Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

zodia200920

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων για το χρονικό διάστημα από τις 21/09/2020 έως τις 27/09/2020.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα ενισχύσει τη ζωτικότητα σου, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν συναντήσεις, ενδέχεται μια καινούργια γνωριμία να σε ενθουσιάσει. Η προσπάθεια σου να προβάλεις μια εντυπωσιακή εικόνα θα αποδώσει, προχώρα στις  προσεγγίσεις σου δεν πρόκειται να απογοητευτείς. Στην περίπτωση που αποκτήσεις στενές επαφές με ένα συγκεκριμένο άτομο καλό θα είναι να μην φρενάρεις τη μεταξύ σας εξέλιξη.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς συναισθηματικά, θα ανοιχτείς στο ταίρι σου και θα λάβεις την ανταπόκριση που χρειάζεσαι. Φεύγουν οι ανησυχίες και οι εσωτερικές διακυμάνσεις, η θετική σου διάθεση θα σε ωθήσει στο να κάνεις ανανεωτικές προτάσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, ίσως να μιλήσεις με το ταίρι σου για το θέμα της συγκατοίκησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να τονωθείς και να σκεφτείς ενθαρρυντικά, θα καταφέρεις να αποστασιοποιηθείς από τα πρόσωπα που σε απογοήτευσαν, ουσιαστικά γυρίζεις την πλάτη στο παρελθόν. Προσέγγισε, μίλα αυθόρμητα, θα γίνουν συστάσεις θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα. Δεν θα λείψουν οι φιλοφρονήσεις, ένα συγκεκριμένο άτομο θα προσπαθήσει να κερδίσει το ενδιαφέρον και την προσοχή σου.

Σε σχέση. Θα σκεφτείς ρεαλιστικά, με αποφασιστικό και συνειδητοποιημένο τρόπο θα διορθώσεις τα λάθη και θα αναδομήσεις τη σχέση σου. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να επιδιώξεις  δεσμεύσεις, θα καταφέρεις να στρώσεις το κατάλληλο έδαφος. Το κλείσιμο της εβδομάδας, θα σε χαροποιήσει ιδιαιτέρως μια ενέργεια που θα κάνει το ταίρι σου, ουσιαστικά θα βρει τρόπο να σου αποδείξει τα αισθήματα που τρέφει για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να κάνεις σκέψεις επανασύνδεσης, η διάθεση σου θα είναι συγκαταβατική θα θελήσεις να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου. Ναι μεν θα υπάρξουν διλλήματα και θα δυσκολευτείς να πάρεις αποφάσεις, ωστόσο το Σαββατοκύριακο, θα στρώσει το έδαφος για να αρπάξεις την κατάλληλη ευκαιρία. Μέσα στην εβδομάδα, είτε ενδιαφέρεσαι για νέα γνωριμία είτε για επανασύνδεση, θα έχεις το ιδανικό άνοιγμα.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να χειριστείς μεθοδικά το ταίρι σου. Θα υπάρξει ισορροπία τόσο μέσα στη σχέση σου όσο και μέσα στον εσωτερικό σου κόσμο. Ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα εκδηλωθούν αισθήματα αγάπης, αν κρατήσεις ισορροπημένη και συγκαταβατική στάση θα δεις πως δεν θα υπάρξει κάποιο ανατρεπτικό γεγονός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα αντικειμενικό θα κάνει τον τρόπο σκέψης σου, αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και να αποφύγεις την αδράνεια. Η εβδομάδα θα σου φέρει καινούργιες ευκαιρίες, θα έχεις τη διάθεση να απλωθείς κοινωνικά. Θετική θα είναι η στάση σου στο να προχωρήσεις με το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σου δείξει το ενδιαφέρον του. Αν κάνεις το βήμα για νέα αρχή δεν θα απογοητευτείς, θα είναι μια καλή ευκαιρία να τονώσεις την προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Ίσως να βγει στην επιφάνεια η ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σου, απέφυγε τις αμφιβολίες και τις καχυποψίες, προσπάθησε να μην παγιδευτείς στα άτοπα αρνητικά σενάρια. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη  τις ανασφάλειες που σε κάνουν να χάνεις την εμπιστοσύνη που έχεις στο ταίρι σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, έρχονται ευχάριστα συμβάντα!!!

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου για κοινωνικές επαφές, θα καταφέρεις να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, στις συναναστροφές σου θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να φλερτάρεις, προσέγγισε με αυθορμητισμό, δείξε εμπιστοσύνη στη γοητεία σου θα βρεις την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Κάνε τις προτάσεις σου οι απαντήσεις δεν θα σε απογοητεύσουν.

Σε σχέση. Αισιόδοξη και αρκετά πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σου, θα μπορέσεις να τονώσεις τη σχέση σου και να  περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου. Η εβδομάδα ίσως να ακουστούν ανανεωτικές προτάσεις, προσπάθησε σαν ζευγάρι να διασκεδάσετε και να ανοιχτείτε κοινωνικά. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, ένα συμβάν θα ενισχύσει τη μεταξύ σας εμπιστοσύνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Αν είσαι καιρό χωρίς σχέση, θα έχεις ευκαιρία για ξεκίνημα νέας σχέσης. Οι συναντήσεις που θα γίνουν θα είναι ουσιαστικές, μην αφήσεις καταστάσεις να αιωρούνται, προχώρησε τα βήματα σου. Θα καταφέρεις να αλλάξεις τα δεδομένα και να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή, αυτό που θα χρειαστεί από σένα είναι να κινηθείς αποφασιστικά.

Σε σχέση. Ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους ανασφάλειες, θα πρέπει να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις συναισθηματικά. Απέφυγε να δώσεις έκταση στις εσωτερικές σου αντιθέσεις, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Κάτι όμορφο και ενθαρρυντικό θα προκύψει που θα τονώσει τη διάθεση σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Τυχερή και ενδιαφέρουσα θα είναι η εβδομάδα σου! Θα έχεις τη δυνατότητα να δώσεις την κατεύθυνση που θέλεις στα γεγονότα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να καταλήξεις σε σχέση. Χειρίσου τα ανοίγματα και τα συμβάντα με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, μην αφήσεις  τις ευκαιρίες αναξιοποίητες. Θα έχεις τη δυνατότητα να βρεθείς σε προσωπικό ραντεβού.

Σε σχέση. Ανοίγματα θα υπάρξουν για συζητήσεις ουσιαστικές, δεν αποκλείεται να ακουστούν σοβαρές συναισθηματικές εξομολογήσεις. Θα είσαι σε θέση να χειριστείς το ταίρι σου συγκαταβατικά, πολύ καλά θα κάνεις και θα αποφύγεις τις διαφωνίες. Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, η εβδομάδα σου θα είναι ιδιαιτέρως αισθησιακή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Φεύγουν οι τάσεις εσωστρέφειας, θα βγει στην επιφάνεια η κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σου, θετική θα είναι η διάθεση σου για συναναστροφές και νέες γνωριμίες. Ο τρόπος προσέγγισης σου θα είναι αυθόρμητος, με οικειότητα θα συνομιλήσεις, θα βρεθείς ανάμεσα σε φίλους και ευχάριστες παρέες. Είναι πολύ πιθανό να φέρει δίπλα σου πρόσωπο ταιριαστό στον χαρακτήρα σου.

Σε σχέση. Μεθοδική θα γίνει η σκέψη σου, αυτοσυγκράτηση θα έχουν οι αντιδράσεις σου, συνειδητά θα αποφύγεις τις υπερβολές, θα τα βρεις και θα συνεννοηθείς με το ταίρι σου, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς λογικά. Η εβδομάδα, θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς και να αφήσεις στην άκρη τις καχυποψίες, πολύ καλά θα κάνεις και θα δείξεις εμπιστοσύνη στο ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Προτάσεις θα κάνεις και προτάσεις θα λάβεις, ιδιαιτέρως κοινωνική θα είναι η εβδομάδα σου, θα διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Σε αναζητήσεις και προσεγγίσεις θα σε ωθήσει τόσο η εβδομάδα. Θα εκδηλωθείς και θα συνομιλήσεις με τρόπο που θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Αμοιβαία θα είναι η έλξη που θα νιώσεις για ένα συγκεκριμένο άτομο.

Σε σχέση. Αλλοπρόσαλλη θα γίνει η στάση σου, προσοχή στην αντιδραστικότητα σου, θα πρέπει να προσπαθήσεις να κατανοήσεις πρώτα τι θέλεις εσύ και υστέρα τι θέλει το ταίρι σου. Μεθοδική θα είναι η σκέψη σου, θα βρεις τον σωστό τρόπο  να κατευθύνεις στο ταίρι σου και να το φέρεις τελικά στα δικά σου νερά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σου δώσει τη δυνατότητα να ανοιχτείς σε κοινωνικό επίπεδο, καλό θα είναι να μην απορρίψεις τις προτάσεις που θα σου γίνουν, θα έχεις την ευκαιρία να γνωριστείς με καινούργια άτομα. Παίρνεις την απόφαση να κινηθείς δυναμικά, σε αυτό θα συμβάλει η έντονη αυτοπεποίθηση που θα νιώσεις. Προχώρα σε προσεγγίσεις θα είσαι σε θέση να κινηθείς με τρόπο ελκυστικό.

Σε σχέση. Καλό θα είναι να αποφύγεις τον εξουσιαστικό τρόπο έκφρασης, αν θέλεις να επιβληθείς στο ταίρι σου θα πρέπει να το κάνεις με τον σωστό τρόπο. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς χαλαρά, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να εκδηλώσεις τα θετικά σου αισθήματα. Ισορροπημένο θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σου, στις συζητήσεις με το ταίρι σου θα υπάρξει ειλικρίνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Προσεγγίζεις, απελευθερώνεσαι και παίρνεις την απόφαση να τρέξεις τις ενέργειες σου. Τηλεφωνήματα και διαφόρων ειδών προσεγγίσεις θα έχουν θετική κατάληξη, η χρονική στιγμή ενδείκνυται και για επανασύνδεση. Η εβδομάδα θα στρώσει το έδαφος για ουσιαστικές επαφές αναζωογονητικής κατάληξης, θα καταφέρεις να έρθεις κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Σε σχέση. Θα είναι καλή ιδέα να ανοιχτείς συναισθηματικά στο ταίρι σου και να μιλήσεις ξεκάθαρα για τις επιθυμίες σου. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα κάνουν τις συνθήκες ευνοϊκές για υποσχέσεις και γενικότερα για σχέδια που θα αφορούν την πορεία και το μέλλον του δεσμού σου. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ανανεώσουν και σε ενώνουν με το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Ανανεώνεις τον τρόπο σκέψης σου, τα χαρακτηριστικά σου θα είναι θετικότητα και κοινωνική διάθεση. Οικειότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σου, στις φιλικές σου επαφές θα καταφέρεις να δημιουργήσεις κλίμα θερμό, δεν θα λείψουν οι συστάσεις με καινούργια πρόσωπα. Πιθανή θα είναι η απρόοπτη εμφάνιση ενός προσώπου  που θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει ίσως και να σε εντυπωσιάσει. Μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις σκέψου θετικά.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να περάσεις διασκεδαστικά με το ταίρι σου χωρίς έγνοιες και πιέσεις. Στην επιφάνεια θα βγει η ρομαντική πλευρά της προσωπικότητας σου, θα έχεις την τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αφήσεις τις ανασφάλειες στην άκρη, θα είναι σωστή η επιλογή σου να εκδηλώσεις στο ταίρι σου τα αισθήματα σου.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr