Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

astra

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων για το χρονικό διάστημα από τις 20 Ιουλίου 2020 έως τις 26 Ιουλίου 2020.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα νιώσεις την ανάγκη να ανανεωθείς τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, έντονη θα είναι διάθεση σου για κοινωνικοποίηση, επαφές, και διασκέδαση. Έρχονται συγκυρίες και γνωριμίες που θα σε βγάλουν από την παθητικότητα ή την αδράνεια. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να γνωριστεί μαζί σου σε προσωπικό επίπεδο, θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, σου δίνω τη συμβουλή να μην φρενάρεις τα γεγονότα.

Σε σχέση. Αλλαγές θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, δυναμική αλλά και κάπως απαιτητική θα είναι η στάση σου. Αποκαλυπτικά και αυθόρμητα θα είναι τα λόγια σου, κάποιες πράξεις σου θα καταφέρουν να παθιάσουν το ταίρι σου, προσοχή στις συγκρούσεις και στα πείσματα. Αν προσπαθήσεις να επηρεάσεις και να κατευθύνεις το ταίρι σου οι ενέργειες σου θα πρέπει να είναι μελετημένες ισορροπημένες και όχι αντιδραστικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, αν κανείς το βήμα να προσεγγίσεις δε θα απογοητευτείς. Θα αναζητήσεις το σταθερό και το σίγουρο. Το άτομο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου θα έχει κάπως έντονη προσωπικότητα, ένα συγκεκριμένο του στοιχείο θα σε εντυπωσιάσει. Ανανεώνεσαι συναισθηματικά, θα υπάρξουν ευχάριστες συζητήσεις, θα διασκεδάσεις, θα περάσεις ανέμελα.

Σε σχέση. Δεν αποκλείεται να κατευθύνεις τις βλέψεις σου προς τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις σε τάξη την προσωπική σου ζωή, οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για σοβαρές προτάσεις. Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες και ουσιαστικές υποσχέσεις. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να κινηθείς χωρίς άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα κάνει ανέμελη τη στάση σου δεν θα θελήσεις να προσκολληθείς και να αγχωθείς. Θα αναζητήσεις την περιπέτεια και την αλλαγή, άμεσες θα είναι οι προσεγγίσεις σου, θα φλερτάρεις με τρόπο δυναμικό. Θα καταφέρεις να βρεις το πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις καινούργιο ειδύλλιο με κατάληξη που ουσιαστικά εσύ θα ορίσεις.

Σε σχέση. Προσοχή να μην κριτικάρεις αυστηρά το ταίρι σου. Ίσως να νιώσεις πως πιέζεσαι μέσα στον δεσμό σου, θα αναζητήσεις ελευθερία, πρόσεχε να μην υποπέσεις σε παρορμητικές ενέργειες. Επιρρεπείς θα είσαι στην υπερβολή, το νου σου να μην παγιδευτείς σε αποφάσεις αντιδραστικές. Απέφυγε τα αρνητικά σχόλια, οριοθέτησε την απαιτητικότητα σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να βρεις την διέξοδο που αναζητάς θα καταφέρεις να ηρεμήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Θα εμβαθύνεις συναισθηματικά, ο ρομαντισμός σου θα πάρει έκταση, δεν αποκλείεται να δείξεις κατανόηση και να αναθεωρήσεις τελικά τη στάση σου σχετικά με το πρώην ταίρι σου. Είναι πολύ πιθανόν να λάβεις πρόταση για ραντεβού, αλλάζει το σκεπτικό σου, η ανάγκη σου να διορθώσεις τα λάθη και να σταθεροποιηθείς συναισθηματικά θα σε ωθήσει στο να δώσεις θετικές απαντήσεις.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε ρίξει σε ονειροπολήσεις και φιλοσοφίες, συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σου ως προς το ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και τις εξιδανικεύσεις, καλό θα είναι να εστιάσεις στο άμεσο παρόν. Ανάγκη σου θα είναι η ανανέωση και η ψυχολογική τόνωση, μην αφήσεις τις εσωτερικές εντάσεις ή αντιθέσεις να σας οδηγήσουν σε λάθη.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα σου φέρνει το κατάλληλο άνοιγμα που δε θα πρέπει να το αφήσεις αναξιοποίητο. Η αυτοπεποίθηση σου θα σου δώσει την συναισθηματική ώθηση που χρειάζεσαι για να κινηθείς, πέρνα σε προσεγγίσεις, θα είσαι σε θέση να γοητεύεις. Ανανεώνεσαι και κοιτάζεις μπροστά, θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, ενδιαφέρουσα θα βρεις την κουβέντα που θα ανοίξεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σε σχέση. Προσοχή στην αντιδραστικότητα που θα σε διακατέχει. Προσπάθησε να περιορίσεις τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης, ενδέχεται να δημιουργήσεις αρνητικό κλίμα μέσα στη σχέση σου. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να καβγαδίσεις με το ταίρι σου, απέφυγε τις υπερβολές, σκέψου με ορθολογισμό. Συναισθηματικές αποκαλύψεις θα σου φέρει η εβδομάδα, ίσως να μην λείψουν τα ξαφνιάσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Οι προσεγγίσεις σου θα είναι δυναμικές, οι πράξεις σου θα έχουν αποφασιστικότητα. Έντονη θα είναι η γοητεία σου, το ελκυστικό σου παρουσιαστικό θα βρεις τρόπο να το επιμεληθείς με τον κατάλληλο τρόπο. Αν βάλεις στόχο να κατακτήσεις θα το πετύχεις. Η αυτοπεποίθηση που θα νιώθεις θα σε ωθήσει στο να εκδηλωθείς και να εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου. Τα γεγονότα θα φέρουν άνοιγμα για νέο ξεκίνημα, η εξέλιξη θα βρίσκεται στα χέρια σου.

Σε σχέση. Με αισθησιασμό και αμοιβαία έλξη θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο προσοχή στα καβγαδάκια, θα εμφανιστείς ως πνεύμα αντιλογίας, τα λόγια σου ίσως να είναι υπεροπτικά, το νου σου να μην θα δημιουργήσεις αρνητισμούς και δυσαρέσκειες. Το κλείσιμο του εξαημέρου, θα σε βοηθήσει να βγάλεις την συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Θα βγει στην επιφάνεια η κοινωνική, εκδηλωτική, και αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σου, θα φλερτάρεις, θα θελήσεις να ανανεωθείς. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι στη δική σου επιλογή αν θα προχωρήσεις τις επαφές σου με το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις. Θα υπάρξουν ανοίγματα για άμεσες προσεγγίσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα αξιοποιήσεις τα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό προσοχή στα εσωτερικά μπερδέματα, οι επιθυμίες σου ενδεχομένως να μην είναι σταθερές. Από την μια θα θελήσεις ασφάλεια, βάσεις, και συναισθηματικά στηρίγματα, από την άλλη θα θεωρήσεις κάποια δεδομένα ανιαρά, παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σου. Σκέψου πολύ καλά τα λόγια σου και τις ενέργειες σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις νευρικές ή αντιδραστικές απαντήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα φλερτάρεις με αυθορμητισμό, είναι πολύ πιθανόν να στοχεύσεις στον ανέμελο ρυθμό ζωής χωρίς δεσμεύσεις και προβληματισμούς. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές θα φέρουν άμεσα ανοίγματα, θα υπάρξουν συμβάντα και γεγονότα που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, η εσωτερική σου ορμή θα σε ωθήσει σε τολμηρές εκδηλώσεις. Η αμεσότητα στη στάση σου θα φέρει ουσιαστική κατάληξη στις προσεγγίσεις σου.

Σε σχέση. Ίσως να πρέπει να αποφασίσεις αν στοχεύεις στην σταθεροποίηση ή στην χαλαρή σχέση, ουσιαστικά θα αναγκαστείς να δώσεις τέλος στις αμφίρροπες καταστάσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να σκεφτείς με ορθολογισμό και να κινηθείς αποφασιστικά, εκφράσου ελεύθερα και ξεκάθαρα, καλό θα είναι να μην αφήσεις συναισθηματικά κενά. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για κουβέντες ξεκαθαρίσματος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Αυθορμητισμό, αισιοδοξία και απελευθέρωση θα σου φέρει η εβδομάδα, η ανάγκη σου για δραστηριοποίηση θα σε οδηγήσει σε άμεσες και ουσιαστικές προτάσεις. Θα υπάρξει το ενδεχόμενο καινούργιου προσώπου στη ζωή σου, ξεκινά νέος κύκλος έλξης και αγάπης. Εσύ που θέλεις να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή σου και να διαγράψεις τα παλιά τα γεγονότα θα σου δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις, αυτή τη φορά δε θα γίνεις θύμα εντάσεων και εγωισμών. Η συναισθηματική σου ισορροπία θα σε αποτρέψει από υπερβολές, θα καταφέρεις να οριοθετήσεις την παρορμητικότητα σου. Δεν αποκλείεται να προτείνεις στο ταίρι σου ταξιδάκι αναψυχής ή απόδρασης, θα έχεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις από καταστάσεις ρουτίνας. Προχώρα σε αποφασιστικές κινήσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, το ταίρι σου θα έχει συγκαταβατική διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Το νου σου στις λεκτικές αντιπαραθέσεις και κόντρες, καλό θα είναι να μην αποπάρεις το πρώην ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να έχεις κίνηση προσέγγισης από το προσφάτως χωρισμένο ταίρι σου ωστόσο ίσως να μην είσαι σε θέση να πάρεις άμεση απόφαση. Ακολούθα την καρδιά σου, εξωτερικεύεσαι το πάθος σου, ωστόσο προσοχή στα σκαμπανεβάσματα και στους εσωτερικούς σου διχασμούς.

Σε σχέση. Η στάση σου θα είναι αισθησιακή και απελευθερωμένη, θα δημιουργήσεις μέσα στη σχέση σου κλίμα έντονο αισθησιασμού, θα υπάρξει αμοιβαία έλξη. Από την πλευρά σου δε θα λείψουν οι συναισθηματικές εξαρτήσεις, ωστόσο θα είσαι σε θέση να τις ελέγξεις, θα σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση. Πέρασε σε ουσιαστικές προτάσεις θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις την πορεία της σχέσης σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Προσοχή στις αντιδράσεις σου με πρώην ταίρι που είχατε επεισοδιακό χωρισμό, είναι πολύ πιθανόν να γίνει προσέγγιση αλλά με λάθος τρόπο. Θα θελήσεις να σταθεροποιήσεις την κατάσταση, ωστόσο απέφυγε τις αντιδραστικές αποφάσεις και ενέργειες. Μην εγκλωβιστείς στα απογοητευτικά γεγονότα του παρελθόντος, δώσε μεγάλη προσοχή στο που ακριβώς θα επικεντρωθείς.

Σε σχέση. Προσοχή στις σπασμωδικές ή βιαστικές κινήσεις. Επιθυμία σου θα είναι να βγεις από καταστάσεις που σε πιέζουν όμως θα πρέπει να αποτραπούν τα λάθη. Σκέψου αντικειμενικά, βαλε μπροστά τη λογική, θα είναι λάθος αν εγκλωβιστείς σε έναν εγωκεντρικό τρόπο σκέψης και δεν δεις τις καταστάσεις σφαιρικά τόσο από την δική σου πλευρά, όσο και από την πλευρά του προσώπου που έχεις δίπλα σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Είναι πολύ πιθανόν να την σκεφτείς την προοπτική της επανασύνδεσης. Η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή, η θετική και συγκαταβατική σου σκέψη θα σε βοηθήσει να δικαιολογήσεις καταστάσεις και αντιδράσεις, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν, τα γεγονότα θα σου δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος.

Σε σχέση. Στην αρχή της εβδομάδας, ανέμελη και αισιόδοξη θα είναι η στάση σου θα χαλαρώσεις, θα αποφύγεις να μπεις σε σκέψεις που σου δημιουργούν άγχος, ίσως να παγώσεις καταστάσεις που θα αφορούν τη μελλοντική εξέλιξη του δεσμού σου. Η ανάγκη σου για ισορροπία θα μαλακώσει τις αντιδράσεις σου, θα θελήσεις να περάσεις όμορφα και ευχάριστα με το ταίρι σου χωρίς εντάσεις και τσακωμούς. Ευχάριστες αποκαλύψεις θα βγουν στο φως.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr