Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

428967

Οι αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για τον Νοέμβριο.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου o Νοέμβριος θα σε βοηθήσει να «χτίσεις» ένα καλό κλίμα σε γνωριμίες που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα και άντεξαν τη δίνη του Οκτωβρίου και τώρα φαίνεται πως θα αρχίσουν να εξελίσσονται. Από τις 4/11 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό διάστημα για να διευθετήσεις παρεξηγήσεις, να μικρύνεις τις αποστάσεις με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και -αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση- να λύσεις μία και καλή ζητήματα που είχαν δημιουργήσει ένταση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Στις 15/11 μαζί με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού επιστρέφει και ο Άρης σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, κάτι που δείχνει πως θα είναι πιο εύκολο από εδώ και πέρα να ξεκαθαρίσεις κάποια αισθηματικά μπερδέματα και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα των επιλογών και κατά το δεύτερο μισό του μήνα φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο για εσένα να πάρεις αποφάσεις. Η παρουσία της Αφροδίτης έως και τις 20/11 στο ζώδιο του Ζυγού αποτελεί βοηθητικό στοιχείο για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποιες νέες γνωριμίες και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως αυτή ολοένα και θα σοβαρεύει. Από τις 21/11 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού από τη μία θα σε κάνει πιο εσωστρεφή, από την άλλη όμως θα φέρει στο προσκήνιο έντονα συναισθήματα, πάθος ενδεχομένως και κάποια αισθηματικά απωθημένα του παρελθόντος! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όσον αφορά τους πειρασμούς που ενδεχομένως να υπάρξουν, ώστε να μην παρασυρθείς από αυτούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα έχει καλή επικοινωνία κάτι που θα είναι πολύ βοηθητικό για την πορεία και την εξέλιξη πρόσφατων γνωριμιών. Από τις 4/11 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού κάτι που θα δώσει ανάσα σε εσένα, καθώς θα μπορέσεις να διευθετήσεις πιο εύκολα παρανοήσεις που υπήρξαν μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου ή ενός προσώπου που σου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον, αν είσαι ελεύθερος. Από τις 11/11 ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού και οι συζητήσεις θα στρέφονται γύρω από τις προσωπικές επιλογές και την αισθηματική σου ζωή. Τώρα είναι κατάλληλη ευκαιρία για να συζητήσεις με το σύντροφό σου σε περίπτωση που νιώθεις πως κάτι πηγαίνει στραβά μεταξύ σας.

Από τις 15/11 με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού και την ορθή πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού, φαίνεται πως η ενέργεια σου θα αυξηθεί κατακόρυφα και θα σε βγάλει από τη «νιρβάνα» του προηγούμενου διαστήματος. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 21/11 είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο όχι μόνο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, αλλά θα επενδύσεις αισθηματικά επάνω του. Το δεύτερο μισό του μήνα δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον για εσένα που ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου, καθώς οι νέες γνωριμίες είναι κάτι παραπάνω από πιθανές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Νοέμβριος θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω σου κάποιες παρανοήσεις που είχαν συμβεί το προηγούμενο διάστημα και σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή και τα αισθηματικά ζητήματα σε γενικότερο πλαίσιο και να ξεκαθαρίσεις αισθηματικές υποθέσεις. Σε αυτό θα βοηθήσει πολύ και η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 4/11 η οποία δείχνει πως τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το «τι μέλλει γενέσθαι» με την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, αλλά και με τις δικές σου αισθηματικές ανάγκες. Το τοπίο φαίνεται πως ξεκαθαρίζει για εσένα όσον αφορά τις αισθηματικές εκκρεμότητες, κάτι το οποίο θα σου προσφέρει ανακούφιση.

Στις 11/11 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού φαίνεται πως θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα έχει αρκετές υποχρεώσεις της καθημερινότητας, κάτι το οποίο θα πρέπει να προσέξεις σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, καθώς μπορεί να δημιουργήσει μία κατάσταση ρουτίνας ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Στις 15/11 μαζί με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό και μαζί του επιστρέφει και το φλερτ! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 21/11 μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που συναντάς σχεδόν καθημερινά ή βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Στο τέλος του μήνα (30/11) η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Διδύμων-Τοξότη) σου λέει πως τώρα είναι η ώρα για αποφάσεις που αφορούν την εξέλιξη μιας σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που μπορεί να έχει κάποια «sos» κατά τη διάρκεια του, όμως κατά το μεγαλύτερο μέρος του θα έχει ευκαιρίες για να βελτιώσεις αισθητά καταστάσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Στις 4/11 ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού επιστρέφει σε ορθή πορεία, διευκολύνοντας την επικοινωνία κάτι όμως που θα γίνει περισσότερο αντιληπτό μετά τις 8/11 που θα σταματήσει να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Έτσι λοιπόν το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου είναι πρόσφορο για να έχεις μία εικόνα για τα αισθηματικά ζητήματα που σε απασχολούν, όμως καλύτερα να περάσεις στη δράση κατά το δεύτερο δεκαήμερο του.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 την ίδια μέρα που θα επιστρέψει και ο Άρης σε ορθή πορεία στον Κριό, δείχνει πως το δεύτερο μισό του μήνα θα έχει αρκετές ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται όχι απλώς να κάνεις μία νέα γνωριμία αλλά να προκύψει ένας νέος έρωτας με ένα νέο ενδιαφέρον πρόσωπο! Από τις 21/11 με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό, οι απαιτήσεις που θα έχεις από αυτόν που βρίσκεται δίπλα σου φαίνεται να αυξάνονται και αυτό είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει κάποιες συγκρούσεις. Βέβαια η παρουσία της Αφροδίτης σε αυτό το ζώδιο αυξάνει τις πιθανότητες ενός νέου έρωτα ο οποίος φαίνεται πως θα έχει πάθος, το οποίο με τη σειρά του χρειάζεται διαχείριση, προκειμένου να μην σε παρασύρει σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα βοηθήσει τη διευθέτηση επικοινωνιακών προβλημάτων που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα, να σε φέρει κοντά με το σύντροφό σου αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ή αν είσαι ελεύθερος να αναθερμάνει ένα ειδύλλιο το οποίο για κάποιους λόγους είχε παγώσει. Από τις 4/11 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού όμως λόγω του τετραγώνου που θα σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, θα μπορέσεις να δεις καλύτερα την εύνοια που θα φέρει στην επικοινωνία μετά τις 8 Νοεμβρίου. Στις 15/11 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού θα σε βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείς στην εικόνα που δίνεις εσύ ή μία σχέση που έχεις, προς τα έξω. Την ίδια ημέρα η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως πρέπει να ξαναπεράσεις στη «δράση», προκειμένου να κερδίσεις ένα πρόσωπο που επιθυμείς.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 21/11 πιθανό να δημιουργήσει ένα σκηνικό έντασης στην προσωπική σου ζωή, αν δεν διαχειριστείς προσεκτικά και τον εκνευρισμό σου αλλά και τα έντονα συναισθήματα που θα κάνουν την εμφάνιση τους. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στα μέσα του μήνα ώστε να μην ακουστούν πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να πληγώσουν εκατέρωθεν. Από τις 22/11 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη αλλά και την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Δίδυμων-Τοξότη στις 30/11, φαίνεται πως θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου το επόμενο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που μπορεί να σε μπερδέψει με τα καμώματα του για αυτό χρειάζονται μικρά και σταθερά βήματα σε αισθηματικά ζητήματα. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 4/11 μέσω μιας δύσκολης όψης τετραγώνου με τον Κρόνο, που δείχνει πως θα περάσουν λίγες ημέρες μέχρι να ομαλοποιηθεί η επικοινωνία και να μπορέσεις να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από τις 15/11 με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού και την ορθή πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού την ίδια ημέρα, φαίνεται πως θα έχεις ευκαιρίες να γνωρίσεις καλύτερα νέα πρόσωπα, να ανακαλύψεις νέες πτυχές του συντρόφου σου, πιθανόν να ανακαλύψεις και πράγματα για τον εαυτό σου!

Εκεί στα μέσα του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές στα δεδομένα που είχες από κάποια πρόσωπα που σε ενδιέφεραν, οι οποίες θα δείξουν την πορεία είτε μιας υπάρχουσας σχέσης είτε μιας γνωριμίας που θέλεις να εξελιχθεί σε μία νέα σχέση. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 21/11 φέρνει αέρα ανανέωσης σε μία σχέση που ήδη έχεις καθώς σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό, κάτι το οποίο θα βοηθήσει το κλίμα σε αυτή. Προς τα τέλη του μήνα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 αλλά και την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα (Διδύμων-Τοξότη) στις 30/11, φαίνεται πώς θα έρθουν στο προσκήνιο τα «κακώς κείμενα» αισθηματικών καταστάσεων, αν αυτά υπάρχουν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία «πνέει τα λοίσθια» είναι πολύ πιθανόν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με αυτή, με γνώμονα τις δικές σου ανάγκες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με πεπραγμένα του προηγούμενου διαστήματος και να κάνεις τις επιλογές σου. Ο Ερμής ο οποίος θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου από τις 4/11 θα είναι πολύ βοηθητικός για συζητήσεις, οι οποίες θα ξεκαθαρίσουν τυχόν ζητήματα που είναι ακόμα μπερδεμένα ή θα καθορίσουν μια επανασύνδεση. Λόγω του τετραγώνου που θα σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω αυτές οι συζητήσεις φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να γίνουν κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία για να βάλεις νέες βάσεις σε αυτή και να αφήσεις πίσω σου πράγματα που είχαν δημιουργήσει παρεξηγήσεις μεταξύ σας κατά το παρελθόν. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 και ο Άρης που θα γυρίσει σε ορθή πορεία την ίδια ημέρα, δίνουν ιδιαίτερη δυναμική στο δεύτερο μισό του μήνα και δείχνουν πως τα αισθηματικά σου ζητήματα θα βρίσκονται στο προσκήνιο.

Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποιος που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον αλλά αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς φαίνεται πως κάποιες αντιδράσεις σου μπορεί να δημιουργήσουν εκνευρισμό μεταξύ σας. Στις 21/11 η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Σκορπιού κάτι που θα ενισχύσει την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο μπορεί να ενισχύσει και την καχυποψία και αυτό είναι κάτι θα πρέπει να έχεις κατά νου, προκειμένου να μην το αφήσεις χωρίς διαχείριση. Στο τέλος του μήνα με την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων - Τοξότη φαίνεται πως θα υπάρξουν νέες συναντήσεις, νέες γνωριμίες και νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Νοέμβριος δείχνει πως είναι ένας μήνας κατά τον οποίο η έκφραση των συναισθημάτων σου, των αναγκών σου και των επιθυμιών σου θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο για εσένα και θα καθορίσει τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Με την ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 4/11 αλλάζει και ο τρόπος που σκέφτεσαι κάποια πράγματα, όμως θα πρέπει να προσέξεις το ενδεχόμενο του να «κολλήσεις» σε κάποια ζητήματα του παρελθόντος τα οποία δεν έχουν καμία θέση στο παρόν. Από τις 11/11 που ο Ερμής θα περάσει στο δικό σου ζώδιο θα είναι πιο εύκολο να εκφραστείς και να εκφράσεις αυτά που νιώθεις, είτε σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε -αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση- στο σύντροφό σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 15/11 στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες και πιο στενές επαφές, όμως θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου τις δικές σου ανάγκες πριν πάρεις τις αποφάσεις σου.

Την ίδια ημέρα ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού, κάτι που θα σε βοηθήσει να αναλάβεις δράση για να κερδίσεις ένα πρόσωπο που επιθυμείς. Στις 21/11 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου φαίνεται πως θα υπάρξει εύνοια σε αισθηματικές προσεγγίσεις, επαφές και επικοινωνία με ένα πρόσωπο που επιθυμείς. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μία νέα σχέση όμως θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και τις ανάγκες του ανθρώπου που θα έχεις απέναντί σου, καθώς η ζυγαριά δεν θα είναι πάντα στη μέση για αυτό το μήνα. Στο τέλος του μήνα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη και την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων- Τοξότη στις 30/11 θα ξυπνήσει ανασφάλειες. Ακόμα είναι πιθανό να δημιουργήσει ανησυχίες και φοβίες οι οποίες αφενός δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αφετέρου μπορεί να δημιουργήσουν περίεργο κλίμα σε μία αισθηματική σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Νοέμβριος είναι ένα άκρως επικοινωνιακός μήνας που θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να έρθεις κοντά με πρόσωπα που ήδη γνωρίζεις αλλά και να φλερτάρεις. Από τις 4/11 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετά θέματα τα οποία ήταν δύσκολο να επιλυθούν το προηγούμενο διάστημα, όμως τώρα φαίνεται πως αυτό αλλάζει. Αν λοιπόν είχες έρθει σε αντιπαράθεση με το σύντροφο σου για ζητήματα ανθρώπων του περιβάλλοντος σας που είχαν δημιουργήσει ένταση, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να τα διευθετήσετε και να τα αφήσετε έξω από τη σχέση σας. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να προσέχεις καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, καθώς η εμπλοκή τρίτων στη σχέση με το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, ασάφειες και ζητήματα από εκεί που δεν υπάρχουν.

Στις 15/11 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού και ο Άρης που θα επιστρέψει την ίδια ημέρα σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού, φαίνεται πως σε καλούν να αναλάβεις δράση προκειμένου να κερδίσεις αυτόν που επιθυμείς! Ο Άρης σε αυτό το ζώδιο είναι πολύ φιλικός για εσένα και για τις βλέψεις σου και φαίνεται πως θα είναι πολύ βοηθητικός και για τις κινήσεις σου. Στις 21/11 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει την ανάγκη να «διαφυλάξεις» τις σκέψεις σου, τις επιθυμίες σου ακόμα και τα συναισθήματά σου. Έτσι λοιπόν αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πολύ πιθανόν να απομακρυνθείς από το σύντροφό σου καθώς δεν θα ανοίγεσαι εύκολα, κάτι το οποίο μπορεί να παρεξηγηθεί από εκείνον. Αν πάλι είσαι ελεύθερος να θυμάσαι πως η επικοινωνία θα είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξη μιας γνωριμίας που σε ενδιαφέρει. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σου στις 22/11 σηματοδοτεί το μήνα των γενεθλίων σου και η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα σου Διδύμων-Τοξότη (30/11) δείχνει πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο, προκειμένου να συνειδητοποιήσεις ποιες έχουν γερές βάσεις και ποιες όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που κατά το πρώτο μισό του μπορεί να έχει αρκετή κούραση η οποία δεν θα σε αφήνει να επενδύσεις χρόνο και προσοχή στην προσωπική σου ζωή και στα αισθηματικά σου ζητήματα, όμως κατά το δεύτερο μισό του θα έχει πολλές ευκαιρίες για εσένα. Στις 4/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού όμως το τετράγωνο που θα σχηματίζει με τον Κρόνο έως και τις 8/11 δεν θα αφήσει να εμφανιστούν τα «δώρα» του στην επικοινωνία. Μετά τις 8/11 φαίνεται πως θα υπάρξουν συζητήσεις είτε με το σύντροφό σου είτε με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, οι οποίες θα είναι πολύ βοηθητικές για την εξέλιξη αυτού που υπάρχει μεταξύ σας.

Η νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 και ορθή πορεία του Άρη στον Κριό την ίδια ημέρα, φαίνεται πως αλλάζει τη διάθεση σου προς το καλύτερο καθώς σου δημιουργεί ψυχική ανάταση και ενισχύσει την ενέργεια σου! Δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα γνωριμία μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και είναι εξίσου πιθανό να υπάρξει ένα φλερτ με ένα φίλο σου! Από τις 21/11 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού θα κάνει έντονη την ανάγκη να δεις το σύντροφό σου σαν ένα πρόσωπο που μπορείς να του πεις τα πάντα, σαν ένα φίλο σου. Η καλή επικοινωνία θα βοηθήσει να υπάρξει ένα καλό κλίμα μεταξύ σας και να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Προς το τέλος του μήνα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη (22/11) και την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 30/11 φαίνεται πως είναι πιθανόν να κάνεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις για ένα αισθηματικό σου ζήτημα, πιθανόν να υπάρξουν και «παρασκηνιακές» συζητήσεις ακόμα και συναντήσεις. Να θυμάσαι πως θα βγεις κερδισμένος αν ξεκαθαρίσεις τα αισθηματικά ζητήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην προσωπική σου ζωή, καθώς αυτό θα βοηθήσει τις αποφάσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Νοέμβριος φαίνεται πως θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά ζητήματα και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αφήσεις αισθηματικές υποθέσεις και την προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο σε δεύτερη μοίρα. Από τις 4/11 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού θα είναι πιο εύκολο να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου, οι οποίες θα βοηθήσουν να επιλυθούν παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος και να μην υπάρχουν πλέον παράπονα. Στις 15/11 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού αλλά και η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού, δείχνουν πως θα επικεντρωθείς πολύ στη δουλειά, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Θα πρέπει να θυμάσαι πως για να εξελιχθεί μία νέα γνωριμία χρειάζεται χρόνος και προσοχή, κάτι που φαίνεται πως θα είναι δύσκολο να διαθέσεις στην προσωπική σου ζωή λόγω εργασιακού φόρτου! Στις 21/11 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργώντας ένα καλό υπόβαθρο για να εξελιχθεί ένα αισθηματικό ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που δουλεύεις μαζί ή βρίσκεται στο ευρύτερο περιβάλλον εργασίας σου. Το να εμπλακούν επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα είναι ένα πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα κι αν θέλεις να το αποφύγεις θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Από τις 22/11 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη η διάθεσή σου αλλάζει προς το καλύτερο και αρχίζεις να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στην αισθηματική σου ζωή. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 30/11 μπορεί να φέρει μία συνάντηση η οποία θα είναι καρμική και θα δημιουργήσει εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή το επόμενο διάστημα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που δείχνει πως βρίσκεσαι προ των πυλών για σημαντικές αποφάσεις οι οποίες θα καθορίσουν τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, αλλά και τις επιλογές που θα κάνεις σε αυτήν. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 4/11 όμως το τετράγωνο που θα σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα παρατείνει την ασυνεννοησία ή την αισθηματική απόσταση για λίγες ημέρες ακόμα μέχρι και τις 8/11. Από τις 11/11 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού φαίνεται πως ξεκινά ένα διάστημα που θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις επικοινωνιακά ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να συζητήσεις θέματα τα οποία είχαν δημιουργήσει απόσταση μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου.

Αυτό το μήνα φαίνεται πως θα πάρεις αποφάσεις που αφορούν την εξέλιξη σχέσεων όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες, προκειμένου αυτές οι κινήσεις να είναι προς όφελός σου. Η νέα Σελήνη στις 15/11 και η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού την ίδια ημέρα, δείχνουν πως το δεύτερο μισό του μήνα θα έχει ευκαιρίες να διευθετήσεις ζητήματα που είχαν εμπόδια και σε δυσκόλεψαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Από τις 21/11 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού σε φέρνει κοντά με ένα πρόσωπο που έχεις ήδη μία σχέση ή δημιουργεί τις κατάλληλες συγκυρίες για να έρθεις κοντά με ένα νέο πρόσωπο. Αυτό το μήνα χρειάζεται να θυμάσαι πως οτιδήποτε και αν κάνεις, οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρεις θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα σκέψης και όχι παρορμητικής ενέργειας. Η παρόρμηση δεν χωρά στο Νοέμβριο και μπορεί να δημιουργήσει αρκετά ζητήματα και σε μία υπάρχουσα σχέση αλλά και σε μία γνωριμία που θέλεις να εξελιχθεί σε μία μελλοντική σχέση.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr