δείχνεις άμεσα και ξεκάθαρα στο ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Δεν περιορίζεσαι, δεν υπάρχει τίποτα πια που μπορεί να σε κρατήσει δέσμιο σε μία κατάσταση, παρ' όλη την ανάγκη που έχεις εκ φύσεως για σταθερότητα και ασφάλεια. Με τον Δία να περνάει στον Αιγόκερω είναι βέβαιο ότι μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης διασκέδασης και ερωτικού παιχνιδιού πού θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά στην προσωπική σου ζωή, τόσο σε ότι αφορά την ήδη υπάρχουσα σχέση σου όσο και σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Γεγονός είναι ότι ο έρωτας για εσένα αυτό το χρόνο έρχεται από μακρινούς τόπους ή τον βρίσκεις σε πρόσωπα που έχουν εντελώς διαφορετική κουλτούρα και νοοτροπία από τη δική σου.

Μην ξεχνάς ότι με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να βρίσκονται ήδη στον Αιγόκερω, πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα έρθουν στη ζωή σου και που θα παίξουν μεταμορφωτικό ρόλο σε ότι αφορά τη νοοτροπία σου, την κοσμοθεωρία σου, τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον έρωτα. Ήρθε η ώρα να δεις την προσωπική σου ζωή σοβαρά και όχι αφελώς και επιπόλαια. Σε αυτή την οδό σε ωθούν και οι εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο καθώς θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις και τα καρμικά γεγονότα για να βρεις τα πατήματα που θα σου ανοίξουν νέους δρόμους σε προσωπικό επίπεδο.

Η Αφροδίτη, η κυβερνήτης του ζωδίου σου, θα βρίσκεται σε αναδρομή στο ζώδιο των Διδύμων από τα μέσα Μαΐου έως και τα τέλη περίπου Ιουνίου. Εκείνη η περίοδος είναι ιδανική για να μπεις σε μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά τις προσωπικές σου ανάγκες, κατά πόσο τις καλύπτει το ταίρι σου, κατά πόσο είσαι ευχαριστημένος από το πώς χειρίζεσαι εσύ στην προσωπική σου ζωή. Οι αποφάσεις σου θα καθοριστούν από το πόση ασφάλεια και σταθερότητα νιώθεις στη σχέση που βρίσκεσαι. Οι επιστροφές προσώπων από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, φρόντισε μόνο να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και εκμεταλλεύσου την περίοδο της αναδρομής της Αφροδίτης για να σκεφτείς πραγματικά τι είναι αυτό που θέλεις και μπορεί να σου χαρίσει ένας άνθρωπος. Μάθε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα αισθηματικά του Ταύρου το 2020.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, στα αισθηματικά το 2020 θα βιώσεις την αρχή μιας πορείας καρμικών γεγονότων και καταστάσεων που θα επηρεάσουν άμεσα την προσωπική σου ζωή και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία της. Γεγονός είναι ότι, στα μέσα περίπου της χρονιάς, οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στον άξονα σου με τον Τοξότη και δημιουργούν συμπαντικά τις συνθήκες για να πάρεις κομβικές για σένα αποφάσεις σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή. Οι εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν δεν αποκλείεται να σημάνουν πιθανές νέες γνωριμίες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και την ολοκλήρωση κύκλων σχέσεων που δεν έχουν τίποτα πια να σου προσφέρουν.

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα σου με τον Τοξότη τον Ιούνιο, το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς στον έρωτα, καθώς δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις την εξέλιξή σου σε ότι αφορά τη συντροφικότητα, μέσα από πρόσωπα που έχουν να σου προσφέρουν πολλά και σου δημιουργούν την διάθεση να δώσεις αντίστοιχα. Το να πληγωθείς είναι πιθανότητα υπαρκτή, γι' αυτό θα πρέπει να λειτουργείς κυρίως διαισθητικά και ρεαλιστικά και δευτερευόντως βάσει ευαισθησίας και συναισθήματος, που πιθανόν είναι να μην αφήσουν περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες δεν βοηθά να δεις αντικειμενικά την όποια κατάσταση καθώς έχεις θολή εικόνα για το ποιος είσαι, αλλά και το ποιους έχεις απέναντί σου και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να εξιδανικεύσεις πρόσωπα που τελικά μόνο την απογοήτευση θα φέρουν.

Η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σου από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τα τέλη Ιουνίου έρχεται για να σου θυμίσει ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου και το κατά πόσο σε καλύπτει η σχέση που έχεις, πόσο αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου αυτά που θέλεις και αποζητάς από κείνον. Αυτό είναι μία διεργασία που θα σε οδηγήσει σε σειρά συμπερασμάτων που καλό είναι να μην εκφράσεις όσο η Αφροδίτη είναι ανάδρομη. Η συγκεκριμένη περίοδος είναι για προσωπική διερεύνηση και ανίχνευση του τι πραγματικά θέλεις και πώς το εκφράζεις στο έτερον ήμισυ ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει στη ζωή σου. ;Οι επιστροφές του παρελθόντος είναι πιθανές, φρόντισε να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα να μετανιώσεις, αντιλαμβανόμενος ότι δεν έχεις πραγματικά λάβει υπόψη πράγματα που μπορεί να είναι σημαντικά για εσένα. Μάθε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα αισθηματικά του Δίδυμου το 2020.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το 2020 τα αισθηματικά σου περνούν σε μια νέα φάση. Είναι γεγονός η προσωπική σου ζωή έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς μετά τον Πλούτωνα και ο Κρόνος έχει μετακινηθεί στον Αιγόκερω και ξεκαθαρίζει σχέσεις που πιθανά ενώ θεωρούσες ότι είναι σημαντικές για εσένα, αλλά δεν είχαν στέρεες βάσεις, δεν είχαν γερά θεμέλια και δεν μπορούν πια να παραμείνουν στη ζωή σου. Αυτό είναι κάτι που βεβαίως σε έχει πληγώσει και δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς. Όμως οφείλεις καρμικά να βαδίσεις στο δρόμο που οδηγεί στην αναγεννησιακή περίοδο που βιώνεις σε ότι αφορά τη συντροφικότητα και την προσωπική σου ζωή.

Ο Δίας στον Αιγόκερω ανεβάζει τη διάθεση σου, ειδικά του γεννημένου στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, και φροντίζει από την πλευρά του να λειτουργήσει ευνοϊκά σε ότι αφορά τον έρωτα, γι' αυτό και πιθανόν είναι να εξομαλυνθούν ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου, να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της, όπως η επισημοποίηση ή η συγκατοίκηση. Από την άλλη, για τον αδέσμευτο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να υπάρξουν καθοριστικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν θετικό ρόλο στον έρωτα, δίνοντας την αισιοδοξία και τη χαρά που χρειάζεσαι, τη συντροφικότητα και την ασφάλεια που διεκδικείς από το πρόσωπο που θέλεις να είναι δίπλα σου.

Οι εκλείψεις στον άξονα σου με τον Αιγόκερω που θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο συνεπικουρούν για να ξεκαθαρίσουν καταστάσεις που μπορεί τελικά να μην σε εκφράζουν σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, όμως να μην μπορείς λόγω έντονου συναισθηματισμού να το δεις ξεκάθαρα. Μετά και την τελευταία έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου, και αφού περάσει αρκετός καιρός, θα αντιληφθείς ότι έχεις αλλάξει ριζικά νοοτροπία στην προσωπική σου ζωή, καθώς πια δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις με δυναμισμό αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν, χωρίς πλέον να λειτουργείς υποχωρητικά στις απαιτήσεις, στις επιθυμίες, στις ανάγκες του συντρόφου σου ή πιθανής νέας γνωριμίας.

Με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό να δυναμιτίζει το επαγγελματικό περιβάλλον το φθινόπωρο, το να κρατήσεις τις καλύτερες δυνατές ισορροπίες και στην προσωπική σου ζωή θα είναι δύσκολο. Όμως θα πρέπει να γίνει πραγματικότητα, διαφορετικά οι εντάσεις και οι αντιδικίες δεν θα περιοριστούν μόνο στην καριέρα. Θα επεκταθούν και στον ερωτικό τομέα, επηρεάζοντας άμεσα τις σχέσεις σου και βάζοντας το ταίρι σου ή τη νέα γνωριμία που σε ενδιαφέρει σε θέση άμυνας ή επιθέσεις ανάλογα με το τι εκτονώνεις πάνω τους. Προσπάθησε να μην αποφορτίζεις όλη σου τη νευρικότητα στην ερωτική σου ζωή για να μπορέσεις να κρατήσεις σταθερές σε αυτόν τον σημαντικό τομέα της ζωής σου, όταν πραγματικά τα εμπόδια σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι έντονα και θα πρέπει να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία. Μάθε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα αισθηματικά του Καρκίνου το 2020.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων στα αισθηματικά του 2020 θα περάσει κάποιες διακυμάνσεις. Ο Ουρανός από τον Ταύρο φέρνει τα πάνω κάτω στην επαγγελματική σου ζωή, ιδιαίτερα στον γεννημένο του πρώτου δεκαημέρου, και η ένταση που προκαλεί με τις ανατροπές και τα σκαμπανεβάσματα είναι δύσκολο να μην επηρεάσει και τον έρωτα. Είναι επιτακτική ανάγκη να μπορέσεις να κρατήσεις ισορροπίες με τον σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει, γιατί η περίοδος που θα νιώθεις να πραγματοποιούνται αλλαγές στην καριέρα σου θα είναι μεγάλη και δεν μπορεί σε όλο αυτό το διάστημα να βιώνεις αναταράξεις σε προσωπικό επίπεδο που δεν σε βοηθούν να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Ο Δίας περνάει στον Αιγόκερω, συναντιέται στο ίδιο ζώδιο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα ανεβάζοντας κι άλλο τους ρυθμούς της καθημερινότητας που γίνεται πια πιο απαιτητική και επηρεάζει σημαντικά το χρόνο, τα νεύρα, την διάθεσή σου. Φρόντισε να μην επικεντρώνεσαι μόνο στο να διεκπεραιώσεις με θρησκευτική ευλάβεια όποιες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει σε εργασιακό επίπεδο, αδιαφορώντας για τον έρωτα γιατί αυτό θα σου κοστίσει τελικά και δεν θα μπορέσεις να το αντιληφθείς άμεσα.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων - Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο βάζουν φωτιά στην προσωπική σου ζωή καθώς φέρνουν στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή δεν αποκλείεται να υπόσχονται μία πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να φαίνεται ιδανική αλλά να μην είναι (ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την έκλειψη του Ιουνίου). Γεγονός είναι ότι προμηνύονται σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις σε προσωπικό επίπεδο, αφού δεν θα φοβηθείς να προχωρήσεις σε επόμενο επίπεδο με το σύντροφό σου ή να δώσεις γενναιόδωρα το κομμάτι του εαυτού σου που θεωρείς ότι αξίζει ένα νέο πρόσωπο που έρχεται για να απογειώσει τη διάθεσή σου και να σε οδηγήσει στο να απολαύσεις κάθε στιγμή του ελεύθερου σου χρόνου που είναι πολύτιμος αυτή τη χρονιά.

Ο Άρης ανάδρομος στον Κριό το φθινόπωρο μπορεί να φέρει και πάλι στη ζωή σου πρόσωπα από μακρινούς προορισμούς και διαφορετικές κουλτούρες που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου κοσμοθεωρία και διεύρυνση, στην πνευματικότητα και στις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις. Ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν, αρκεί να είναι σχεδιασμένα σε απόλυτο βαθμό για να μην χαλάσουν το κέφι και τη θετική διάθεση οι καθυστερήσεις ή πιθανές αναβολές. Σημαντικό είναι για εσένα αυτό το χρονικό διάστημα να μπεις σε μία διαδικασία αναθεώρησης σε ότι αφορά το πως απολαμβάνεις τον έρωτα και αν το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου αντιλαμβάνεται τον τρόπο σκέψης σου, αν κινείστε στο ίδιο πνευματικό επίπεδο, αν μπορεί να αντιληφθεί τις ανησυχίες σου. Αυτό είναι που θα παίξει και καταλυτικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις που μπορεί να πάρεις. Μάθε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα αισθηματικά του Λέοντα το 2020.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος στα αισθηματικά του το 2020 πιθανόν να βιώσει κάποιες αυταπάτες ή να εξαπατηθεί. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες επηρεάζει καθοριστικά την κρίση σου σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα αν γεννήθηκες στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις και δημιουργεί έντονη διάθεση ωραιοποίησης προσώπων και καταστάσεων. Το σημαντικό είναι ότι εσύ, σε ότι αφορά το σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να έχει υπάρξει, επιδιώκεις να αυταπατάσαι καθώς φροντίζεις να τον ανεβάζεις σε ένα βάθρο στο οποίο δεν ανήκει. Αργά ή γρήγορα όμως οι ψευδαισθήσεις θα καταρρεύσουν και θα έρθεις αντιμέτωπος με την πραγματικότητα που όσο σκληρή κι αν είναι θα κλειστείς να αντιμετωπίσεις. Πρόσεξε γιατί η απογοήτευση είναι έντονη, γι' αυτό φρόντισε να ακούσεις την διαίσθηση σου που σου λέει ξεκάθαρα ποιος πρέπει να είναι δίπλα σου και ποιος όχι.

Οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου που θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο φέρνουν καρμικά γεγονότα και πρόσωπα στο προσκήνιο και αποτελούν για εσένα σημεία αναφοράς σε προσωπικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες ή καταλυτικές αποφάσεις για την εξέλιξη των σχέσεων σου. Ο Δίας από τον Αιγόκερω φροντίζει να ανεβάσει κατακόρυφα την ερωτική σου διάθεση, καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου, και να φέρει δίπλα σου πρόσωπα που θα επιδιώξουν να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή. Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ο Δίας έρχεται να μεγιστοποιήσει, για τον γεννημένο στο τρίτο δεκαήμερο, την αλλαγή επαναπροσδιορισμού, οριοθέτησης και αναγέννησης σε ότι αφορά τον ερωτικό τομέα.

Το φθινόπωρο με τον Άρη να κινείται ανάδρομος στον Κριό θα κληθείς να έρθεις αντιμέτωπος με βαθύτερες ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να σου δημιουργεί το ταίρι σου, καθώς η καχυποψία και η ζήλια εντείνονται. Όμως δεν μπορείς να διαχειριστείς αυτή την ένταση με ωριμότητα και ψυχραιμία, κάτι που μπορεί να βάλει δυναμίτη στα θεμέλια της προσωπικής σου ζωής. Καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο για να δεις πραγματικά μέσα σου τι είναι αυτό που αγγίζει το ταίρι σου και σου δημιουργεί αναστάτωση, αμφιβολίες και φοβίες και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις, αφού επιδιώκεις και απαιτείς τον απόλυτο έλεγχο. Πιθανόν είναι να υπάρξουν πρόσωπα από το παρελθόν που μπορεί να επιστρέψουν και να λειτουργήσουν εκρηκτικά στην ήδη περίεργη ψυχολογία σου, καθώς ανακινούν πρωτόγνωρα για σένα συναισθήματα που καλείσαι να αναγνωρίσεις και να διαχειριστείς. Μάθε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα αισθηματικά του Παρθένου το 2020.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η αισθηματική σου ζωή το 2020 θα είναι έντονη. Ιδιαίτερα τους φθινοπωρινούς μήνες όπου ο Άρης θα κινείται ανάδρομος στον Κριό, στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, δημιουργώντας ιδιαίτερα έντονες συνθήκες στον έρωτα. Αρχικά, με τον Δία να έχει περάσει στον Αιγόκερω είναι γεγονός ότι βρίσκεις τη διάθεση να ξεπεράσεις όποια ζητήματα μπορεί να έχουν δημιουργηθεί και να δεις τη ρομαντική πλευρά της προσωπικής σου ζωής, καθώς είναι αυτή που επιδιώκεις να απολαύσεις περισσότερο από ποτέ. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα υπερβολικός και αμετροεπής τη συμπεριφορά σου και πιθανό αυτό να δημιουργήσει δυσαρέσκεια η ένταση.

Οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο δεν αφήνουν περιθώρια να πάρεις σημαντικές ανάσες στην προσωπική σου ζωή, καθώς πιθανά οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα να επηρεάζουν άμεσα τον έρωτα και το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος να κρατήσεις τις ισορροπίες, αφού οι συνθήκες θα είναι τεταμένες και δεν θα είναι δύσκολο να αντιπαρατεθείς με όλους, στον επαγγελματικό χώρο, στην οικογένεια και σε προσωπικό επίπεδο.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων - Τοξότη τον Ιούνιο, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο φροντίζουν να βάλουν την επικοινωνία και την διασκέδαση στη ζωή σου, όπως και το ερωτικό παιχνίδι και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή επίσης σημαντικές γνωριμίες για τον αδέσμευτο που μπορεί να σηματοδοτούν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή, όπου η κοσμοθεωρία και ο τρόπος σκέψης αναθεωρούνται ριζικά. Πρόσωπα από μακρινούς προορισμούς διαφορετικής κουλτούρας και πνευματικής αντίληψης έρχονται στη ζωή σου για να σε οδηγήσουν σε ένα νέο τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων. Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα μέσα Ιουνίου φωνάζει για επιστροφές του παρελθόντος που έρχονται για να επικοινωνήσεις. να βγεις, να χαρείς και να ξανασκεφτείς αν θα είσαι μαζί τους.

Ο Άρης θα παραμείνει στον Κριό περίπου ένα εξάμηνο και ιδιαίτερα τους φθινοπωρινούς μήνες από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τέλη περίπου Νοεμβρίου και θα κινηθεί ανάδρομος στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, αυτόν των διαπροσωπικών σχέσεων. Το να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις θα είναι το μόνο εύκολο αυτή την περίοδο, γι’ αυτό θα πρέπει να δείξεις ότι είσαι ψύχραιμος και εγκρατής και να μην εγκλωβιστείς σε εγωκεντρικές τάσεις που μόνο έντονες αντιδράσεις θα προκαλέσουν. Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι την περίοδο που θα είναι ανάδρομος δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που έρχονται και πάλι να δημιουργήσουν έντονη ανταγωνιστική διάθεση και πιθανά προβλήματα στις σχέσεις. Ζητούμενο είναι να βρεις τις σωστές διεξόδους, να μην καταπιεστείς, να μην υπομείνεις, αλλά και να μην είσαι εσύ αυτός που διεκδικείς παράλογα πράγματα. Μάθε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα αισθηματικά του Ζυγού το 2020.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, στα αισθηματικά σου το 2020 θα διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς. Με τον Ουρανό να κινείται στον έβδομο ηλιακό σου οίκο είναι γεγονός ότι η αστάθεια στην προσωπική σου ζωή είναι έντονη, ιδιαίτερα για τον γεννημένο στο πρώτο δεκαήμερο. Πρόσωπα έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν να αλλάξεις νοοτροπία και τρόπο διαχείρισης της προσωπικής σου ζωής. Παράλληλα όμως σημαντικές σχέσεις μπορεί να κλείνουν με απότομο τρόπο, αφού πρόσωπα φεύγουν αιφνιδιαστικά για να πάρεις το μάθημα ζωής πως τίποτα δεν είναι βέβαιο. Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, οι προσπάθειες που πρέπει να καταβάλλονται θα πρέπει να είναι συνεχείς και αδιάκοπες. Η πραγματικότητα είναι ότι μετά την έλευση του Ουρανού δεν θα είναι ίδιος ο τρόπος σκέψης και αντιμετώπισης του έρωτα και της προσωπικής σου ζωής, της συντροφικότητας και της ανάγκης να έχεις κάποιον δίπλα σου. Αλλάζεις και εσύ ριζικά νοοτροπία και δεν αντέχεις να βρίσκεσαι σε σχέσεις που νιώθεις ότι σε καταπιέζουν ή ότι περιορίζουν την ελευθερία κινήσεων που θέλεις να υπάρχει.

Ο Δίας στον Αιγόκερω σε βοηθά όλο το χρόνο να αναπτύξεις το πεδίο γνωριμιών σου, να φέρεις νέα πρόσωπα κοντά σου, να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις. Αυτό θα αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα. Άρα μην διστάσεις να βγεις και να διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, γιατί το πιθανότερο είναι με το επικοινωνιακό ταπεραμέντο που διαθέτεις να το κατακτήσεις. Οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο σηματοδοτούν πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν και να δώσουν μία διαφορετική αίσθηση στον έρωτα ή το πέρασμα της παρούσας σχέσης σου σε ένα άλλο επίπεδο, όπου η πραγματικότητα κυριαρχεί και η ανάγκη να συντονίζεστε στο ίδιο μήκος κύματος σε ότι αφορά την πορεία της ζωής, την κοσμοθεωρία, την ανάγκη ανάπτυξης και διεύρυνσης των πεδίων ενασχόλησης είναι σημαντική. Παράλληλα, η διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι θα πάρουν φωτιά εκείνες τις περιόδους.

Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στους Διδύμους από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα τέλη Ιουνίου μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και το κατά πόσο το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου αντιλαμβάνεται την απόλυτη ανάγκη σου για συγχώνευση. Αυτή η διαδικασία μπορεί να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα στο τέλος της, όμως δεν θα πρέπει να βιαστείς να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στην ανάδρομη πορεία της. Παράλληλα, πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται να ανακινήσουν βαθύτερα συναισθήματα, να εντείνουν τον πόθο και τον ερωτισμό, να απογειώσουν το πάθος και τον αισθησιασμό και να σου θυμίσουν ότι έχεις βιώσει απίστευτες στιγμές που δεν αποκλείεται να θέλεις να ξαναφέρεις και πάλι στη ζωή σου. Μάθε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα αισθηματικά του Σκορπιού το 2020.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σημαντικά γεγονότα στα αισθηματικά σου θα προκύψουν εντός του 2020 για την προσωπική σου ζωή. Τόσο οι εκλείψεις στον άξονα σου με τους Διδύμους όσο και η ανάδρομη Αφροδίτη στο πολικό σου ζώδιο θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις αποφάσεις και δεν αποκλείεται για τον αδέσμευτο να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σου. Καθοριστικό είναι να μπορέσεις να αντιληφθείς ότι ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις τόσο το πώς νιώθεις εσύ όσο και το τι θέλουν οι άλλοι από εσένα και αυτό θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στην πορεία των προσωπικών σχέσεων από δω και στο εξής.

Ο Δίας στον Αιγόκερω σε καλεί σε συναισθηματική σταθερότητα, καθώς είναι σημαντικό να μπορέσεις να βρεις πατήματα μέσα από τη σχέση σου και να νιώσεις πιο σίγουρος και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι βασικό και μπορείς να το δώσεις σε προσωπικό επίπεδο, αρκεί να περιορίσεις την έντονη κτητικότητα που μπορεί να εκδηλώσεις το ταίρι σου, καθώς θα είναι αυτή που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Οι εκλείψεις στον άξονα σου με τους Διδύμους τον Ιούνιο, το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο σηματοδοτούν για εσένα κομβικά σημεία αναφοράς σε προσωπικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις, βάσει γεγονότων που προκύπτουν, για την μετέπειτα πορεία της προσωπικής σου ζωής ή να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε ότι αφορά τον έρωτα και το τι μπορεί να λάβεις από μία καταλυτική σχέση που μπορεί να έρθει στη ζωή σου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία δεν αποκλείεται να πάρεις και εσύ αποφάσεις σε ότι αφορά τη συντροφικότητα και το πώς βλέπεις εσύ να εξελίσσεσαι μέσα από αυτή.

Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό το φθινόπωρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που έχουν σχέση με το εξωτερικό, με διαφορετικές κουλτούρες από την δική σου, που έχουν να σου προσφέρουν πολλά ή ήδη σου έχουν δώσει πράγματα σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου.Φρόντισε να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο για να κάνεις μία βαθύτερη ενδοσκόπηση σε ότι αφορά τις επιθυμίες σου και κατά πόσο αντιλαμβάνεσαι το ταίρι που έχεις δίπλα σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει, τι πραγματικά θέλεις από ένα πρόσωπο στη ζωή σου σε πνευματικό επίπεδο, σε ότι αφορά την αντίληψη και την κοσμοθεωρία με την οποία κινείσαι και εξελίσσεσαι.;

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από τα μέσα Μαΐου μέχρι τέλη Ιουνίου φέρνει και πάλι στο προσκήνιο έρωτες του παρελθόντος που διεκδικούν μία θέση δίπλα σου, διεκδικούν μία ακόμα ευκαιρία για να μπουν στη ζωή σου. Είναι στο χέρι σου εάν θα δώσεις αυτή την ευκαιρία ή θα πάρεις οριστικές αποφάσεις για να αφήσεις πίσω ότι μπορεί να σε έχει πληγώσει και να προχωρήσεις με δυναμισμό σε κάθε καινούργιο φρέσκο που θα σε ανανεώσει. Μάθε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα αισθηματικά του Τοξότη το 2020.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, στα αισθηματικά σου το 2020 θα βιώσεις σημαντικές ανακατατάξεις. Αυτή τη χρονιά μπορεί να υπάρξουν κομβικές αποφάσεις, καθώς οι εκλείψεις στον άξονα σου με τον Καρκίνο, ο Δίας στο ζώδιο σου και ο Κρόνος με τον Πλούτωνα σε κοντινή σχέση υποδεικνύουν ότι πρόκειται να πάρεις δυναμικά το τιμόνι της προσωπικής σου ζωής στα χέρια σου της προσωπικής σου ζωής και θα προσπαθήσεις να την κατευθύνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς το δρόμο που εσύ επιθυμείς και θέλεις να ακολουθήσεις.

Ο Δίας στο ζώδιο σου δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες, καθώς βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο και εντυπωσιάζεις με την ενεργητικότητά και την επικοινωνιακή διάθεση που έχεις, παρ’ όλο που πολλές φορές μπορεί να υπερβάλλεις λόγω έντονου παρορμητισμού και εριστικής τάσης που σε χαρακτηρίζει. Οι γνωριμίες που θα έρθουν τώρα στη ζωή σου, ιδιαίτερα για τον γεννημένο το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο, είναι βέβαιο ότι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη. Αν γεννήθηκες στο τρίτο δεκαήμερο θα βιώσεις μία αναγεννησιακή περίοδο, όπου οριοθετείσαι έναντι των άλλων και κυρίως έναντι του συντρόφου ή πιθανής νέας γνωριμίας που μπορεί να σου τραβήξει το ενδιαφέρον, καθώς νιώθεις ότι αλλάζεις. Ζητάς διαφορετικά κάποια πράγματα από τον ερωτικό σου παρτενέρ. Αυτή η διεργασία είναι μία δύσκολη περίοδος και για εσένα προσωπικά και για τους γύρω σου, καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός, υπερβολικός, απόλυτος, άκρως ελεγκτικός και εξουσιαστικός. Όμως είναι βέβαιο ότι αυτή η ίδια διαδικασία θα καταλήξει σε μία προσωπική αλλαγή που είναι απαραίτητη για εσένα.

Οι εκλείψεις στον άξονα σου με τον Καρκίνο τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο καθιστούν άκρως σημαντικό το ζήτημα των διαπροσωπικών σχέσεων και δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα που να σε οδηγήσουν στο να πάρεις οριστικές αποφάσεις και να αφήσεις πίσω πρόσωπα που τελικά δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό που εσύ αποζητάς από τον έρωτα. Παράλληλα, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα ανοίξουν ένα νέο κύκλο σε προσωπικό επίπεδο και θα δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για το μέλλον.

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το φθινόπωρο, καθώς ο Άρης ανάδρομος στον Κριό επηρεάζει άμεσα το οικογενειακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ιδιαίτερες συγκρούσεις τόσο στο σπίτι όπου συμβιώνεις με το ταίρι σου όσο και σε περίπτωση που βιώνεις έντονα οικογενειακά ζητήματα, εκτονώνοντας την ένταση και τη νευρικότητα στο σύντροφό σου. Καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να κρατήσεις ισορροπίες να μην επιδίδεσαι σε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που μπορεί να κοστίσουν ακριβά τόσο σε ψυχολογικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Μάθε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα αισθηματικά του Αιγόκερου το 2020.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, στα αισθηματικά σου το 2020 καλείσαι να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι, καθώς τόσο με τις εκλείψεις στον άξονα Διδύμων - Τοξότη όσο και με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους θα επικεντρωθείς κυρίως στην προσωπική σου ζωή και το πως θα διαχειριστείς πρόσωπα και καταστάσεις που πιθανά δημιουργούν έντονη ατμόσφαιρα και ιδιαίτερα αισθησιακό κλίμα. Αρχικά ο Ουρανός από τον Ταύρο μπορεί να δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις, για τον γεννημένο στο πρώτο δεκαήμερο, καθώς οι ανατροπές και η ένταση που επικρατεί σε οικογενειακό επίπεδο είναι δύσκολο να μην εκτονωθεί και σε ότι αφορά τη σχέση. Πιθανό είναι να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, αποστασιοποίηση, αιφνιδιαστικές επανεμφανίσεις που θα δώσουν την αίσθηση της αστάθειας στην προσωπική σου ζωή και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για έντονες συγκρούσεις όπου δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις μία σχέση στα μέτρα σου.

Ο Δίας από τον Αιγόκερω σε βοηθά να μαλακώσεις σε ότι αφορά ανασφάλειες και φόβους που μπορεί ακόμα να σε επηρεάζουν, δίνοντας σου την ευκαιρία να δημιουργήσεις μία άκρως ρομαντική, αισθησιακή και τρυφερή ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο, καλώντας το ταίρι σου σε μοναδικές στιγμές για δύο. Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων - Τοξότη τον Ιούνιο, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο επικεντρώνουν κυρίως το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα έρθουν για να ανοίξουν ένα κεφάλαιο σε αυτήν και θα σε οδηγήσουν σε μία νέα πορεία στον έρωτα, αφού φαίνεται να αλλάζεις και εσύ σκεπτικό και νοοτροπία στη διαχείριση του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει το γεγονός ότι στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου φαίνεται να παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της. Δεν αποκλείεται να αφορά και το οριστικό κλείσιμο ενός κύκλου που μπορεί να σε έχει απογοητεύσει, αλλά είναι απαραίτητο για να προχωρήσεις παρακάτω ή πάρεις την απόφαση για κάτι πιο σημαντικό, πιο έντονο, ένα επόμενο στάδιο που θα εξελίξει και τους δυο σας σε άλλο επίπεδο.

Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό το φθινόπωρο μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, καθώς δεν θα διστάσεις να μπεις σε παράλληλες καταστάσεις. Δεν είναι εύκολο να ελέγξεις τη φωτιά που κρύβεις μέσα σου και το να υπάρξουν μπερδέματα και συγκρούσεις δεν θα είναι δύσκολο, καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τα τέλη Ιουνίου σου εφιστά την προσοχή για επιστροφές προσώπων του παρελθόντος, αλλά και για μία έντονη διεργασία που συμβαίνει μέσα σου σε ότι αφορά τον έρωτα και κατά πόσο το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου είναι το κατάλληλο για εσένα. Μάθε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα αισθηματικά του Υδροχόου το 2020.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, στα αισθηματικά σου το 2020 με τον Ποσειδώνα να κινείται στο ζώδιό σου δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς ποιος πραγματικά είσαι, ποιες είναι οι ανάγκες σου και τι θέλεις από το σύντροφό σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Αυτό είναι που θα παίξει και καθοριστικό ρόλο στο τρέχον έτος σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά την σχέση σου ή ένα νέο πρόσωπο που μπορεί να γνωρίσεις. Φρόντισε να μην ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις που προκύπτουν στη ζωή σου, γιατί είναι αυτό που μπορεί τελικά να οδηγήσει στην πλήρη απογοήτευση όταν αργά ή γρήγορα θα έρθει η απομυθοποίηση. Το να αυταπατάσαι είναι το κυριότερο πρόβλημα και προέρχεται ευθύς εξαρχής από εσένα αφού δεν θέλεις να δεις με ρεαλιστικούς όρους την πραγματικότητα όταν απαιτείται.

Οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο σηματοδοτούν σημαντικά σημεία για την ερωτική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις λόγω καρμικών γεγονότων που έρχονται για να σου θυμίσουν ή να σου τονίσουν τις αλλαγές που πρέπει να επέλθουν. Οι αλλαγές αυτές δεν είναι απαραίτητο να είναι αρνητικές, αφού μπορεί να είναι η ουσιαστική εξέλιξη της σχέσης σε κάτι δυνατότερο ή να υπάρχει μία καθοριστική νέα γνωριμία στη ζωή σου που να έχει πολλά να σου δώσει. Να θυμάσαι ότι αυτά τα χρονικά διαστήματα θα πρέπει να κρατήσεις ψύχραιμη στάση και να μπορέσεις να αντιληφθείς διαισθητικά πώς πρέπει να κινηθείς για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις σε ερωτικό επίπεδο.

Ο Δίας στον Αιγόκερω φροντίζει να διευρύνει το φιλικό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να δώσει σημαντικές νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή. Όμως θα είναι πρόσωπα που δεν θα έχουν σχέση με πιθανές προηγούμενες επιλογές σου, καθώς θα λειτουργούν με ανατρεπτικό και επαναστατικό τρόπο στον έρωτα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να σκεφτείς. Με τον Άρη να κινείται ανάδρομος στον Κριό το φθινόπωρο μπαίνεις σε μία βαθύτερη διεργασία σε ότι αφορά τις συναισθηματικές σου ανάγκες και κατά πόσο το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου ή ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σου καλύπτει την επιθυμία για σταθερότητα, κάτι που σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να βρεις την αυτοπεποίθησή σου. Μέσα σε αυτή τη διεργασία οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι έντονες. Γι' αυτό φρόντισε να περιορίσεις το πείσμα και την αδιαλλαξία, γιατί δεν θα βοηθήσει να κρατήσεις στη σχέση σου την ηρεμία που απαιτείται αυτή την περίοδο. Αυτό, μέχρις ότου ο Άρης επιστρέψει σε ορθή πορεία όπου μπορείς πλέον να εκφράσεις με ευκολία τι αποζητάς, τι επιθυμείς, τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα και βγάζει από μέσα σου τη φωτιά που χρειάζεται η αισθηματική σου ζωή. Μάθε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα αισθηματικά του Ιχθύ το 2020.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr